***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 19
ella_74 spune:
felicia,
ma int cum o sa verifici tu codurile de pe pima pagina; cu xcptia catorva car sunt clare, de ex fiindca acorda tranport gratuit neconditionat, celelalte merg sub anumite conditii care nu sunt specifcate, de ex pe cos minim de suma, pe colectii, pe brand-uri, etc.
lilupep spune:
Felicia...nu te bucura. Intotdeauna a fost cadou nuisette numai ca...atunci cand primesti comanda ei sunt manierati si isi cer scuze pentru ca s-a epuizat stocul de nuisette si iti trimit SETUL PLASTICOS.
andreap spune:
Addya,eu am luat produsul acesta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=7670656&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
E OK,un material ca de blug,subtirel,merge la blugi,pantaloni...imi place.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
assa spune:
Aissa uite aici nr. cu FR
http://good-times.webshots.com/photo/2139662160099252373Xhmtqd
cred ca asta te intereseaza, nu?
aissa spune:
assa mersi mult, da ala il vroiam. O sa incerc sa vad daca Sabine chiar nu are acest numar, cand voi deschide dicutia despre comanda din 24 februarie.
Jasmine eu am aplicat codul ala pe contul nou, al sotului, era prima data cand il foloseam (pe contul meu nu dadea nimic) si mi-a dat doar 15 euro reducere, fara fdp 0.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
Jasmine eu am aplicat codul ala pe contul nou, al sotului, era prima data cand il foloseam (pe contul meu nu dadea nimic) si mi-a dat doar 15 euro reducere, fara fdp 0.
Mersi,am dat adineauri comanda.Inainte de 21 martie a dat sigur si fdp=0.Oricum,e foarte bun si asa
assa spune:
Fetele ati comandat cumva asta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8547564&SizeCode=00040&ItemId=324094454&Single=true
Oare corespund numerele? Ce nr sa comand?
42 sau 40? (in mod normal port 42)
grea e redutita asta
madau spune:
Aissa uite aici codul ala care iti trebuie. De pe declaratia vamala.
N-am timp acum sa stau ca trebuie sa-i dau piticei de mancare si apoi vin niste musafiri. Vb maine
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Ella
Uite ce imi scrie:
" Vous avez saisi l'offre :41661
Cette offre n'est plus active. "
De aceea cred ca unele coduri nu mai sunt valabile, nu? Sper sa fi inteles bine treaba asta cu codurile
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lilupep
Felicia...nu te bucura. Intotdeauna a fost cadou nuisette numai ca...atunci cand primesti comanda ei sunt manierati si isi cer scuze pentru ca s-a epuizat stocul de nuisette si iti trimit SETUL PLASTICOS.
Nu ma mai mir de nimic, (i)logica site-ului LR oricum m-a dat gata

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)