***LA REDOUTE(12)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Seara buna!

Am lipsit azi de la apel...am facut niste schimbari de mobila prin casa, am mutat copiii intr-o camera, am triat hainele iarna-vara..si tot am casa cu fundu in sus. Maine copiii lipsesc de dimi pana spre seara si o sa am timp sa scriu mai mult. Oricum sper sa ajung si pe la posta maine - adica sa primesc aviz- deja e cam vremea coletelor restante din 8,9 15 (la mine).

Noapte buna, ne vd maine la cafea.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

saptamana asta astept si eu pachet...
si-a luat sotu niste pantofi sport, e turbat deja, sper sa-i placa si sa-i vina k am dat 70 euroi...

ma tot invart pe langa sacourile alea k nu stiu ce masura sa iau, eu mi-am luat niste bluzite 46/48 si sunt maaaari, m-as baga la 44, chiar nu stiu...

cine ma intreba de cura??? fac foamea!!!! ma duc sa ma culc inainte sa se prinda stomacul meu ca nu capata decat un ceai...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Am intrat si eu la voi sa va salut; am dat si eu o comanda si sper din suflet sa ajunga.
Am insa o pb care nu stiu de unde e. Cand vreau sa ma logez imi da mesaj ca userul sau parola sunt incorecte. Daca ma dul la ajutor si intru pe la aia cu mi-am uitat userul sau pe acolo...si bag iar userul(adresa de mail) si parola ma logheaza. Deci....a mai patit cineva asa? De ce nu imi recunoaste din prima userul si parola? Mi-am schimbat si parola ca poate nu ii placea dar...degeaba.

Va poop si va doresc o saptamana frumoasa.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

bey dordia, vezi k pe aici bantuie redutita, e contagioasa shi se pare ca se vindeca taaare greu!!!!

in alta ordine de idei, intra si tu in internet explorer / tools/ general si da un delete cookies, s-ar putea sa ajute... poop stefanelu!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Uite ce imi scrie:
" Vous avez saisi l'offre :41661
Cette offre n'est plus active. "

De aceea cred ca unele coduri nu mai sunt valabile, nu? Sper sa fi inteles bine treaba asta cu codurile

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

da, tocmai de aia ziceam de conditiile de pe mareduc, fiindca printre conditiile mentionate acolo se numara si aplicabilitatea limitata in timp.

La codul asta de care zici e simplu, ca-ti spune ca nu mai e valabil, dar la celelalte care sunt inca valabile dar nu stii in ce conditii poti beneficia la maxim de ele, ce faci? ca de ex. un cod care acorda reducere si cadou, daca e aplicat aiurea iti va da intotdeauna cadoul dar nu si reducerea.

Ceea ce vreau sa spun : e foarte greu sa testezi coduri daca nu stii mai multe despre ele; de aia, de cate ori am trimis un cod aici, am spus si in ce conditii merge el.

Oricum, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata redoutiste, sunt deja pe baricade . Sper din suflet sa ajunga azi coletul din 15 si toate cele intarziate ale voastre. Multumesc pentru pozele cu nr problema, am conceput un mesaj dar inca nu-l trimit Sabinei, intai o las sa se dezmeticeasca, sa imi spuna daca a primit faxul de joi, sa vad si comanda aia inregistrata si saptamana viitoare cand o sa deschid subiectul comenzii din 24 feb. o sa ii spun si de aceste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Addya i-am dat mama de toate pentru toti. Am sters cookis am sters temp-uri si nik. Uite ce mesaj imi da:"Certains champs du formulaire posent un problème: Cette adresse e-mail ou ce numéro de client est incorrect."

Gata ca tb sa o tai la scarbici!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by ella_74

quote:
Originally posted by felicia74

Ella
Uite ce imi scrie:
" Vous avez saisi l'offre :41661
Cette offre n'est plus active. "

De aceea cred ca unele coduri nu mai sunt valabile, nu? Sper sa fi inteles bine treaba asta cu codurile

da, tocmai de aia ziceam de conditiile de pe mareduc, fiindca printre conditiile mentionate acolo se numara si aplicabilitatea limitata in timp.

La codul asta de care zici e simplu, ca-ti spune ca nu mai e valabil, dar la celelalte care sunt inca valabile dar nu stii in ce conditii poti beneficia la maxim de ele, ce faci? ca de ex. un cod care acorda reducere si cadou, daca e aplicat aiurea iti va da intotdeauna cadoul dar nu si reducerea.

Ceea ce vreau sa spun : e foarte greu sa testezi coduri daca nu stii mai multe despre ele; de aia, de cate ori am trimis un cod aici, am spus si in ce conditii merge el.

Oricum, succes!

Eu numai la codurile acestea ma refeream, ca sunt cateva. La restul imi zice altceva, m-am prins ca trebuie sa indeplinesc unele conditii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia la "identifiant" ai pus emailul tau? Ca eu am incercat sa-mi aleg o titulatura de user si nu m-a lasat. Poate asta nu merge.

Madau cati cm are "tartacuta" Mirunei? Sper ca palariile comandate (nr 48) sa nu fie prea mici Ieri am cumparat o palarie din Cora nr 50 (in conditiile in care Ilinca are 44) si era mica Am niste emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ce ora e acum la francezi?? Vineri primisem mail de la Sabine destul de dimineata, acum insa nu am primit inca nimic (n-o las nici sa-si bea cafeaua) si nu mai am rabdare.

Mergi la inceput