***LA REDOUTE(12)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Coughned sirop,care mie mi se pare cel mai eficient ,numai la plafaruri il gasesti,dar nu in permanenta!Si dr. Mom este bun si ieftin,pana in 7 lei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Clau,si Mariuca "behaie" la greu..La noi merge bine Sinupret,Mucosolvan Junior(daca "rupe" tusea) sau Paxeladine(tuse seaca).Sanatate multa!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lorentza , andreeap multumesc mult pentru ajutor si pentru informatii! Daca mai am vre-o intrebare...ca vad ca suntem pe urmele tale cu viroza . Stiu ca trece dar mi-e mila de el ca vad ca se chinuie, nu manaca. Mara are o forma usoara, aproape inexistanta , dar ea manaca ceapa, usturoi, ia orice medicament...el face fitze. S-o vedeti fetelor, cum musca din ceapa ca din mar...va cruciti!

andreeap, e chiar o viroza, vad ca nu suntem singuri! Sanatate multa si voua! Multumesc mult inca o data!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Sunt pe aici,la curatenie,mai dau o carpa,mai arunc un ochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu mai stau cu voi pana se trezesc piticii, apoi am plecat la Metro. Inutil sa va zic ce fac acum, nu?! Cotrobai pe LR
Edit: http://www.allshops.ro/Haine-Incaltaminte~10.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata am picat si eu...aglomeratie mare nene la BE...pai joi era "parfum". Plus ca nu prea mai gasesti mare branza. Io am mai luat 2 borcanase de la Humana ptr pitica si niste vata de zahar din aia la cutie ptr noi

Eu am 2 conturi facute, una pe mailul meu si alta pe mailul sotului, aceeasi adresa de livrare, au venit pana acum toate comenzile, ca le-am mai alternat in functie de ce timp aveam sa mergem sa le ridicam

Ptr tuse eu am luat Paxeladine dar degeaba, aseara am luat Humex sirop si m-a mai lasat, cel putin am putut dormi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico26 spune:

Mada vezi ca ti-am trimis un mail pe gmail...nu stiu daca l-ai citit. Daca aiintrebari...astept.

Ce mai era frumos la targ?

Nic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eli30

Buna, fetelor

Vreau sa va rog sa-mi dati un link spre pagina unde sunt explicate marimile lor in functie de masuratori...va rog multtt ! Atata m-am invartit pe site si nu am gasit Multumesc !

Eli

Hello Eli. Deocamdata mesajele tale apar moderate si se intercaleaza intre celelalte, asa ca ti-am dat eu reply ca sa-l vada si fetele. Te duci sub fiecare articol acolo unde au casuta cu masurile, scrie "que talle choisir?"..acolo iti apare tabelul cu marimi. Sper sa te decsurci

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by lilupep

Stau in Titan, apartin de oficiul postal de langa magazinul Titan. Tot timpul le-am primit cam int-un timp record, zic eu, fata de celelalte fete.
Bine....eu am avut si volum si valoare mica...4 -5 produse, dar nu stiu dak asta poate fi o explicatie.

aha....deci tu erai cealalta redoutista de la OP 57

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Nico am vazut mailul, ti-am dat reply. Mai nimic nou la targ, foarte mare aglomeratie, produse destul de putine, doar ce a mai ramas cred.

Mergi la inceput