*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 15
Liana30 spune:
miki vreauuuuu..vreauuu si apropo daca treci pi la poarta pot sa stau si pe stanga
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"14
Nasica
Avalon spune:
Dragele mele, v-am aratat poze acum, sa nu aud de la voi ca m-am rotunjit prea tare ca ma pun pe o cura de slabire de raman numai piele si os, sa stiti!
Miki, Nusy, sa aveti grija de voi si sa scapati de raceala cat mai repede, recomandarea mea sunt pastilutele homeopate de la Boiron si "aspirina saracului", ceaiuri cu miere si lamaie cat mai multa!
Liana, vorbeste cu bebeii sa ocupe regulamentar spatiul din burtica si sa fie cuminti, da? Te pup, ai grija de tine si asteptam vesti de la eco!
Pup toate fetele, nashicile si copilutzii care sunt inca in vacanta
Un pupic si pentru colega mea de scoala generala (mica-i lumea!)
nusy spune:
Mikishor: aseara nu ma culcasem,dar n-am mai venit la calculator pentru ca am facut inhalant,frectie si am stat in plapumioara.Oricum,tare greu trece raceala asta.Simt capul cat o banita. Si nasul e rosu,rosu...si ma ustura.
Avalon: chiar homeopate de la Boiron am luat( paragrippe)...mersi de sfat. Ii dau cu Fervex(in loc de ceai cu miere si lamaie).Bine ca nu m-a apucat saptamana viitoare,cand trebuie sa vin la Bucuresti. Asa,pana atunci imi trece...
Liana: e bataie pe spatiu la tine in burtica????
Nusy
gabiu spune:
fete dragi, aveti dreptate, mai e putin
Multa bafta fetelor care se pregatesc de FIV si deasemeni celorlalte
nusy, miki, insanatosire grabnica
va pup pe toate si va doresc zile fertile si multa bafta
gabi
34+
Mirela_1 spune:
Ce mai fac fetele?
Mikisor, ai terminat balconul? Ca daca nu mai reusesc sa citesc am pierdut toate noutatile.
Nusy, tin pumnii.
Pup toate fetele.
IULIABRAILA spune:
multam de pupici la toate fetili meli dragi. si io dau
bre Avalonasu, unde sint pozili, ca io nu le vazusi, sint chioara?
ca sa vezi ca imi murira la neuroni...off...sper sa ii mai pot regenera pe unii ca e de jale - ziceai ca am simtit ceva, da?
gabiuta mea...hai care este prima dintre noi, ca tanty carmen94 a nascut deja.
in rest de bine la toata lumea !!!!!
IULIA
32+ cu bebe FLORIN MARIO
IULIABRAILA spune:
Lianooooo, pina la urma au ceva bebelicii tai undeva, sau ma apuc de botoseii cei rose ?
ca tot il trimit io pe fii-miu la craiova sa cunoasca lumile mai...asa de amor.
IULIA
32+ cu bebe FLORIN MARIO
vali_delide spune:
Buna, fetele.Eu nu am mai scris de multisor pe aici,dar, avand in vedere ca ati fost tovarasele mele de suferinta, trebuie sa va impartasesc si bucuria cea mare.
Asa ca, Avalon, draga de tine, ma bucur sa te rog sa modifici pe prima pagina, la datele mele:
valentina, berbec, DPN: 17 dec. 2007.
Am reusiiiit!!!
Pai sa va spun ce facui: pneumonie.Si ma internara in spital in martie si bagara la antibiotice in venele mele de, cum venii acasa, cum se prinse. Asa ca, adio laparoscopie, histeroscopie,GIFT si alte bazaconii! Avem 5 sapt. azi, 1 cm si o fericire greu de egalat.
Asa ca, din tot sufletul meu va doresc sa vi se intample si voua aceasta minune si, celor care au samburei in burtici, sarcini usoare si sanatate maxima, si voua si bb-ilor.
Pupici la toate "duamnele'
Valentina 5+
noi doi
aurel_cris spune:
dragele mele va pupacesc pe toate si va urez o saptamina buna
Valentina FELICITARIIIIIIII