***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 18
ella_74 spune:
Nushulica, io nu m-am masurat la incaltari pe site, si nici pe sot cand am comandat, ca mi-am zis ca sunt marimi europene si n-am cum sa iau teapa; si la adidasi n-am luat, am comandat 38 pentru mine si sunt ok si pentru sot 43 ca atat poarta si aici si au fost ok.
am mai comandat niste balerini saptmana asta si nu aveau 38 asa ca i-am luat 39, dar de data asta m-am uitat la marimi ca sa vad cu cat sunt mai mari si am vazut cu ocazia asta ca la sizeguide de incaltari la 37 si 38 sunt trecuti aceeasi cm, deci am comandat cu tupeu 39, sperand sa-mi vina; o sa va anunt.
Cin, codul nu-ti merge fiindca probabil il aplici la articole discountate; taore codurile de PE 2007 merg pe articole cu pret intreg, in cel mai bun caz cu prix vert.
Si sunt excluse articolele din categoria " nouveaute".
Jasmine spune:
Eu am disparut brusc din peisaj pt ca asta mic nu putea sa rateze ocazia sa se bage si el in vorba cu viroza asta care bantuie.Are nasul infundat rau,ii curg mucii ca la robinet,etc,asa ca am fost cu el la doctor.Abia pe la ora 23 am reusit sa-l adorm si am adormit si eu langa el pana mai adineauri.Acum chiar ca e prea tarziu sa ma mai dau pe LR,o las pe maine.Si incerc sa-mi fac inca un cont,daca ziceti ca merge.Asta,desigur,in functie de starea fizica si de dispozitia printului mostenitor.
P.S.: evident ca si eu tot de dragu' lu' 64718 vreau sa-mi mai fac un cont.Plus ca daca il fac pe numele sotului meu,am avantajul ca pot sa-l mai trimit si pe el la posta sa ia coletele,ca pana acum numai eu m-am dus.
aissa spune:
Neata! Mai fetelor ma enerveaza virozele astea, sper din suflet sa nu facem cunostinta cu ea desi eu cam tusesc inecacios de cateva zile si imi curge si nasul, mama si sor-mea (cu care ma intalnesc zilnic )sunt la fel, tata e in spital cu bronhopneumonie de o saptamana si azi trebuie sa ma duc la el... Uf, sa speram ca ne sare...
Sanatate multa bolnaviorilor!
Cat despre subiectul nostru favorit: eu azi ma bucur (ca fraiera as spune) doar la gandul ca maine e luni si sper sa primesc ceva, poate-poate se indura ala de imi suteste pachetele sa mi le lase de data asta, ce sa faca cu ele in dublu exemplar.
Si sa vedem ce zice maine Sabine, a primit sau nu faxul meu ca deja am pierdut 5 zile de cand am dat comanda si la ea nu a ajuns. Alte fete deja primeau produsele pana acum si mie nici nu mi-a inregistrat-o. ![]()
Mi-a venit o idee: atunci cand le ceream LR sa imi dea nr ala cu care pot controla pe site la posta daca a intrat in tara, Madau parca mi-a dat numarul ei, numar care se regasea pe pachet. Ceva cu 2 litere, 9 cifre si FR la coada.
Fetelor, mai aveti vreuna acel numar, adica hartia pe care e scris? Ma gandeam sa ii faceti o poza si sa ne-o dati astora de asteptam la greu la ei, sa ii trimit lui Sabine imaginea ca poate nu pricepe ce numar vrem si poate asa reusim sa gasim unde au ajuns coletele si daca au intrat in RO.
Eu, la unicul colet primit, am aruncat punga si cred ca pe ea, pe un cartonas verzuliu, scria acel numar, numai ca Madau mi-a zis de el dupa ce o aruncasem si nu am putut verifica.
Jasmine spune:
Aissa,si eu am aruncat toate cutiile si toate hartiile.La urmatorul pachet o sa ma uit dupa codul asta de care zici tu.
N-am timp de LR,din pacate...
nushulica spune:
aissa imi pare rau da uite si eu am aruncat nr ala...de fapt nici nu i-am dat importanta si acum m-am uitat pe facturi ca eu doar alea le-am pastrat si nu am vazut nimic acolo
am pus in sfarsit si comanda cu care ma tot chinui de ieri...ca am asteptat sa apara comanda de alataieri la en cours de preparation![]()
ella acum am inteles cu marimile...eu am crezut ca ai comandat toate incaltarile cu un nr mai mare si ma cam temeam pentru papucii pe care i-am comandat eu sa nu-mi vina ca papuci chiar n-am cui da
sor-mea e mai mare in picior ca mine![]()
offf de acum am 6 comenzi pe drum
vaiii nu-mi vine sa cred...gata ma opresc![]()
duminica placuta fetelor si spor la shopping ca stiu ca acum sunteti toate calare pe site
INGRID
Tonia Antonia spune:
Salut, fetelor!
O intrebare la redutiste: parca a cumparat cineva pantalonii astia, cum sunt ca ma cam bate gandul...
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=2340020&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
O duminica placuta in continuare!
nushulica spune:
tonia eu i-am luat si sunt super ca si material si croiala
in schimb mi-am luat 42 cam cat port eu aici si nu-mi sunt buni sunt un pic mari...dar un pic ii pot purta
cel mai bine imi vin cei marimea 40 pe care i-am luat surorii mele![]()
INGRID
Jasmine spune:
Mi-am facut inca un cont.Aplic codul 64718,scade cei 15 euro dar vad ca nu mai da FDP=0 desi am in cos produse de peste 50 euro.Parca data trecuta era si FDP=0!
Aissa,Madau,si cine mai are 2 conturi,ati incercat sa folositi a doua oara codul 64718?V-a dat FDP=0?
felicia74 spune:
Maine poate imi voi face timp sa verific toate codurile puse de voi pe prima pagina, ca unele nu mai sunt valide (cel putin asa imi zice mie). Asta daca nu ma omoara tusea si nasul curgaret![]()
Insa la 51195 - nu mai e set plasticos, ci un ": NUISETTE IVOIRE" (furou ivoar, nu?) Parca e mult mai bine![]()
Codul pentru pilota mai e valabil, insa.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
addya spune:
fetelor, a luat cineva astea:
www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=7670656&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">La veste cintrée devant et dos
www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8350639&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">La veste style officier
cum sunt, merita?
shi...ce masuri ati luat voi?
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet