*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 19
nucutza spune:
Neata, fetili.
Ioana, bine ca s-au potolit broscutele si nu le mai e sete.
Aurel, cind ai zis de nereusite la fiv, m-am gindit la fetele care au avut teste pozitive si ulterior au pierdut. Cred ca e ingrozitor, daca e pe alese, mai bine sa iasa bhcg 0 din prima, decit sa fie o valoare mare care sa scada.
Copilutz, capu sus, motzu la fel (da-l cu gel, cum a zis mikishor), nu ti-am zis ca plecam toate dupa nusy la odisee?
toaaati fetili.
aurel_cris spune:
NUCUTZA daca te referi la ce ai scris chiar ca nu mi-as dori o asa experienta,eu deja mai am o sarcina oprita in evolutie obtinuta prin IA si crede-ma foarte greu mi-am revenit.
NUSY bafta multa deci matale incepi stimularea cind eu incep inhibarea,o sa fiu pe urmele tale
COPILUTZU bafta la analize si multam pt ca esti asa darmica
MIKI,IOANATUGS,AVALON
Liana30 spune:
..
meyy fetelor io sunt fericita ca ei seamna cu tasu,,adica rusinosi asa cum v'am spus..si tind sa cred ca vor semana cu totul adica si la cucde aceea nu ma stresez asa tare sa vaz ce sunt..daca si ei vor sa si'o arate tot asa greu ..asta e,,am avut rabdare pana acu de ce nu as avea si de acu incolo?
in plus vreau sa va mai spun ca nu am nici o indoiala doar meritul cel mare e al lui tasuca doar el a pus samanta..ma rog el a dat'o "Chivu" a pus'oca io doar am stat cracita
asa ca ....rabdaree..rabdare..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
copilutzu spune:
Ioana si
Mikshor si eu tot in toamna vreau sa fac FIV-uletzul. Nu stiu cum se procedeaza....pot sa aleg eu dr.??? La dr. Cocei m-a dus dr. Cristescu Cipian...Tu ce parere ai ??? LD sau Marinescu???
Nucutz PLEECAM!!!PLECAAAM!!!
Lienutzaaaa pup burtica si puiutziii!!
Aurel Crisuletz Baftaa Muuuulta!!! Iti tin pumnishorii!!!
Am fost la dr. si m-a dat lista de analize. Cred ca luna vitoare ma duc sa le fac.
Dooaaamne ce bataie de joc!!!Am stat la usa de "mi-au iesit oki din cap ca la melci" .Adevarata vorba aia....:"rabdare si tutun"
Erau fete care stateau de la ora 7 si abea la ora 13 le-a bagat cineva in seama...Nu stiu...m-am umplut de nervi...
Sa vedeti faza!!! Era o fata venita din provincie si a avut curaj ca comenteze..si iese o martzafoaica de asistenta si ii zice sa vina alta data daca nu mai poate.. Bataie de joc pe banii nostrii!!
Oooff
Eeee....
Fetelor va pup si fiti optimiste!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
DORIS_71 spune:
Buna dimineata fetelor, toate pustoaicele si sa dea Bunul DD sa ne implinim cat mai curand dorinta de a deveni.
miki-miki spune:
Fetele mele dragi, bag si eu un ochi pe aici dupa o pauza de ceva zile in care nu am mai putut deschide calc. Treaba si iar treaba. Montat mob de buc , rearanjat sifonierul, tra-la-la. Si credeam ca scap de praf si aflu ca vine tipul cu mobila sa o faca la mine , adica iar santier. Nu mai vreaaaau.
Pt Copilutzu, Avalon si Liana am cate un pupic de la Nasha_4as. E bine, mai arunca un ochi pe aici, mai sapa la cate o floricica ca e primavara si citeste FIV-ul dar cica o sperie rau.
Nusy cum e cu intepatul? Vreau o intepatura on-line sa o vad si eu. Vreau sa invat lectia . Succes in continuare.
Copilutz nu stiu ce sa zic. Alegi pe cine vrei tu sau vezi ce iti spune Cocei. Succes!
Miki
nusy spune:
Aurel: mersi
Mikishor: merge , merge! Iti arat si on-line cand vrei tu! E foarte usor ( ca in filmuletul de la Gonal f de la FIV).Eu nu am mai intrat pe net de duminica pentru ca nu mi-a mers.Poate ne mai intalnim zilele astea pe mess.
Andraaa: mai spune ceva!
Nusy
copilutzu spune:
Mikishor mai ajuta-ma cu un sfat TE ROOOOG (daca stii, si daca ai timp ) De cateva nopti mi-se pun carcei la gambe si mainile imi amortesc
,iar somnul este foarte agitat . Stiam ca este deficit"de nu stiu ce" vitamine.... Stii cumva cu ce vitamine sa ma indop??/
Stiam de calciu, magneziu , aspacardin si vitamina B .
Nu stiu care vitamina B, ca sunt mai multe cu cifre in coada....
Sar'naaa anticipat!!!
Nusy vreau sa intreb ceva pe PM despre analize...Iti pot scrie ????
Mamiiicaaa Orchis baga matale un oki pe aici si povesteste-ne ce mai face burticaaaa si puiutzul si burticaaa!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
nucutza spune:
Copilutz, ridic io mina, ca raspunsul asta il stiu.
E lipsa de calciu. Baga calciu cu D2 (sau cu D3), se gaseste la farmacie combinat deja. Ia doza maxima recomandata, pentru inceput. Vezi ca lipsa de calciu de obicei e insotita si de lipsa de magneziu. Mai bine ti-ai face analizele, sa vezi cum stai. Vezi ca lipsa de Ca si Mg provoaca si contractii uterine printre altele, asa ca in perspectiva fiv tre sa rezolvi intii problema asta.
Si bea mult laptic si papa brinzica de vaci la greu.
Mikishor, gata dulapul? Sa-i faci si lui bebe loc pt. hainute, sa nu ocupati voi tot dulapul.
Pup toate fetele mele dragi.
miki-miki spune:
Copilutzu eu cred ca ai si lipsa mare de magneziu pt ca ai simptomele MOanei. Fa-ti analiza calciului si a mgneziului si dc ai deficit iei ce a zis Nucutz si Magne B6. Calciul ar fi bine dc ai lua natural (de la GNLD care e din coji de oua si extre extrasa dolomita care ingrasa). Cel natural se asimileaza f bine pe cand cel sintetic nu prea si se depune haotic in organism. Cel de la GNLD are si D3 si magneziu in el. Eu am luat cateva luni si e f bun numai ca e cam scump.(se gaseste numai la distribuitori GNLD)
Nusy nu prea pot intra la ora la care esti on-line pt ca exact at am eu treaba. Dar poate scap intr-o zi si te vad. Te pupicesc si iti tin pumnii in contiunuare.
Nucutz sifonierul asta e unicul din casa si e ticsit ca nu ai loc sa arunci un ban, mai tb sa fac pt 2 dormitoare asa ca loc pt bb o sa gasesc eu dc vine Numai sa vina
Miki