FIV 111

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Koricika, Flori, Venera, Andicutz, Magdutza,Avaloane, Adhana, Anyka, LauraIoana, Picca, Delia, Aniast, Ioana, Aldolina, Antosit, Relya, Andrada, Kitto, Pussica, Rami va multumesc din suflet.......
Dragele mele, mi-am programat , in ciudat rabdarii mele de fier, sa fac totusi un test, numai ca am ramas fara ............., iar sa iau capitala in piept fara acest instrument vital, nu prea ma incumet.
Cat am stat la pat, am lasat-o prin service si azi la prima ora cand sa sun dupa ea, cica mai pe dupa-amiza e gata de luat acasa, ca are matele insirate peste tot si pana mai gasesc cum s-o puna la loc, dureaza....
Desigur ca am simtit cum omenirea comploteaza impotriva mea, dar imediat dupa acest gand m-a luat cu un somn, de de-abia mai pot tine ochii deschisi........
Stau cu zeama de varza langa mine si parca nu ma satur de ea, iar daca ma gandesc la placerea cu care savuram o cafea la ora asta, in general, parca nici nu-mi mai amintesc ce vedeam asa nemaipomenit in cafeaua aia. TRAIASCA ZEAMA DE VARZA, CA-I CEA MAI BUNA LICOARE DIN LUME. SA VA FACETI PROVIZII SERIOASE, CA AJUNGETI SA CERSITI PENTRU EA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oana scumpa nici macar testul acela de urina pe care il aveai pus deoparte nu l-ai facut azi asa pt placerea de a mai vedea doua liniute?Ca daca a iesit ieri eu cred ca as face cam 10 pe zi sa ma "satur" de vazut dublu !Las' ca numa' azi e pana maine si maine va fi ziua cea mare de sarbatorit cu sampanie pt copii ( fara alcool)

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

marrinala eco, am si poza cu ei..cu bulele de aer in care se afla embrionii
M_oana cu varza..si zi-mi de simptoame...

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

OANA,FELICITARI MAMICO, SARCINA USOARA ,daca a iesit testul pozitiv sigur e BB

Pussi,ce faci iubita,cum te simnti?

Kora,
Moniland,,cred ca suntem nascute in acelasi an 74, nu?

Eu nu ma simt prea bine, sunt cam ametita si slabita.Cred ca din cauza rusilor care s-au cam intins cu vizita lor destul de abundenta.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oana, atat timp cat ai testul din urina pozitiv (mie mi s-a vazut prima liniuta pala in ziua 9)si ai simptomele e clara situatiunea. Mai trebuie sa-ti faci hcg-ul ca atunci cand mergi dupa rezultat sa ti se inmoaie picioarele. Sa traiesti si senzatiile acelea.
Pussi, esti ziua 3 de la ET? De abia acum incep durerile de cm. Asa ca stai linistita si numai in patut.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

FELICITARILE MELE PROASPETELOR MAMICI!Oana,succes cu zeama de varza...eu una nici in gand n-as putea bea asa ceva,cred ca daca o sa fie cazul o sa merg pe varianta bors!

Vroiam sa zic de foliculi in faza de inhibare pentru marrina care a intrebat.Mie dr Corina Neamtu de la sanador mi-a numarat sa zicem ,dar nu masurat, caci crez ca e cam greu si nici n-are rost,vreo 6-7 foliculi mici in a 11-a zi de inhibare.Or fi aia viitorii soldatei?

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

MOana, ai reusit, mamico!!!!FELICITARI!
Ma bucur din suflet pentru tine, sunt sigura ca la beta va fi bine.
Iti urez o sarcina cat mai usoara si la termen!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!

Danap cum e valoarea azi? UN special d ela Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

CLEAR BLUE POZITIV DIN PRIMELE SECUNDE.........
Cum introduc betigasul, cum trece urina de prima linie, ajunge la a doua si apare si MULT ASTEPTATA, e adevarat nu la fel de intensa ca si prima, ci cam 60-70% intensitate insa, in 14 ani de casnicie nu am vazut niciun Clear Blue pozitiv......
Serbez cu zeama de varza.........
Maine nu prea voi sta pe net, va rog de pe acum sa ma iertati , insa promit ca de miercuri sa va raspund la toate intrebarile.....
Fara voi nu as fi fost aici, dar promit ca in locul vorbelor mari, sa va rasplatesc pe toate, cu tot ceea ce voi putea................
Cica mi-au asamblat si masinelu' si e in drum spre mine, dar la ora asta nu cred ca ma mai arunc la vreu test betaHCG, va anunta fetele mele de suflet maine, cat e si cam cati sunt......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oana te inteleg perfect si eu as mai fi facut teste de urina daca primul iesea pozitiv,sunt tare fericita pt tine si maine cu siguranta va fi cea mai fericita zi din viata ta,dupa 14 ani...DD iti zambeste si iti da cel mai frumos dar...!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput