***LA REDOUTE(12)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Eli30

quote:
Originally posted by Lorenza

Coduri de reducere 35% pentru PE 2007+ CADOU:
17132+GEANTA ROZ
17140+SET LAGON
21369+VAISELLE PRUNE
Le stiai?

Lorenza, ce reprezinta acel "set lagon" ?

Fetelor....m-ati molipsit !!!!!!!

Eli

Nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ella adik tu la tot ce ai luat de incaltat ai luat cu un nr mai mare? ca eu m-am luat dupa tabelul lor de marimi si am masurat talpa si am comandat fix cat iesea dupa tabelul lor...plus ca si sotului la fel i-am comandat adidasi tot nr care iesea din tabel(adik cat poarta si aici)...oare vor fi mici?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Io-te ca se-aduna lumea la sezatoare...
Ella, nu merge nici codul asta ca nu-i colectie PE, ba chiar e "nouveaute"

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

nicoleta de 64718 l-ai folosit?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Salutare fetele!
Sunt o impatimita a shoppingului online si as dori sa va intreb cum ati platit voi pentru comanda la acest magazin.
Va multumesc frumos!

http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Salutare fetele!
Sunt o impatimita a shoppingului online si as dori sa va intreb cum ati platit voi pentru comanda la acest magazin.
Va multumesc frumos!

bine ai venit printre noi si vezi sa nu te imbolnavesti si tu de redutita

platesti doar cu card bancar visa si maestro parca

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

fetelor, daca vreau sa caut un produs din catalog pe site cum fac?
ca daca ii dau la recherche codul din catalog nu mi-l gaseste si ca sa frunzaresc toata colectia mi-e lene... please, help me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Multumesc frumos!
Sigur ma voi imbolnavi!
In cat timp ajunge comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cristina, multumsc frumos!
felicia, foarte frumoase rochitele! Dar poate pana la nunta se mai reduc un pic...
cin, la ikea am fost si eu asta seara..lume multa dar eu sunt fan ikea, asa ca nu am nimic de rau de zis..si apropo, nu am simtit sa se miste podeaua cum am citit pe la subiectul ikea. Nu am luat nimic, eram cu copiii si nu aveam timp de stat la coada, mi-am facut o idee si dupa Paste purcedem la cumparaturi.
anne ma, bine ai venit. Cu comanda e discutabil Poate ajunge in 8 zile, in 18 sau deloc... Ce alte site-uri mai stii?

Noapte buna! Va pupic si ne vedem maine...Maine gatesc dar intre un morcov si un patrunjel mai dau pe aici.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia, chiar se misca podeaua...am simtit cand stateam pe vine, si studiam un produs mai de la nivelul solului...si chiar ma gandeam daca nu cumva e cutremur. nu pot spune ca n-am gasit ce sa cumpar, dar nu mobilie, nu pt sufragerie. in schimb alte nimicuri am gasit multe sa-mi placa...dar alta data, cand o trece nebunia
Nushulica, am incercat 64718...ca doar cu gandul la el mi-am facut un alt cont. doar doar oi mai scuti 15 eur...dar n-a mers
Ancatrana, si eu m-am chinuit sa caut niste produse avand referintele, dar zau daca mi-a iesit...singurul lucru pe care am reusit sa-l fac a fost sa-mi adaug in cos un produs doar pe baza codului. dar n-am putut apoi sa-l vizualizez ...

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput