FIV 111

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Vin si eu la raport.
Vineri in ziua a 8-a de stimulare: endo 14,6 , 10 foliculi cu valori intre 17,8 si 15,7 mai erau si altii dar mai mici de 15 iar marti este punctia
OanaM sa dea Dumnezeu ca si marti dupa test sa fii la fel de bucuroasa.
Sa auzim de bine.
Anyko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oanaaa felicitari, mamicutzo! De cand asteptam asa o veste de la tine! Sa-ti dea Domnul o sarcina cat mai usoara si lipsita de neplaceri si un bebelush sanatos, mancacios si fericit

Delia21 sper sa reusesti si de data asta si poate vom fi iar colege la mamici! (daca reusesc si io )

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Oana FELICITARI!!!!!.....ma bucur din tot sufletul iubita pt tine!!!....
Sa fie intr-un ceas bun!

Picca 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

MRLnici nu ma gandesc la o operatie acum. Oricum voi mai consulta si alti dr. Deocamdata fac tratamentul, apoi BB, apoi mai vedem pe aprtea sata. La mine e otita cronica +deviatie de sept, ma rog inca nu m-am documentat pe tema asta. Multumesc de sfat, dar stiu cum e cu operatia. Am avut una de granulom la radacina unui incisiv si a fost groaznic dupa: o saptamana umflata, vanata, etc.
Hai ca va mai trimit o data, mie mi-a dat mesaj trimis....
Am o intrebare, ca imi trec alte alea prin cap: la laparo nu iti vede si uterul sau macar trompele daca sunt OK la intrarea in uter. Am inteles ca histeroscopia e cea de verificare a uterului, dara credeam la laparoscopia e all in one
MOananeste daruri de leac de la tine, ar fi de mare folos la pisic si cu broscutele cred ca sunt prima pe lista care urmez. Mirela-1 e deja in asteptari, Rami73 mai tarziu, Danyalo la fel, doar Andrada cred ca urmeaza dupa mine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MONI LA MULTI ANI fericiti si fie ca pruncii sa vina repede de tot si sa te tina ocupata de sa te intrebi unde este tihna de alta data!!!Te pup si sa ai parte de tot ce iti doresti tu!!!!

Oana, asta da veste de Bunavestire!!!Sarcina usoara dusa pana in decembrie si bebei sanatosi si noorocosi!!!Stai in varful patului cat de mult si cat de des ca sa se prinda samburelu/sambureii cat de bine!!!!Foarte bine ca esti mimoza caci acum e timpul!Te pup si te asteptam cu vesti bune despre puiut/puiuti!!!Stiu cum te simti,dar gandeste pozitiv!!!!E foarte important sa gandesti pozitiv!
Eu de vineri am 2 puiuti de cea mai buna calitate la purtator si sper ca luni,2 april sa va dau vestea cea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mirela1 si Delia, va tin pumnii sa veniti cu vesti la fel de bune!

Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fata mosului, ma bucur ca acum, duminica seara, m-ai facut sa-mi dea lacrimile. Stiu eu ca sunt mai sensibila in perioada asta, dar chiar m-ai emotionat, sunt tare fericita pentru tine. Marti tin pumnii stransi, stransi sa fie si valoare mare, de .
Apoi vineri, daca iese cu chef, promit sa fac tot posibilul sa vin in Bucuresti sa te vad si sa pup personal gravidutza.

Felicitari mamico!!

Andreea 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, Magduta, MRL, Delia, va pup pe toate si va multumesc.
Delia, iti tin pumnii ca sa se prinda cei doi puiuti la tine in burtica. Si sa-i faci o surpriza lui Rudy cu doi parteneri de joaca.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland un sincer "la multi ani" si din partea mea si sa dea Domnul ca anul acesta sa vina si minunea de fetita cu ochii albastri la tine!
M_Oana FELICITARI IUBITA!! Ma bucur pentru tine enorm
de mult!
Acum deja la urmatoarea noastra intalnire cred ca veti fi mai multe gravidute decat aspirante. La prima noastra intalnire nu era nici una graviduta, apoi au urmat: Aniast72, Lachione, Sheritra si acum tu. FELICITARI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!

Kitta de mine ai uitat... eu incep prin 5 aprilie!
Oano chiar te poti abtine sa faci azi bhcg?Eu m-as duce tot pe pt ca sigur iese valoare buna!!!

Fetelor primavara aceasta vad ca e f. prielnica pt a deveni !Urmeaza Pussi,Mirela,Delia si MadalinaM?Sper ca nu am uitat pe cineva...bafta fetelor!!!!

Sa aveti un inceput de saptamana cat mai bun,mai frumos si mai productiv !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput