*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Copilutz: sigur ca poti sa-mi scrii.Daca vrei,pot sa-ti dau si ID-ul meu de messenger,sa putem vorbi mai usor.
Sunt de acord cu fetele.Lipsa de calciu si magneziu. Am si eu o varianta: poti lua doar Elevit prenatal(care contine de toate si e bun pentru sarcina).Eu din-asta iau.

Mikishor: cam multa treaba ai!!!!! Poate ne intalnim totusi.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetelor ati mai aparut si voi vad,eu va citesc si numar zilele pina la 21 sa incep inhibarea.In rest nimic nou la mine,simbata plec din Londra in Italia pt o saptamina si ma intorc exact pt inhibare in tara.
NUSY sunt pe urmele tale
COPILUTZU imi pare rau ca ai probleme,e bine sa iti faci niste analize cum au zis fetele
NUCUTZA mataluta ce mai pui la cale???
MIKI imi dau seama ce ocupata esti asa eram si eu cind am renovat,imi era sila de tot praful ala,oricum vad ca incet incet te apropi de adevar
AVALON sper ca esti mai bine cu moralul.
LIANA 30,IOANATUGS,ANDRABIRNI,DORIS 71 si pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Nucutza, Copilutzu speciali de la mine!
Aurel_cris distractie placuta in Italia si mult noroc la acest FIV, sa iasa totul asa cum ti-ai propus!
Nusy tauroaica draga, multa bafta si tie!
Liana30 cand ne spui ce sex au bebeii, tot cu spatele stau la eco???

Despre mine pot sa va spun ca am ratat inseminarea de luna asta din doua motive: 1. am ajuns la monitorizare abia in z11 si deja ovulasem si 2. pentru ca am avut endometrul foarte mic abia de 7mm in ziua urmatoare ovulatiei si oricum nu as fi putut face inseminarea. Prostia mea a fost ca am facut si luna asta(a doua la nr.) o usoara stimulare cu Clostilbegit 1/2 pastiluta si asta cred ca a contribuit la scaderea asa de drastica a endometrului, pentru ca eu aveam endometrul cam de 8.5 mm, max. 9 in ziua ovulatiei. Prin urmare pentru luna viitoare dr. Ion mi-a zis sa pun un plasture Climara pe sold din z8 pina la ovulatie. A mai folosit cineva plasture Climara, are contraindicatii????

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

pe mine ma cheama Darius si sunt bebe de carmen94.va rog sa nu va suparati pe mami a mea ca nu v-a mai scris demult,dar cica ma are pe mine si asta ii ocupa tot timpul.
nu prea mai are mami timp nici de ea.acum mami e tare bucuroasa ca cica a reusit sa ma obisnuiasca cu program de masa,dar ma mai enervez si tare urat mai fac..............urat
CAM ASA si cred ca va dati seama ca tot eu castig in final cu tot programul lui mami cu tot.
vreau sa va spun ca-mi aduc aminte ca la spital,stateam asa la mami si ea ii spunea lui tati ca tare si-ar dori ca toate fetele aspirante de aici sa ajunga sa traiasca acest moment unic,caci e tare minunat si emotionant sa-ti ti in brate bebele dorit!
sa stiti ca ea nu v-a uitat.....si cand o sa aibe ceva timp liber si nu o sa fie prea obosita,va citi din urma si va intra sa mai vb. si cu voi.

va pupic pe toate!!!!

Carmen de Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Carmen, Darius si pe mamica lui. Sa creasca mare si sanatos si sa-i asculte pe mami si pe tati.
Nusy, vaz ca esti tauroaica, atunci sa-ti spun la multi ani de pe acum, ca sa nu ratez si iti urez ca de ziua ta sau prin preajma, primesti cadoul mult dorit.
Miki, pai atunci asa ramine: un sifonier doar pt bb., sa-i incapa toate lucrusoarele.
Aurel, deocamdata stau pe tusa, pina la sfirsitul verii cind, cu voia lui DD, poate ma apuc de FIV.
Ioana, eu nu am folosit plasture, am folosit un gel (oestrogel), e cam acelasi lucru. In mod normal, la patru-cinci zile cit o sa-l folosesti, nu sint reactii adverse. Nici n-ai sa simti. Eu in prima zi am avut o usoara durere de cap, dar poate a fost coincidenta. Bafta.
Copilutz, cum te mai simti? Uite o ca are vitamine, poate are si calciu si-ti rezolvi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Dragele mele prietene, va citesc zilnic, dar , din pacate, nu prea am ce scrie.Nu am mai facut nimic in ultimele zile, sper ca in luna mai sa ajungem la Bucuresti si sa rezolvam toate problemele:clamidia, si inca ceva infectii in urina si sperma.
Nusy, iti tin pumnii si sa fie cu OCHISORI!!Te pup dulce, dulce si te urmaresc din umbra.
Va pup pe toate....Miki, Copilutzu, Avalon, Ioanatugs, Nucutza, Aurel_Cris,Liana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Pt Copilutzu, Avalon si Liana am cate un pupic de la Nasha_4as. E bine, mai arunca un ochi pe aici, mai sapa la cate o floricica ca e primavara si citeste FIV-ul dar cica o sperie rau.
Miki

Nashic las' fatuca ca si is la fel de speriata, dar imi dau cu geeel !!
Iti dau si tie ca sa-ti treaca de sperietura!!!
Miki milioane de O sa ma apuc si eu de santier (...baia si bucataria) ca vreau sa termin toamna in toamna..
Nucutz, Mikishor, Nusy am inceput deja sa ma indop...cu toate ca azi voi merge la dr. de famelie.....sa vad ce zice... Dar,..nu pot sa inghit branzeturile si lactatele...brrrrrrr. Nu pooot!!!
O sa dau o gugaleala sa vad daca Elevit are si Vit. B. Am si io un fix cu vitamina asta...
Acum iau Magnelact + Aspacardin.
Sar'naaaa MULT, MULT!!! ptr. sfaturi.
Fetelor mi-se "zbuciuma okii" de ma ...
Aurel_Crisuletz sa te pimbi si sa te relaxezi si ptr. noi!!
Ioana ptr. ce sunt plasturii Climara ??? Si eu am endo. subtire... Si io te
carmen94 pup io nasuc de baiat frumooos!!
Sa-ti traiasca si sa va aduca numai BUCURIII !!!!
andrutzabirni pup io fata...
toooate fetele fara exceptie!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by nucutza

Copilutz, cum te mai simti? Uite o ca are vitamine, poate are si calciu si-ti rezolvi problema.

O sa ies la pascut!!!
Daaaa, intai incep cu florile din ghivece...sa ma obisnuiesc cu gustul .
Doooamne ce am ras...

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Mai fetelor in Italia ma duc cu treaba as vrea eu sa am timp de relaxare dar de acolo va incepe cred stresul meu si se va termina dupa FIV sper cu un rezultat bunDeci nu ma duc in concediu,ma duc singurica fara sot si acolo o sa am multa treaba.Dar in weekendul viitor ma relaxez ma duc la cosmetica,tuns si la tara caci luni incep sa ma intep
la toate fetele mele dragalase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Copilutz: Elevitul are si vitaminele B1,B2,B6 si B12.Ce nu-ti place la ele, spune-mi si mie,ca-s curioasa!

Ioana: mersi mult, despre plasture nu stiu ca nu am folosit niciodata.

Nucutz: mersi pentru urari,pe 4 mai e ziua mea.

Andra: Multa bafta sa rezolvati repede cu toate infectiile alea.

Aurel: asa,asa ,tine-te bine dupa mine! Sper sa fie bine si sa trag piciorul pentru toate!

Darius: esti un frumos, sa cresti mare si sanatos, alaturi de parintii tai.Lui mami ii multumim ca ne da vesti despre voi.

Nusy

Mergi la inceput