***LA REDOUTE(12)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

astept sa se termine targul, sa-mi vand carutzul cu autobaby

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cris-Gabi scuze pt intarziere!!
Masurile la salopeta sunt: 96-82-96, DAR, vad ca eu am comandat marimea 168 (desi am 162). Scuze de confuzie, nu mai tineam minte. Imi vine bine marimea asta, nu sta mulata, sta chiar ok.

Lavi eu zic sa iei cel putin marimea 168. maieul e cool!

Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Ei Lilina....se pare ca da. Mi-ai zarit pachetele pe acolo?
Nu prea cred, ca sunt cu ochii pe cutia postala... si... imediat la posta, nu le las deloc sa ma astepte ...ca..la cat le-am asteptat eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor nu stiu ce sa fac...v-am zis de dimineatza ca vreau sa mai dau o comanda...ma rog abia acum vreau s-o dau ..problema e alta: mie imi apare si acum la comanda pe care am dat-o aseara en cours d'enregistrement de obicei la cateva minute dupa lansarea comenzii imi intra comanda la en cours de preparation

acum nu stiu ce sa fac sa mai dau o comanda sa nu mai dau??oare a fost vreo problema cu cardul??sau poate ca e weekend si nu lucreaza nici francezii astia?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Daca ai primit mail de confirmare,cred ca n-ai de ce sa-ti faci griji, e week-end si la ei!Sau,asteapta si tu pana iti apare in preparare,daca poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

Multumesc, Madau! M-am dumirit acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Cris-Gabi scuze pt intarziere!!
Masurile la salopeta sunt: 96-82-96, DAR, vad ca eu am comandat marimea 168 (desi am 162). Scuze de confuzie, nu mai tineam minte. Imi vine bine marimea asta, nu sta mulata, sta chiar ok.

Lavi eu zic sa iei cel putin marimea 168. maieul e cool!

Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Multumesc mult, ma bucur ca mi-ai raspuns. Sunt dezamagita ca nu ma incadrez la copii.
Dar asta este, ma bucur ca nu mi-am luat pantalonii.
Am vazut ca fetele au cam luat plasa la masuri in functie de model.
Astept acum sa-mi vina coletul ca am o pereche de pantaloni de vara si am emotii.

Claudiasi eu am folosit siropul indian si a fost foarte bun. L-am luat de la plafar, vezi ca are 100g asa ca o sa ai nevoie de 2 sticle. Multa sanatate.
Uite aici siropul ( sper sa nu se considere reclama)
http://www.mamanatura.ro/sanatate/afectiuni/aparatul_respirator/coughend--p4001361

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai lorenza asta e ca nu pot deja sunt nervoasa de nerabdare ...si unde mai pui ca dupa cateva ore de stat pe lr deja am mai ochit niste chestii faine...apropo ati vazut ca au mai bagat reduceri si la alte produse??eu stiu sigur un cardigan care nu era la reducere si acum e

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pai,asa fac ei mereu,pe unele le mai reduc,pe unele nu le mai reduc o perioada,probabil in functie de cerere,daca e,nu le mai reduc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

MAdau sigur e din cauza weekendului, o sa apara ca en preparation luni.
Fetelor eu nu eram atenta dar se uita sotul meu la stiri mai devreme si dadeau astia ceva despre un grup de hoti care furau din cala avioanelor, la o companie low cost. Al meu cica "uite de ce nu iti ajung tie coletele". Oare chiar asa domne, ce tupeu, sa furi acolo unde lucrezi, chiar nu se gandeau ca ii prinde???
Cine s-o bucura de hainele mele oare???

Mergi la inceput