*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Neata, fete dragi.
Iaca mai arunc si eu un ochi sa vad ce mai fac tinerele printese.
Copilutz, asa, ascult-o pe mama-maca-miki si macuieste la greu, ca stie ea ce stie.
Ioana, cu asa productie, parca vad ca vine iepurasul cu II.
Liana, baga lamiie sa-ti treaca raceala si zi-i lu grasu sa te incalzeasca mai bine.
Iulia ce flacau mare ai, sa va traiasca!
Haideti, fetelor, mai cu vlaga, ca am ramas codase la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ioana, eu cred ca inseminarea asta va fi cu noroc! Iubita, abia astept sa fac si eu, sunt hotarata luna viitoare sa iau si eu jumatate de pastiluta clomifen si sa fac inseminare!

Fetelor, eu trebuia sa sun din nou pentru confirmare laparo sambata la tutu... si nu pot... nu ma pot hotari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Avalon, mama, da de ce nu te poti hotari? Laparoscopeste-te si scapi de o grija. Si daca o faci acum, poate luna viitoare ai valori bune si faci si o IA si treci la odisee si gata.
E simplu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ioana iti tin pumnii. Eu cred a iei coronita de data asta.
Avaloane pana de curand te dadeai de ceasul mortii ca nu-ti raspunde si acum nu stii dc sa o mai faci? Fa-o! Dc nu o fac eu in locul tau. Imi dai mie programarea? O vrei? Hai curaj ca asta e ultima. Stiu ca nu ai pb cu anesteziile. Mie de asta mi-e frica , de anestezie ca stiu ca nu prea le accepta organismul meu. A.... si dc te hotarasti sa o faci vezi sa nu intarzii ca de obicei. Curaj!
Clomifenul ala nu subtiaza endometrul? Mai bine maca.
Copilutzu dc dispui de banutzi mai multi ia-ti Multi Maca de la FLP care e mai tare. Incearca si varianta asta.
Nucutz ce bine ca mai scosasi si tu nasucul.
Liana ieri am trecut pe la poarta ta si ti-am trimis un -ic. La-i primit? Stiam ca esti racita si am zis sa nu te deranjez.
Nusy, Andra, Mami, Copilutzu si toate celelalte pushtoaice frumoase si optimiste cate un -ic

Miki

Mergi la inceput

Cred ca v-am anemiat cu nehotararea mea! Eiiii, mai am cateva ore de gandire

Mergi la inceput

Miki, acum serios, vrei tu programarea? Ca eu tocmai ma pregateam sa intru la tutunarese sa anunt o fata care voia laparo mai repede. Da sau ba? Ca sa stiu ce fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Avalon,

nu vreau sa mai ai indoieli:FA-O!E cel mai simplu lucru cu putinta!Te trezesti si esti ca noua:si la propriu si la figurat!!!!!!!

Bafta maxima!

Teodora 11 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Avalon, nu trebuie sa eziti. Gandeste-te ca sambata la ora aceasta o sa ai un raspuns clar si nu vei mai sta in incertitudine.
By the way, ma treci si pe mine pe listuta (bineinteles, dupa ce suni pentru a confirma programarea de sambata)?! 37 ani, cicluri anovulatorii, 1 sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani anul trecut, sotul astenoterato, laparo in martie, urmeaza FIV. Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Teodora, multumesc din suflet de incurajare! Adevarul e ca nu mi-e frica de operatie... as face si bungee-jumping daca asta m-ar lasa gravida, orice, crede-ma! E vorba de altceva aici. Da, o voi face, desigur. Dar in alte conditii.
Sarcina usoara in continuare, sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Avalon, da-mi voie sa te incurajez si eu. Am facut laparo dar colecistotecmie. Insa operatia ca si tehinica e acelasi lucru, refacerea este usora. La mine a trebuit si regim alimentar, aici vad ca nu zice nimeni nimic si e normal, nu-i pe sistem digestiv interventia. Increderea in medic, DA, aici in Ro e o mare problema sa-l gasesti pe cel potrivit dedicat cu rabdare. Eu iti urez bafta mare!

Mergi la inceput