FIV 111

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Oana,felicitari din toata inima!!! Sigur e bb in burtica,prea ai toate simptomele....Ma bucur din tot sufletul pentru tine,meriti sa traiesti bucuria asta ....
Pupici si ai grija de...voi

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oana fata mosului eu stiam sigur ca vei reusi,sa nu crezi ca am spus vorbe mari vreodata,am presentimente care rar m-au inselat si am stiut ca Sheri si cu tine veti reusi...Nu ma pot abtine sa nu iti spun de pe acum,azi in sfanta zi de BUNAVESTIRE,ca ma bucur mult de tot pt tine,mi-au dat lacrimile inchipuindu-mi cum erai tu cu testul pozitiv in mana,primul din viata ta,la cat de firava esti ma mir ca nu ai lesinat de emotie...FELICITARI SI DD SA FIE ALATURI DE VOI SI MARTI SI TOATA VIATA DE ACUM INCOLO!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Oana, eram sigura......

Daniela, , analizele nu le vei putea face pe toate in aceeasi zi pentru ca unele trebuie facute in anumite zile de la ciclu. Dar banuiesc ca le poti face si in orasul tau la un laborator performant. Tratamentul dinaintea procedurii dureaza in general cam o luna, protocolul lung pe care se merge de obicei, ceea ce inseamna cam 2 sapt de injectii pt inhibare si 2sapt in care se adauga si injectii pt stimulare, poate dura mai mult sau mai putin, in functie de raspunsul organismului. In timpul stimularii cam la 2 zile va trebui sa mergi la ecografie, pe care o face dr tau la spital, ca trebuie completat doasrul. A, dosarul trebuie facut inainte la spital musai, nu se poate la cabinetul privat. Revenind, in ziyua stabilita de medic cand foliculii vor atinge dimensiunea dorita vei face injectia de declansare cu HCG si peste 2 zile punctia, care se face cu anestezie generala, doar daca nu doresti locala si nu toti medicii accepta asta. Nu te doare, doar ca la ciclu te poate durea si in timpul stimularii si dupa, depinde de fiecare organism. Apoi, in functie de acte ovocite ti se recolteaza se va vedea cate sunt bune, se fertilizeaza cu ICSI, daca si sotul are probleme si vei afla calitatea embrionilor a doua zi. Transferul embrionilor se face de obicei la 72 h, dar se poate si la 48 h. Se poate si mai tarziu, dar nu la noi in tara. Transferul nu se face cu anestezie , dar nu doare deloc,e ca un simplu control ginecologic. Apoi vei sta 2 sapt cumintica pana la testul Bhcg, care va confirma sau infirma o sarcina. daca testul va iesi pozitiv se va repeta si se va confirma dupa alte 2 sapt cu o ecografie. Cam asta ar fi pe scurt, vei primi informatii pe parcurs, vei prinde multe din mers, poti sa te mai informezi si pe internet si sa citesti si postarile de aici, poti afla si multe tratamente neconventionale pe care le fac fetele in plus si pe unele le ajuta. Te sfatuiesc sa eviti sa te compari cu alte cazuri, fiecare organism e diferit si reactioneaza diferit, daca cineva a esuat nu inseamna ca ti se va intampla si tie, asa cum daca cineva a reusit nu e un indiciu ca ti se va intampla la fel. Fii optimista, dar nu exagerat, ca sa nu te doboare un eventual esec, dar ai incredere in sansa ta, nu-ti fie teama de proceduri. De asemenea, la spital trebuie sa ai multa rabdare, e multa lume si se asteapta mult la coada si uneori personalul e stresat, nervos si nu e tocmai o atmosfera placuta. Despre costuri ai informatii la inceputul fiecarui capitol. Mult succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Nu a facut nimeni FIV la Cluj, in afara de Moniland? Acolo observ ca preturile sunt mai mici. Stiti ceva in leg cu acest centru de fertilizare? Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

in Sfanta Zi de Duminica !
Ca-n fiecare week-end lipsesc de la apel cand trebuie, dar mai bine mai tarziu...., caci uite ce vesti frumoasa mi-au luminat ziua innorata de primvara!

Oana , draga mea, eu te FELICIT din suflet! si o sa te felicit si mai rau marti, dupa test! insa , te asigur, ca ai toate simptomele de gravideala pe care le-am avut si eu, iar testul acela din ziua 11 nu are cum sa minta! eu zic ca e de bine, ai aflat azi, in zi sfanta, ceea ce-nseamna ca Dumnezeu iti da darul pe care-l astepti de mult! Doamne ajuta sa se confirme oficial si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si "dulce-n grai" ca tine!

Moni , iti zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, sa fii fericita si mai ales, sa-ti vezi visul cu ochii la inceputul anului viitor!

tuturor fetelor si va tin pumnii in continuare celor care sunt in asteptarea testului si celor care sunt in tratamente!

Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Moniland, un sincer LA MULTI ANI si toate dorintele sa devina realitate!!!!!!!!!!!!
Oana M felicitari si sarcina usoara in continuare, mamico!
Tuturor fetelor

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Oooo, ce veste minunata, OANA e gravida! FELICITARI!!! Daca testul e e pozitiv asa repede nu m-ar mira sa ai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Kitta, din pacate nici eu nu am primit email-ul. Imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. Eu mi-am facut operatie la nas si mi-am blestemat zilele. Operatia in sine nu este grea, daca foloseste laserul este floare la ureche (eu una nu mi-as mai face asa ceva). Eu am ajuns la dr. pt o rinita alergica (dureri cumplite de cap in zona ochilor si a fruntii, nas infundat in permanenta care imi curgea ca la robinet de imi venea sa imi pun tampoane in nas). Am incercat cu tot felul de antibiotice, picaturi si tot felul de vrajelile alopate. Concluzi dr. - rinita am facut-o din cauza deviatiei de sept (la naiba, asa m-am nascut si pana la varsat de 30 si ceva de ani nu mi-a mai spus nici un dr. asa ceva). cert este ca pana la urma m-am lasat convinsa sa fac operatia dupa care a urmat chinul de pe lume. Am facut 1 saptamana inhalari cu un fel de antibiotic care avea un gust naspha de imi venea sa imi dau si sufletul, a uramt operatia in sine dupa care inca 2 saptamani cat am fost pt curatarea nasului (cica se face o pojghita pe care doar dr trebuie sa ti-o curete iar operatia este nasoala pt ca iti umbla in nas cu o penseta destul de maricica iar eu una nu o suportam, pana la urma am renuntat sa ma mai duc la el). Dupa tot chinul am devenit foarte sensibila in zona capului. Am reusit sa imi agravez rinita alergica, am facut si inceput se sinuzita iar durerile de cap s-au intensificat. pana la urma m-am reparat la homeopat, iar acum doar ma intretin cu bilutele homeopate. Sper sa ma ierte moderatorii ca am deviat de la subiect, dar trebuia sa iti spun patania mea. Poate la tine o sa mearga, la mine decizia de a face operatia s-a dovedit gresita.
Moni sa fi sanatoasa si cat mai curand visul sa ti se implineasca. Pe cand runda norocoasa?
si asteptam urmatoarea veste pozitiva si de la mirela, daca nu ma insel. Hai mirelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

aurel_cris, tu ai facut de curand histeroscopie? Poate imi poti da si mie mai multe relatii la HSG si histeroscopie pt ca ma pregatesc si eu sa fac o investigatie sa imi vad starea incuatorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Oana felicitari! Ce minunat! Ai primit asa o veste intr-o zi sfanta! Iti doresc ca peste 8 luni sa-ti tii puiutul in brate!

Adhnana 11+

Mergi la inceput