*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Iaca a scos capul si aurel.
Ce daca nu prea sint reusite de la inceputul anului la fiv, or sa reuseasca fetele de acolo la urmatoarea tura, le-a dat startul pussi, chiar daca-i unguroaica, a trecut si pe la fiv, ca sa le molipseasca. Si sigur o sa sparga gheata nusy si copilutz, sa ne incalzeasca patul, ca venim si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUCUTZA bre cred ca ma exprimai gresit la IA e de jale la FIV se face treaba,pina la urma sti cum este fiecare cu norocul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy, bafta multa azi la echo si sper sa primesti ok-ul pt. inceperea tratamentului.
DD sa fie cu voi toate fetelor

gabi

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avaloane caut si nu gasesc. Am scris eu acum cateva luni la naturiste ce scria pe un pliant de la vitex fruit. Acolo era f detaliat totul dar nu gasesc. In orice caz FSH scade daca te stimulezi. Stii ca nu ai ce-i face. Poti sa iei maca toata luna pt ca urmaresti si o ovulatie buna si ac regleaza toti hormonii din organism. Mamia fost mai multumita de Fitex decat de maca.Nu stiu care dintre ele ti-ar fi mai indicata. Vitexul iti scade si prolactina si din cate stiu eu aveai si pb asta.
Aurica mama tu esti subpoderala. Ai un indice de 19.4. Eu de 21.1. Uite aici:http://www.sanatate.org/teste/imc_metric.php
Pune mana si papa ca englezii aia stiu ei de ce iti spun ca esti slabanoaga. Eu vreau sa ajung la 56.5kg si mai am de dat jos 4-5kg.
Ioana tu cu ce te mai lauzi? Broscutele sunt cuminti?
Copilutz eu in toamna vreau FIV dar pana at tb sa strang banuti si sa repar dc o fi de reparat ceva la mine. Tu vrei FIV cu biopsie testiculara?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MIKI bre eu papppppppppppppppppp de te speri dar nu se pune deloc daca sunt tot timpul pe drumuri si ma stresez de orice.Da ar mai trebui sa pun dar poate daca as ramine gravida,altfel slaba nadejde.Oricum tot ma simt bine ca de manica fata tot ce-i pofteste sufletul si stau la 54 -55 de kg de la 18 ani.Eu de cura de slabire nu am auzit deocamdata

Gata calculai imi zice ca greutate ideala intre 56 si 64
nu stau chiar rau,dar mai trebuie sa pun ceva sigur.Cind am
citit ma gindeam ca sunt chiar sub greutatea normala cu mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetele mele dragi,uitati de la mine niste pentru gandurile voastre bune si pentru urari.Nu va mai enumar,ca sunt tare obosita si mi-e ca scap pe careva...si nu as vrea....da'voi stiti ca va iubesc pe toate!!!!

Numai ce ne-am intors de la Bucuresti si am OK-ul! De maine incep injectiile cu dipheriline timp de 13 zile si in a-14-a (adica exact peste 2 saptamani) la urmatoarea eco,sa vedem cum se prezinta ovarele mele.Oricum, si luna asta stateam bine.. aveam corp galben pe ovarul drept de 15 mm si endometrul de 11 mm.Da' ce sa-i faci..daca nu-s "luptatori"...asta e...

Asa ca urati-mi spor la injectat,maine imi face o prietena prima injectie si sper sa si invat cu ocazia asta...ca de poimaine sa mi le fac singurica.Mi-e friiiica de injectii!!!!!Offff...

Cam asta .....in rest,d-na dr. foarte cooperanta,i-am propus progesteronul injectabil,mi-a zis OK ( o sa-mi faca schema cu el)..asa ca,jos palaria.Deocamdata mi-a zis sa iau doar Elevit.

Va las acum,fug in patut ca mi-e tare somn....am plecat azi dimineata la 8 si ne-am intors la 20.45,deci 12 ore pe drum...asa ca sunt de inteles,nu???

pentru toate fetele mele dragi!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Nucutz citisem la FIV de mi-se zbarlise motzul...ase ca mi-am bagat nasucul si pe aici....Nu pot sa-mi parasesc io surioarele aspirante.. Ashe ubitaaa meee ridica tu moralul la "copilutz " ca este cam.....plecat (moralul)...
Avalonel
Mikilina nu, nu, fac FIV cu ICSI . O sa fac de la donor... Poate sa stoarca saracele outze ca sigur nu gaseste vreu-n gigiel... . Si nu vreau sa imi mai chinuie baiatul...cu biopsii....brrrrrrrr.. Uite un pupushor de la mine si in toamna sa auzim de cat mai multe garavidutze...
HAI!!! BURTICUTZA MAAAAREEEEE FETELEEE !!!
Las' Crisuletz ca iti da baba foo 10 kile si rezolvam problema!!
Nusy spor la intepat si sa fie cu noroc !!!!
Fetelor io de Nashica nu mai stiu nimic ( Nasha_4as ) Voi?? Stiti ceva??? Nu am mai "vazut-o" de muuult..

Maine ma duc la Giuliesti. Mai scriu dupa ce vin...sa vad ce analize imi da de facut...
Acum va urez : "Noapte Bunica !!!"
tooata gashca!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Nusy draga, ma bucur ca ai vesti bune si ok de la medic, tin pumnii sa fie totul bine pina la capat!
Miki-Miki nu ma mai laud cu nimic iubita! Broscutele s-au cumintit numai cer apa!
Copilutzu multa bafta la fivuletz si sa vii maine cu vesti bune!
Aurel_cris multa bafta!
...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bravo Nusy , ma bucur enorm de mult pt tine. Ti-am spus eu ca am o presimtire nu? Totul v-a fi OK pt ca amandoi sunteti niste luptatori si in curand invingatori. Va pup pe toti 3 si in curand pe toti 4 sau 5.
Copilutz nici eu nu mai stiu nimic de Nashica dar dc ii scrii pe PM poate iti raspunde. Liana am impresia ca stie cum sa dea de ea.
Motzul culca-l, da-l cu gel si mergi mai departe. Deci vrei FIV cu Cocei si mai cine? Monseniorul sau LD?
Aurica as vrea sa fiu si eu ca tine , sa nu fi auzit de cure sau sa ma abtin de la ce poftesc. Nu tb sa mai pui mult pe tine dar dc te simti bine asa ramai asa, oricum cand o sa fii gravidutza o sa pui pe tine cateva kg. Succes la FIV.
Liana cuci sau pasarici? Sau e cuc si pasarica? Hai, spune-ne odata nu ne mai tine pe ghimpi.
Ioana broscutzele nu cer apa dar tb sa le mangai si sa le vb ca sa isi faca treaba bine. Pe cand urmatoarea IA?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miki-Miki mie mi-au cerut apa broscutele cand le-am adus acasa, nu mai stii ca m-au inundat??? De mangaiat le-am magaiat cand am avut si eu un pic de timp liber, adica mai rar! De o urmatoare IA, nu stiu ce sa zic, vom vedea maine pentru ca incep si eu monitorizarile. Numai ca s-ar putea sa fie prea tarziu pentru ca deja simt ca ovulatia e pe aproape si am semne din abundenta, s-ar putea sa aflu maine ca deja am ovulat. Nu stiu, nu ma pot pronunta pina maine dupa eco! Va spun eu! Tu ce mai faci??

...cu drag Ioana

Mergi la inceput