*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Tin sa va anunt ca am facut si eu azi o inseminare, in z12 si sunt fericita ca endometrul meu a crescut pina la 8.5, iar foliculuii aveau dimensiunile:24, 26(pe stangul) si 25, 23(pe dreptul), dar la mine conteaza doar cei de pe stangul unde e trompita buna. Ma simt cam balonata de la foliculii astia si ma inteapa din cand in cand, cred ca se sparg acum, dupa pregnilul de ieri. Tin sa va anunt ca dr. Ion Ionut nu mi-a facut doar monitorizarile, ci si inseminarea propriu zisa, iar ca biolog am ales-o pe dr. Cocei. Spermograma sotului nu a fost deloc stralucita, chiar mai slabuta decat data trecuta, doar 6 mil., iar dupa centrifugare au rezultat 10.5 mil., insa sper sa se gaseasca macar unul mai vioi. Acum am de asteptat 14 zile si cand credeti ca ar trebui sa fac un test??? Chiar in prima zi de Paste, atunci se fac 2 saptamani de la IA. Dar cred ca voi astepta pina dupa Paste cu testul, ca sa nu-mi stric sarbatoarea in caz de nereusita. Asa ca, acum nu mi-a mai ramas decat sa ma rog, ca sa fie bine si sa se prinda vreun puiut. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: si eu ma rog pentru tine si tin pumnii!Multa bafta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ioana, super! O inseminare zic eu foarte reusita si cu sanse mari de succes! Ma rog pentru tine, sarbatoarea sa-ti aduca liniutele mult-asteptate!

Victoria, de obicei cand liniuta este pala, la mine creste in intensitate in zilele urmatoare. Asa ca, maine repeta testul si bafta!

Dana-vio, Mami sigur a vrut sa spuna sodiu, nu-i bai ca te bagi in seama cu noi pe aici, errare humanum est! Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aaaa, acum am vazut ca a 2-a zi era intensa! Victoria, eu zic sa te bazezi pe testul de ovulatie mai mult decat pe feriga... e o parere strict subiectiva insa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana, ma bucur mult mult pt tine, ca totul a decurs fara probleme! De acum , tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si io..si io,,
sa tin pumniii pt Ioanaaaaio zic ca va fi bineeeee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ioana!Si eu simt ca de Pasti vei afla ca vei fi mamica !Doamne Ajuta sa se fixeze bine puiutii!Nici nu stii ce mult ma bucur!

Teodora 10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Ioana pup fata!! Si muuulta bafta!!!! Sa-ti aduca iepurasul II liniutze!!!
Mikishor o sa ii dau in continuare cu MACA !! Sar'naaaa!!
maine intru sa va povestesc ce a zis dr. Cocei la monitorizari....Acum sunt super obositutza ca am lucrat 12 ore (bashca fuga la Giulesti in timpul programului...)
Va pup pe toooate!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

copilutzutin pumnii pt maine..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Liana30, Avalon, Nusy, Copilutzu, Felicia, Teo va multumesc mult fetelor pentru urarile voastre calduroase!
Am uitat sa va spun cu cine m-am intalnit pe coridoarele Giulestiului...cu "draguta" de Moisa, care m-a salutat si m-a intrebat in fuga si in gura mare: "azi e ziua cea mare??", iar eu i-am raspuns: "da", nu stiu la ce zi s-o fi referit! Apoi mi-a urat:" Bafta maxima!"

Mergi la inceput