*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 14
Avalon spune:
Fetelor, revin si eu dupa o vacanta minunata de sarbatori, am fost in Moldova de unde m-am intors cu bateriile incarcate, oameni minunati si primitori ca acolo nicaieri nu am vazut. Iar manastirile sunt oaza de liniste si credinta, ai impresia cand te intorci in agitatia asta ca te-ai intors de pe alta planeta...
Mi-a fost dor de voi si promit sa citesc in urma sa ma pun la curent cu toate noutatile. Va pup cu drag pe toate
aurel_cris spune:
IOANA da m-am dus pe site-ul TVR si am ascultat jurnalul de la 7.Asa ca am mai aflat si eu cite ceva,sunteti o pereche frumoasa
AVALON te cred ca ai avut o vacanta frumoasa caci pe acolo intr-adevar ai ce vedea.
fetitele mele
miki-miki spune:
Avaloane Bine ai revenit pe Planeta FIV ! Sper sa-ti revii repede si sa ne dai si noua putin optimism.
Aurica te tii de shotii? Rad de una singura la birou. Iti multumesc ca mi-ai inveselit ziua.
Fetelor imi trimisa Aurica niste poze cu o tanti de vre-o 80 ani(dc ma iau dupa riduri ) in bichini tanga , numai piele si os dar are niste titi siliconateeee. Mesajul e intitulat cura de slabire , adica eu ajung ca aia dc mai tin regimul meu.
Aurica promit ca ma opresc inainte de a ajunge ca tanti aia
Miki
Avalon spune:
Mikisor, am poze daca vrei sa le vezi... am fost si intr-o rezervatie de zimbri! Eu sunt 'revenita' complet, daca nu ma crezi sa te uiti bine la poze si uite un pupic de la mine sa te incarci pozitiv
IULIABRAILA spune:
bravo Avalonelu meu drag, pentru revenire !
ia sa vedem , ia sa vedem.....ce faci de acum incolo...ca io simtesc ceva in atmosfera...
fetele....va pup....va tin pumnii....ce vreti voi ...
a venit primavara! cu multi ghiocei!
si e plina lumea...de pui mititei !
o sa vedeti voi.
pt azi:"ma incurajez singura ce sa fac...nu ma pupa nimeni in ultima perioada pe aici"
IULIA
31+ cu bebe FLORIN MARIO
Liana30 spune:
braileancoooooooo te pup io nace mai faci?cum esti?
va pupacesc pe toateeeeeeeeee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"14
Nasica
miki-miki spune:
Iulia Uite de la mine
si pt baietelul tau cu nume frumos,Mario
Avaloane vreaupe mail. Sa vad si eu zimbrii. Sper ca nu arati si tu ca tanti aia din pozele Auricai ca dc imi aduc aminte ai spus ca ai slabit si atarna chilotii/fustele pe tine. Eu cred ca am dat ceva jos dar nu ma urc pe cantar dacat dupa ce inchei o sapt de regim (adica miercuri dimi).
Nusy eu nu te mai prind deloc. Te culci cu gainushele.
Miki
Liana30 spune:
miki pi la mine pi la poarta nu mai treci?
Avaloaneeee si io vreau//si//io si io
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"14
Nasica
miki-miki spune:
Liano eu auzii ca tb sa stai pe stanga si zisai sa nu te deranjez.
Curioaso! Se putea sa nu vrei si tu? Da pozele Auricai nu le vrei ca ti le trimit eu. Poate ii sperii pe bb-i dc pui poza in dreapta si ei se duc spre stanga. Vrei?
Miki