FIV 111
Raspunsuri - Pagina 10
Aldolina spune:
Oana, FELICITARI! Doamne, numai vesti bune, asa sa dea DD sa fie de-acum incolo! Sa fie BB sanatosi si sarcina usoara! Ce frumos, chiar de Buna Vestire!
Oana, sa ne spui si noua celor care nu vom putea veni vineri la marea intalneala, ce tratament de sustinere ai urmat, sa luam notite si sa va urmam la Odisee...
toate fetele fara nici o exceptie. Multa bafta tuturor in continuare.
KoraPop spune:
Sheri ce face shericutul din burtica?Iti da semne ca e pofticios si curios sa deguste tot felul de specialitati culinare?Sau e cumva mofturos si iti raspunde cu greturile specifice?Mai povesteste-ne si noua despre starile tale,ia uite ca in curand ai sa dezbati subiectele astea cu fata mosului care iti calca pe urme cu pasi repezi!
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
Buna dimineata si o saptamana minunata tuturor!
MOana asa o veste buna in asa zi sfanta mai da!Felicitari!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Relya spune:
Oana, ma bucur enorm de mult pentru tine. Iti doresc sarcina usoara si sa te bucuri in fiecare moment de acest miracol.
Kitta, multumesc
bafta tuturor
Andrada.P spune:
OanaM felicitari!! Ma bucur enorm pentru tine! Trebuie sa stabilim deja intalneala si sa bem dupa tine! Cum spunea si IoanaTugs intalnelile noastre se transforme incet, incet in intalneli de Odisee! Ai grija de broscutze! Abia astept sa ajunga si la mine.
Moniland La mult ani! Sa dea DD ca la anul pe vremea asta sa tii bebele in brate sau in burtic!
Pussi te asteptam cu vestea buna! Ma bucur ca esti asa optimista! Conteaza foarte mult!
toate FIV-oasele, fara exceptie!
Andrada
galuscuta spune:
Moniland - La multi ani !!! cu intarziere , dar iti doresc din suflet sa ti se implineasca dorinta cat ma repede.
Pussilica - felicitari pentru embrionasii din burtik-sa ramana acolo 9 luni .
Alexi22 - felicitari pentru fetitza , ce repede a trecut timpul...te pup si sa ai grija de ea
Mie mi-au venit rushii sambata si acum iau Ac 15 zile si dupa Pasti incep stimularea.
galuscuta
pussi spune:
buna dimineata!!!
O saptaman plina de resusite..maine facem galerie..MadalinaM, M_Oana..iti facem si tie sa-ti iasa BHCG..asa pe la 700 ca s-o ajungi pe Lachi.
Mirelustu cand faci testul??
Delia tu il faci lunea viitoare???
Ce perioada agitata... cand ar trebui sa am simptoame...ca in afara de ceva miscari de trupe in burtic nimic...parca ma doare ca la CM, parca ma apasa ceva acolo..dar nimic concret...
andradap, antonis, galuscuta, koraluna viitoare urmati voi!!! o sa va facem galerie
PUSSI
rami 73 spune:
Oana, BRAVOOOOOO !!! Ai facut-o pana la urma, iubita mea ! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de rodul vostru, asa cum meritati ! Abia astept sa te felicit si personal.
Moni, LA MULTI ANI desi cu putina intarziere (ca nu mi-am pus net acasa), sa te ajute DD sa-ti implinesti visul, o sa vezi ca asa va fi !
La cat de bine am inceput saptamana, cred ca se preconizeaza numai vesti minunate!!!
rami
marrina spune:
MadalinaM, MOana Va tin pumnii pentru ca maine dupa test sa aveti vesti minunate, sa fiti !!!
anyko Bafta maine la punctie!
Eu in continuare nu stiu in ce ape ma scald. Sunt in ziua 24 dupa ET si inca n-am vazut . De 6 zile tot un pic de bej si un pic de maro, nimic clar. Asa dereglare nu ma gandeam sa patesc.
Stiti vreun doctor care sa masoare foliculii intre 2 si 5 mm, inainte de stimulare???? Am citit o chestie foarte interesanta. Cica numarul foliculilor intre 2 si 5 mm masurati inainte de stimulare ar prezice numarul de ovocite care vor fi colectate (la punctie). Ca n-ar avea de unde sa apara altii la recrutare. Mie mi se pare o chestie foarte buna daca s-ar putea realiza si practic.
pussi Cum a putut dr. sa vada embrionii dupa ET? Cu microscopul?
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
Moniland spune:
Fetelor dragutelor mii de multumiri pentru urarile si gandurile bune. Ioana, Andrada, Galuscuta, Ramy
Marrina, poate ca nu am inteles eu bine. Sa masoare foliculii inainte de stimulare?!Adica dupa inhibare? Pai atunci ce foliculi ai? Ai facut inhibarea iar ovarul e frumos, curat fara foliculi. Faci stimularea si apar foliculii. La mine de ex. mi-au aparut foliculi si dupa 6 zile de stimulare. Oare cand sa-i masoare? Clar nu am inteles eu bine. Vrei sa fi mai explicita, te rog. Sau poate alte fete au inteles.
Monica