*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pup fetele!!!
Vineri am fost la eco la monitorizari...la Giuli.
Cam "naspa" ....Una bucata amarat de folicul (in ziua 11)....de 11,3 mms , si...endometru.....si mai amarat ..de 5,3mm.
Dr. Cocei zicea ca CM este ratat..dar totusi sa vin si luni la o eco....
Hmmm...se putea.....
Zicea ceva de endometru "trimetrial" -> nu stiu daca am inteles bine...
O sa va mai povestesc marti .
Sunt dezamagita...se poate face ceva ptr. endometru??
Aaaa dar o sa intru sa citesc la "endometru..."
Pup fetele fara exceptie!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Copilutzu, asa am crezut si eu in ziua 11 aveam un folicul de 13 mm si endometru de 6,5 si uite in ziua 15 cand m-am dus se sparsese si endometrul era de 9,5, asa ca... ia maca de la innovatics 3/zi ca e buna! Si du-te la eco, neaparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Avalonel ma duc negresit la eco. Dar as vrea sa imi dea tratament ptr. stimulare si sa nu o mai lungesc aiurea cu amarati de foliculi si endo......
In noiembrie am luat io Maca de la mine putere si de la MAMA Maca-Miki sftat (pe care ma grabesc sa o (pup]).
Acum nu am vrut sa mai iau nimic sa vad cum stau cu outzili...Si m-am lamutit!!!
Sa vedem ce zice Luni dr. Cocei.....

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Copilutzu pai si eu merg maine la dr. Cocei pt. o inseminare, asa ca poate ne vedem. Eu merg mai intai la dr. Ion la planing la 7:30 pentru ultima monitorizare si pe urma o caut pe dr. Cocei pt. IA. Tu la ce ora vii in spital??? Sa stii ca nu e tarziu sa mai creasca foliculul si endometrul, ai vazut la Avalon cum a crescut in cateva zile. Cat despre ce spuneai mai devreme legat de stimulare, sa stii ca daca vei face stimulare, ti se va micsora si mai mult endometrul. Eu de ex. luna asta am facut o usoara stimulare cu Clostylbegit 1/2 pastiluta/zi(4 zile) si endometrul meu in z9 avea 6.00, iar in z10 doar 6.5. Pe cand intr-o luna fara stimulare endometrul meu ar fi avut 9.00 in z10, deci a scazut mult. Deci si la mine acum tot problema endometrului micut este, asa ca degeaba am 4 foliculi mari.
Nusy draga, am inceput sa iau Maca de ieri, sper sa creasca, voi vedea maine dimineata.tauroaicei mele dragi
Mirela_1 cum te mai simti iubita???
Avalon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Miki, pai n-ai vazut in filme cum se trage praful? pe nas printr-un tub vorbeam de sare, dar ce credeati?
esti grozava! am glumit si eu data trecuta cu praful; ma refeream la un praf de sare in plus pus in mancare; bine ca n-am zis un varf de cutit ca te puneai si rupeai vreun varf de cutit
adik sa mananci mai bogat in potasiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Ma bag si eu in seama pe-aici pe la voi, dar ce legatura are sarea cu potasiul?! Sarea de bucatarie (daca despre asta este vorba) este clorura de sodiu NaCl, n-are potasiu deloc! Potasiu se gaseste in banane, ceva in cartofi, brocoli.
Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mami am vazut prin filme cum se trage praful dar nu mi-era clar cu praful de sare pe nas. Mi-am zis ca o fi vre-o ultima desc in domeniu si eu nu stiu. Cat de sare in plus pe mancare e destula , chiar tb sa o reduc ca e prea multa si am pb pt ca mi se umfla mainile si picioarele.
Copilutzu mama-maca iti spune sa iei MAAAACAAAAA Iar luna urmatoare dc vezi la eco ca nu vor incapatanatii sa creasca sa iei inainte de ovu cu cateva zile chiar 4/zi.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

racita..asa ca zac,,revin da sa ma fac bine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by IULIABRAILA

pt Victoria :
fata stie cum este cu pozitiile si picioarele....ca am practicat-o si io, da a mers sa stii. asa ca...stii ce ai de facut deseara mama. ca exista si podele, si covoare si saltele....merge si fara la inflacarati.
IULIA

29+ cu bebe FLORIN MARIO

Iulia, hai ca m-ai facut sa rad aici singura in birou...In primul rand, ceteste si matale titlul topicului si vezi ca de la o varstaaaaa, nu mai mere pe podelesau covoare...

Insa st nelamurita...testul de ovulatie arata o linie rosie si una f. palida, Maybe baby avea feriga...a doua zi era mai rosie linia de la test, Maybe baby nu mai avea feriga..innebunesc...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Victoria, citesc titlul asta de ceva timp. iar ca virsta....esti mai mare doar cu 1 an ca mine, dar tot leoaica, asa ca eu ma simt super...tinara la virsta mea.
ia incearca o revenire! spor!
pup Avalonu meu si toate fetele de aici !
IULIA

29+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput