***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 16
felicia74 spune:
Fetelor, ziceti ca siropul acela indian e bun? A vrut sa mi-l dea tipul de la Plafar, dar nu mai avea, asa ca mi-a dat ceva de la Hofigal, bun... de aruncat!
Aissa stai linistita, anul trecut s-a intamplat ceva similar la AirItalia, era formata o retea, incepand de la tipul care verifica bagajele pana la cei care le incarcau. Au fost prinsi cn cele din urma, dar pana atunci iti dai seama cat furase
Si nu erau imigranti
Astia-s oamenii (de peste tot)!
Voi v-ati uitat la rochite? Ati vazut ceva frumos? IMi trebuie pentru o nunta in aprilie si iunie (as dori s-o port pe aceeasi ca sunt alti oameni).
Eu am ochit asta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324127545&documentid=469207&categoryid=22905252&single=&hasNext=1&hasPrev=0
sau asta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22905252&productid=324124601&documentid=469207
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
cin spune:
Buna fetele...
iar e meci, iar am barbat plecat la bere...si noroc ca am si mama la mine si sta ea cu copilul...
ieri am fost cateva ore bune la baby expo si azi am umblat prin mobexpert si apoi ikea...a fost cumplit. coada la intrare si buluc in magazine. mi-a pierit cheful de cascat ochii si nici n-am vazut ceva interesant (am sufrageria nemobilata). cred ca tot de la mobexpert voi cumpara.
deci...ce mai e pe-aici? ia sa mai bag si eu un ochi pe LR...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Ella vreau sa-mi spui si mie cum sunt balerinii aia sport pe care i-ai luat tu? Merita banii, sunt decoltati rau? Ce marime i-ai luat tu?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cin spune:
Fetele, stiti ceva coduri de reducere care sa se aplice la prod. cu prix vert??
o floare pt doamne
Eli30 spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Coduri de reducere 35% pentru PE 2007+ CADOU:
17132+GEANTA ROZ
17140+SET LAGON
21369+VAISELLE PRUNE
Le stiai?
Lorenza, ce reprezinta acel "set lagon" ?
Fetelor....m-ati molipsit !!!!!!!

cris-gabi spune:
quote:
Originally posted by cin
o floare pt doamne
17140- 20 % pt prix verte + cadou
11827, 20524, 20451, 20478- toate cu 20 %
Cu mai mult de 20 % nu am gasit
cin spune:
Cristina, mersi, doar ca nici unul nu-mi da nici o reducere..
adevarul e ca produsul e deja redus 40%
, dar speram si eu sa fac vreo super afacere
o floare pt doamne
cin spune:
Gagici, va uitati la meci? e asa liniste pe-aici...
o floare pt doamne
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by madau
vreau sa-mi spui si mie cum sunt balerinii aia sport pe care i-ai luat tu? Merita banii, sunt decoltati rau? Ce marime i-ai luat tu?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
stai ca fusei plecata toata ziua , ba la babyExpo , ba la Ikea si bia acum am apucat sa cetesc din urma...
daca te referi la balerinii aia de 20 euro pe care io i-am inhatat ca fraiera la pret intreg (ca nu stiam atunci de coduri) si nici acum nu sunt redusi, deci poti sa bagi un cod de PE 2007 - da, sunt faini, nu sunt decoltati, in nici un caz nu se vad degetele; cu marimea nu stiu ce sa te sfatuiesc, ca io port 37, i-am luat 38, ca de obicei la incaltari inchise iau un nr mai mare, dar cu toate astea imi vin ficsi; da io pun treaba asta pe seama sarcinii , ca am luat ceva apa la bord si sper dupa ce nasc sa intru in ei.
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by cin
o floare pt doamne
cod : 21377
cadou: 30 piese vesela culoarea prunei – valabil si pentru prix vert!!!!!!!!!!
reducere: 35 % textile, 30% linge de maison, 20 % articole sport
reducerea in bani e valabila DOAR pt codurile din catalogul PE 2007