*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 17
copilutzu spune:
dragutzele mele aspirante
si
mamici pe burtici!!!
Imi bagai si io nasucul pe aici!!! (Naaa ca-mi iesii cu rime ....)
Avalonelul meu drag nu sunt in vacanta ....as vrea io...dar nu am noutati...Pana acum am citi subiectul FIV si sincer sunt dezamagita si speriata de atatea nereusite... Iti tin pumnishori , ca in toamna sa va mariti "famelia" cu avaloneii mici !!
Vali felicitari si sarcina usoooara!!
Aurel-crisuletz ce faci mamica??? Te FIV-uiesti?? Ai reusit sa cumperi Progesteron injectabil??? Sunt alaturi de tine si te urmaresc pas cu pas .
Mickilina nu mai sta mamicooo in balcon ( te balconesti..) ca de aceea ai racit...!! Tu?? Ce mai faci?? Noutati mai ai???
Nuculetz , Mikilina Nusy insanatosore grabnica!!!
Despre mine...daca nu ajung vineri la Giuli ..., saptamana viitoare merg S I G U R sa imi dea anlize de facut ptr. FIV.
Nic nu mai ma duc la minitorizari ca nu are rost.... NU???
Pup fetele si SANATATE MAXIMA fetelor racite (sau virusate...cum vreti voi...) !!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
Liana30 spune:
braileancooo nu vor fatooo sa se aratte sunt rusinosi ca tasuca si el pana si'o arataaaate pupppp moamaa mai ai putin..abia astept sa'l vaz pe fitu
vali_delide felicitariiiii!!
ioneascooo io l'am facut ieri da mi'a gresit dobitocul de dc calculul si mi'a iesit 50 la suta risc crescut de malformatii asa ca mi la calculat din nou..azi luai rez e bunn..asa ca baga bine pe urechi..in cazul in care apare ceva sa nu intri in panica ci sa il refaci ca uite dc astia mai si gresesc..te puppp si sper sa fie binee,,
va puppp pe toateee..bolnavioare sau nu.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
Avalon spune:
Copilutzule, vad ca esti pusa pe fapte mari, daca te-ai hotarat pt FIV, eu iti doresc sa reusesti si sa te vad burticoasa!
Miki, help! Fa-mi si mie un instructaj cu vitex fruit, please, cum se ia, cat, ce efecte are... ca trebuie sa scad fsh-ul asta monstruos.
Aaaa, te-am prins cu aspirina saracului, nu stii ce e aia! E aspirina aia care te face sa transpiri sub plapumioara cand nu ai bani sa dai pe aspirina
Liana, timizi gemenasii tai, nu vor sa-si arate odoarele, nu? Hai ca nu vreau sa fac pronosticuri acum, dar curioasa sunt tare!
Nusy, sa inteleg ca maine faci prima ecografie de FIV? Atunci bafta maxima iti doresc! Sa vii cu vesti bune!
ion_easca spune:
Va multumesc fetele! M-am amuzat ca ma felicitati si ptr printesa, apoi am inteles ca din semnatura mea reiese ca voi avea o fetita Florina, nuuuu, eu sunt Florina, graviduta , inca nu stim ce vom avea, dar ne dorim un copil,doar, fetita/baietel, sanatos sa fie.
Liana, multumesc de incurajari, am inima cat un puricel, maine dis de dimineata plecam la Iasi si zau ca nu ma voi linisti pana nu ma vad cu rezultatul (BUN!) in mana. Am citit prin ce-ai trecut, neplacut, normal, dar bine ca bebeii sunt sanatosi. Cand ai DPN-ul? Daca ai 15 sapt acum, suntem cam pe aceeasi lungime de unda, nu?
Va pup si tineti-mi pumnii va rog maine
Florina 16+
nusy spune:
Copilutz:
Liana: las' ca tot prinzi tu bebeii odata si-odata in toane bune si-or sa arate si ce au in fata!
Avalon: felicitari pentru decizie,te-am citit la FIV. Maine fac ecografia inainte de a incepe FIV-ul( adica cea care trebuie sa-mi dea OK-ul.Daca mi-l da...de poimaine incep injectarea cu dipheriline).
Mikishor: si zi-i asa! Nu stiai de aspirina saracului??? HIHIHI! Da' nu prea cred...
Ioneasca,Vali : felicitari si sarcini usoare in continuare, cu rezultate bune la toate analizele posibile!
Nusy
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Vali_delide felicitari si aici iubita!
Miki-Miki, Nusy, Liana30
Ion_easca multa bafta maine!
...cu drag Ioana
nucutza spune:
Bey, da ce v-ati animat!
Ioneasco, lasa ca poate-i printesa si n-am gresit. Sau poate-ti doresti un printisor?
Liano, io cred ca ai doi flacai de toata frumusetea. Da cine stie, poate ai pereche.
Pai mai mikishor, ai zis ca-ti pleaca brunetu de Paste. Ori ai prins drag de el si l-ai mai tinut, ca prea bine balconeste!
Copilutz, da prin ce minune ai scos capusorul tau cu motz blondutz?
Fetelor, bafta multa la fiv si la tot ce faceti. Cred ca incet-incet ne mutam toate pe la fiv. Si dupa aia, fireste, la odisee.
Eu am visat aseara ca m-am intilnit cu marinescovici si mi-a zis ca daca nu vreau sa stau sa facem fiv si eu erai suparata ca n-am apucat sa-mi cumpar progesteron injectabil si ca fetele sigur nu mai au si ce ma fac eu.
Probabil incep sa ma pregatesc psihic de urmatorul pas.
Va pup pe toate.
miki-miki spune:
Avaloane aspirina aia merge doar in doi bag eu seama si eu.... cu cine? Sa ma transpir singura?Raceala e pe duca asa ca nu-mi mai trebuie aspirina saracului.
Vitex Fruit 3/zi se ia. Dar eu zic sa iei pe perioada de sangerare (7zile) tinctura de marar ca ai estrogenul mic si apoi te opresti. Cresti estrogenul si scazi FSH-ul. Vitexul da rezultate mai tarziu. Eu am facut varianta maca pana la ovu si apoi Vitex. Tu poti lua acum dupa ovu Vitex apoi cand vine menstruatia 7 zile de tinctura de marar si continui dupa ovu cu Vitex. Nu e bine sa iei in acelas timp vitex cu marar. Mai discutam
Nucutz eu am zis ca de Pasti termin dar nici prin cap nu mi-a trecut ca ajung cu renovarea pana la Paste. Brunetul a avut liber 1 luna si jumatate dupa revelion asa ca nu a lucrat non-stop. Drag de el? Deabia astept sa scap ca m-am saturat de gatit .A... si de o luna am 2 bruneti nu numai unul.
Nusy iti tin pumnii sa fie OK. Doamne ce repede trece timpul.
Miki
Avalon spune:
Miki, merci! Eu marar nu iau ca tocmai am descoperit pe site-ul asta http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#female ca estradiolul meu (25) e bun in ziua 2, si am cautat in analizele mai vechi, l-am mai avut tot asa o data prin 2005... stiu ca luna aia mi l-am masurat si in ziua 14 la ovulatie si era mare, spre limita maxima (parca 350), deci nu am nevoie de supliment estrogenic. Dar despre vitex mai astept ceva linkuri daca nu ai timp sa scrii...
Da, da, asa e, aspirina aia te face sa transipiri in doi ! Auzi, iar ti-a plecat sotul peste mari si tari? Pai nu se teme sa te lase cu brunetii aia doi muschiulosi? Mamaaa ce petrecere as da eu in locul tau!
aurel_cris spune:
Fetelor da ocupate mai sunteti bre cu raceli,removari......
MIKI ai grija cu slabitul sa nu te gaseasca sotiorul ca pe domnisoara din poze bre,mai lasa-i si lui ceva sa aibe ce mingaia.Mai fetelor aici femeile nu au treaba de dieta caci barbatilor englezoi le plac femeile mai plinute,asa ca...........Eu sunt considerata aici slabanoaga la 54 de KG si 1,67,chiar daca eu-s mindra ca la 33 de ani ma mentin binisor,zic eu
COPILUTZU cred ca v-am dat startul la toate bre ca nu mai vad deloc fete din vechea gasca la IA,toate vor FIV.Dar si la reusitele de acolo ma uitam nimic de la inceputul anului da-o incolo de treaba.Asa ca iti zic bafta din tot sufletul la FIV si da in sfirsit am facut rost de progesteron,slava domnului.
NUSY cred ca acum esti bine ia la mama niste floricele sa-ti ridice moralul
NUCUTZA si pt tine la fel scumpo
IONEASCA bafta la test ,totul va fi bine stai fara grijasi pt bebelus
AVALON draguta merci sti tu de ce
LIANA 30,IULIABRAILA,IOANATUGS si la toata gasca