*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 16
miki-miki spune:
Felicitari Vali
Fetelor cred ca vreau si eu pneumonie. Poate se prinde
Edit: Nu am facut pneumonie dar am trecut pe antibiotice pt ca raceala mea a avansat rau. Nu puteam sa mai inghit si mi-e teama de o amigdalita.
-ici si sanatate la toate.
Miki
nucutza spune:
Vali, felicitari. Ce bine-ti sta pe listuta, te-am vazut.
Miki, du-te si-ti fa analize, s-ar putea sa nu fie amigdalita, am un amic care a stat vreo 10 zile cu penicilina v si alte alea, crezind ca e amigdalita si cind a vazut ca nu-i trece, ba chiar se agraveaza, s-a dus la dr. Cica umbla o viroza care se manifesta asa, cu dureri mari in git.
Si eu sint racita, deocamdata bag ceaiuri si lamiie la greu.
toaaaate fetele.
miki-miki spune:
Nucutz de aseara iau ampicilina 500 la 6 ore si sug Go Sept iar acum ma simt mai bine. Nu cred ca am amigdalita ci tot o viroza. Nu suport mirosul de tigara sau parfumurile tari. Sper ca in 3 zile sa scap de tot. De dus la dr nu ma mai duc ca nu vreau sa mai vad nici unul.
Miki
nucutza spune:
Eu am inceput sa iau ACC 200, nu ma doare-n git, dar incepe o tuse seaca. Nici eu nu ma duc la dr. nici moarta, ca si eu m-am saturat de ei pina peste cap. Nu mai am chef sa ma scobeasca nicaieri, nici in git nici prin alte parti. Bineinteles ca paranoica cum sint, ma gindesc ca ar fi culmea sa ramin luna asta, dupa atitea aspirine si febra si alte alea. Da nu-i bai, ca asa ma gindesc in fiecare an cind racesc si n-am ramas, doar nu s-o trezi taman acu vreun gigel mai razbatator, dupa atita timp. Esti sensibila la mirosuri pt. ca e iritata mucoasa nazala. Si eu la fel sint.
Nusy, cum te mai simti? Tie ti-a trecut raceala?
Iulia, ce maricei sinteti, ptiu, ptiu. Mai aveti o tira.
Avalon, am urmat sfatul pe care l-ai dat fetelor si am bagat si eu aspirina saracului aseara, parca mi-e mai bine.
ion_easca spune:
Buna fetelor!
Intru destul de rar, citesc forumul, dar parca n-am "curajul" necesar sa intervin. Vad ca-s pe listuta voastra, inca, va multumesc.
Noi suntem bine, am trecut cu brio de primul trimestru (cu putinegreturi, dar atat de placute ), am implinit deja 16 saptamani, ieri, am mari emotii, ptr ca maine is programata la Iasi la triplu test. La eco totul a fost ok pana acum. Ati mai facut testul fetele ?. Eu voi merge la maternitate, la Cuza, acolo imi va recolta si apoi voi astepta cu inima la gat rezultatul.
Felicitari celor care au reusit sa sadeasca samburelu si speranta si sanatate la optimistele fete care vor sadi curand si ele.
de la Florina 16+
Avalon spune:
Ioneasca, te asteptam cu vesti bune de la triplu test!
Mai, dar vad ca sunteti bantuite de viroze, luati exemplul Nucutzei si bagati niste aspirina saracului, cea mai buna terapie!
Sanatate, sa va faceti bine toate! Va pup de nu va vedeti!
PS: IULIA, pe mail muica iti trimit, ca nu-s persoana publica. Pupici pe burtici
miki-miki spune:
Avalon aspirina saracului nu o bag ca are miere si eu sunt la regim. Dc ceai de musetel numai cu lamaie e tot aspirina saracului at fii linistita ca o iau.
In leg cu anal tale. Eu stiu ca dc incerci sa cresti estradiolul cu naturiste vei observa ca iti v-a scadea FSH-ul. Asta poate sa-ti confirme Mami dar vad ca a disparut de pe aici. Dj_Mamiiiiiii unde esti? Ai viroza?
Nucutz nu am mucoasa nazala iritata pt ca nu am deloc, e seceta acolo. Mirosurile le simt mai accentuate si parca se duc direct in gat.
Nusy mai ai nasuc? nasucul dc mai e
Duminica aveam cu 2 kg mai putin . Sunt curioasa cate kg o sa am pe 7 mai pt ca at se termina regimul.
"Balconesc" in continuare. Termopanul l-am pus si mai am de dat cu lavabil si sa pun gresia .Cica saptamana viitoare ma paraseste brunetul.
Miki
nusy spune:
Nucutza, Mikishor: multumesc de intrebare, ma simt muuult mai bine,mi-a trecut raceala in proportie de 95%.Adica,inca imi mai curge putin nasul( sau ce-a mai ramas din el..hihihi) si cand vorbesc,parca vorbesc din canal( adica infundat).In rest,sunt bine.
Maine vin la capitalaaaaa!
Nusy