*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Miki_Miki si Andrabirni i-mi pare rau ca nu am anuntat si aici ca sa va uitati ieri la TV, dar era o liniste pe aici, nu mai intra nimeni si am scris doar la "Endometrioza", "Paciente dr. T" si "Mamici aspirante din nou", pentru ca pe acolo mai scriau fetele.
Marusca, Nusy ma bucur ca v-a placut!
Eu nu am o veste buna, din pacate, rezultatul de la beta HCG, facut in z17 de la IA, este de 0.1, deci negativ, asa ca acum astept sa vina invazia.
...cu drag Ioana
Liana30 spune:
Ioana imi pare rau..dar capuu sus mama.vei reusii pana la urma!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"14
Nasica
Marusca spune:
Ioana,
Stiu ca tu esti o persoana putenica. Cred ca suntem in aceeasi situatie. Amandoua dupa operatia histeroscopica, deci cu sanse noi. Eu o iau ca un nou inceput.
Deja cred ca ne cunostem foarte bine organismele si putem s ne dam seama cand se modifica ceva. Pana acum nu m-am inselat niciodata , nici nu prea am avut nevoie sa-mi fac teste de sarcina deoarece mi-am promis sa-mi fac numai daca imi intarzie mai mult de 28 zile. si nu prea s-a intamplat.
Trebuie sa recunoastreti ca perioada de asteptare din z14 pana la CM este cea mai grea. Eu nici nu stiu ce sa fa in acesta perioada si forumul acesta nici nu ma prea ajuta sa nu ma mai gandesc
Marusca
nusy spune:
Ioana: imi pare rau ca n-ai vesti bune!Data viitoare poate va fi bine!
Bubulina: frumos folicul! Bravo,poate ai noroc luna asta! Te sun cand vin.
Mikishor: te-a cuprins astenia de primavara???? Fii voioasa! Maine,poimaine pleci in tari straine si stai cu burtica la soare!
Andra: mersi, draga mea!
Fetelor eu am racit rau de tot la cap.Imi curge nasul tare de tot,am facut rani la el ,stergandu-l continuu.Nu mai supooort! Ii dau cu paracetamol,cu homeopate anti-raceala, cu inhalant...si nimic,deocamdata,nici o ameliorare.Mi-a promis sotul o frectie, asa ca nu mai stau pe aici,ma duc s-o execut.
Nusy
DORIS_71 spune:
Ioana sus capul, cred ca e greu, dar in viata citeodata cadem, apoi ne ridicam, ne sterge si mergem mai departe. Iti doresc, data viitoare sa ne da-i o veste buna.
gabiu spune:
nusy ma bucur ca ai intrat in posesia fiolelor si sa-ti fie de folos si cu rezultat implicit din prima. Pentru raceala bea multa zeama de lamaie cu miere si cu tinctura de propolis, asa am scapat eu in primele luni de sarcina cand nu puteam sa iau pastile. Efect garantat, conditia e sa insisti. Insanatosire grabnica si drum intins catre FIV.
ioanatugs, n-a fost sa fie, nu dispera, se va intampla minunea
andrabirni, miki_miki, liana30, avalon, marusca, bubulina1, aurel_cris va pup pe toate si va doresc ce va doriti voi mai mult si mai mult
gabi
34+
piticul spune:
Cristos a inviat! Sa aveti o primavara plina de lumina, speranta si liniste sufleteasca!
PITICUL
miki-miki spune:
Ioana imi pare rau ca luna asta nu a fost sa fie. Iti tin pumnii pt luna urmatoare.
Nusy si eu sunt racita ca de fapt de aia ma durea capul dar cum erau prea multe nu mi-am dat seama. Am dormit de m-am spart ieri si am luat 2 Fervex pana acum si mi-a mai trecut. Acum sunt ceva mai vioaie.
Piticule ibricul e departe? Eu asa sper . Ce vesti mai ai?
Dj-mami si Avalonul unde sunteti? Ati disparut de tot.
Gabiu mai ai putin. Parca ieri mergeai pe boabe de fasole prin casa.
Bubulina nu stiu unde vazu Nusy foliculul ala al tau dar te felicit si eu . Da-i bataie acum si sa nu te prind pe net. Am citit la naturiste ca iei si marar, ai grija ca nu ai voie sa-l iei la ovu (tb sa te opresti cu cateva zile inainte de ovu deoarece inhiba ovulatia).
Mirela1 tu ce mai faci? Esti bine? Nu mai bagi nici tu nasucul pe aici.
Miki
aurel_cris spune:
Buna ati aparut mai fetelor pe faleza caci uneori e slaba miscarea pe aici
IOANA mi-ai dat de lucru bre,am cautat pe net reportajul si te-am vazut..........nice one
MIKI aparusi bre si matale cu dieta ocupata sa inteleg.
ANDRA,GABIU,PITICUL,MARUSCA,AVALON,BUBULINA,NUSY si pt toata gasca de pustoice
Eu fetelor sunt la capitolul notite pt FIV,am niste emotii de nu ma pot stapini,vai de capul meu ca tare ma fac praf asa de toate.
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Aurel_cris am mai auzit fete care au gasit pe net reportajul, cum ai reusit?? Ai intrat pe site-ul televiziunii??? Multumesc si multa bafta la luat notite...si fara emotii iubita, o sa fie bine!
Miki-Miki, Nusy, Doris_71, Gabiu, Liana30, Marusca... va multumesc pentru incurajari!
...cu drag Ioana