***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 14
Lorenza spune:
Coughned sirop,care mie mi se pare cel mai eficient ,numai la plafaruri il gasesti,dar nu in permanenta!Si dr. Mom este bun si ieftin,pana in 7 lei!
andreap spune:
Clau,si Mariuca "behaie" la greu..La noi merge bine Sinupret,Mucosolvan Junior(daca "rupe" tusea) sau Paxeladine(tuse seaca).Sanatate multa!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
claujro spune:
Lorentza
, andreeap
multumesc mult pentru ajutor si pentru informatii!
Daca mai am vre-o intrebare...ca vad ca suntem pe urmele tale cu viroza
. Stiu ca trece dar mi-e mila de el ca vad ca se chinuie, nu manaca. Mara are o forma usoara, aproape inexistanta
, dar ea manaca ceapa, usturoi, ia orice medicament...el face fitze. S-o vedeti fetelor, cum musca din ceapa ca din mar...va cruciti! ![]()
andreeap, e chiar o viroza, vad ca nu suntem singuri! Sanatate multa si voua! Multumesc mult inca o data! 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
![]()
Eu mai stau cu voi pana se trezesc piticii, apoi am plecat la Metro. Inutil sa va zic ce fac acum, nu?! Cotrobai pe LR 
Edit: http://www.allshops.ro/Haine-Incaltaminte~10.html ![]()
![]()
![]()
madau spune:
Gata am picat si eu...aglomeratie mare nene la BE...pai joi era "parfum"
. Plus ca nu prea mai gasesti mare branza. Io am mai luat 2 borcanase de la Humana ptr pitica si niste vata de zahar din aia la cutie ptr noi![]()
Eu am 2 conturi facute, una pe mailul meu si alta pe mailul sotului, aceeasi adresa de livrare, au venit pana acum toate comenzile, ca le-am mai alternat in functie de ce timp aveam sa mergem sa le ridicam![]()
Ptr tuse eu am luat Paxeladine dar degeaba, aseara am luat Humex sirop si m-a mai lasat, cel putin am putut dormi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nico26 spune:
Mada vezi ca ti-am trimis un mail pe gmail...nu stiu daca l-ai citit. Daca aiintrebari...astept.
Ce mai era frumos la targ?
Nic
madau spune:
quote:
Originally posted by Eli30
Buna, fetelor
Vreau sa va rog sa-mi dati un link spre pagina unde sunt explicate marimile lor in functie de masuratori...va rog multtt ! Atata m-am invartit pe site si nu am gasitMultumesc !
Eli
Hello Eli

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lilina spune:
quote:
Originally posted by lilupep
Stau in Titan, apartin de oficiul postal de langa magazinul Titan. Tot timpul le-am primit cam int-un timp record, zic eu, fata de celelalte fete.
Bine....eu am avut si volum si valoare mica...4 -5 produse, dar nu stiu dak asta poate fi o explicatie.
aha....deci tu erai cealalta redoutista de la OP 57
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
madau spune:
Nico am vazut mailul, ti-am dat reply. Mai nimic nou la targ, foarte mare aglomeratie, produse destul de putine, doar ce a mai ramas cred.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani