***LA REDOUTE(12)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dar poti sa-ti faci mai multe conturi pe mai multe adrese de mail si sa trimiti coletele la aceeasi adresa de domiciliu. Poate in casa aia stau mai multe persoane care comanda separat: mama, bunica, sotul, cumnata...etc Ce e treaba lor??? Totusi numele ar trebui sa fie altul...habar nu am. Dar poate face cineva smecheria asta si aflam si noi daca e posibil. Eu am experimentat-o pe aia cu sub 10 euro si nu a iesit bine (chiar daca pe nicaieri nu mentioneaza asa ceva).

Am reusit cu chiu cu vai sa culc copiii. Cand se trezesc mergem la tati la birou sa-l luam si apoi la Metro si sa vedem daca reusim sa intram si la Ikea (mi-e teama de aglomeratie). Cred ca ma duc sa ma culc langa ei..ca tare liniste e pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare
Am si eu o intrebare:o prietena a comandat,a primit pe mail confirmarea;produsele nu au venit,banii din cont(zice ea) nu au 'plecat'.deci...eu una cred ca nu mai trebuie sa astepte comanda....Am tot citit pe aici..am vazut bani luati si comanda nevenita..dar invers nu.S-a mai intamplat cuiva sa primeasca confirmare si cu toate acestea sa nu-i ia banii din cont?
Si inca ceva:inainte cand intram pe 'suivi de commande'imi ratatu toate comenzile facute de mine pana acum.azi vad ca ma baga in alta pagina..nici nu stiu cum sa fac sa vad exact data ultimei comenzi,ca deja ma ingrijorez..cred ca e din 14.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Andreap,vezi ca ai acolo un buton "tous mes commandes" si le vezi pe toate.

Claudia,eu asta vreau sa fac:un alt cont,cu numele sotului meu,alta adresa de mail si aceeasi adresa de livrare.Sper sa mearga.

Mergi la inceput

Hai ca am revenit. Am atipit de 2 ori, atata s-au miscat de pe-o parte pe alta, Matei a tusit (Cum sa scapama de tusea asta uracioasa? Stiti vre-un sirop minune?)...ca nu a fost chip sa dorm.

andreeap nu am mai auzit asa ceva... Am intrat si eu la suivi si e exact ca inainte, nu e nimic schimbat!

jasmine, iti tinem pumnii! Dar ce te bate gandul sa mai comanzi?

Hi hi hi eu pe 8.03 am facut cea mai mica comanada 2.94 euro(geaca de blugi) Sa vedem daca vine?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Siropuri de tuse bune,in cazul nostru:Dr.Mom;Coughned Sirop(indian) si Stodal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

Buna, fetelor

Vreau sa va rog sa-mi dati un link spre pagina unde sunt explicate marimile lor in functie de masuratori...va rog multtt ! Atata m-am invartit pe site si nu am gasit Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jasmine eu am acum 2 conturi, pe adresa mea si a sotului de mail, dar cu aceeasi adresa la livrare.... Daca vor ajunge produsele comandate...pot doar sa sper deocamdata.

Mergi la inceput

Wow, multumesc! Nu avem nici unul din siropurile astea! Am sa trec pe la farmacie diseara! Am doar Paxeladine, Ambroxol si unul de la plafar de plante.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Jasmine,Clau,multumesc.Am inchis site-ul,am deschis,acum merge..nu stiu ce avea.Am avut dreptate,comanda e din 14...oare ce o fi??Aissa,sigur nu le-ai spus ca suntem prietene???
Bine ca m-am uitat..pusesem din nou o geaca ptr.Mariuca acum in cos,geaca comandata si-n 14...asa ca astept comanda,sa nu cumva sa dublez.Acum am incos cam 230E..pantofi ptr.sot,balerini ptr.mine,ceva ptr.Mariuca(normal)..sa vedem pana la urma ce lasam.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fata io nu le-am zis dar daca se orienteaza dupa codul postal ca esti vecina mea? Da-te incolo, atatea comenzi ti-au venit si radeai de mine, nah! Glumesc, da?

Mergi la inceput