ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gehas spune:

Mira, multumesc de raspunsuri. Deci ideea relocarii in Elvetia nu ar fi prea rea. Acum strang info despre Anglia (Londra), Elvetia, Belgia, Olanda, tari pe care le luam in considerare.
Nu e o idee rea aia cu schimbul - dau Canada pe Elvetia
Ramane sa stabilim cum o sa-mi arat recunostinta pentru ca m-ai bagat in seama

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... fetelor cu burtici, ati nascut sau nu ?

Gehas eu locuiesc in partea italiana, asa ca nu te pot ajuta si nici nu stiu prea multe. Bafta multa la schimbatul tarii

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

nimic deocamdata!!!Nici eu nici Anita!!!
Astazi eu ma duc la control.Am sa vad ce zice...dar parca vad ca zice ne vedem peste o sapt si daca nu e nimic....vb
Imi vine sa ii zic ca vreau cezariana...dar nu stiu cum e aici...daca accepta...Ma inspaimanta un pic ideea nasterii pt ca avea deja 3.5 kg acum 2 saptz...Am sa vad astazi si va tin la curent
Va pup pe toate si o sapt placuta!

Mergi la inceput

Eu i-am zis doctorului, ca indiferent daca Isabella se intoarce cu capul in jos sau nu, trebuie sa-mi faca cezariana. Asa i-a spus sotul, iar doctorul s-a conformat, bineinteles cu ajutorul Isabellei, care a fost capoasa si-n burta la mamasa si a stat tontoroi in fundulet.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Asa cum v-am promis va dau vesti.Maine la 14 intru in cezariana!Am decis asa cand mi-a zis sa mai asteptam o sapt iar bb are deja in jur de 4 kg
Ce sa mai astept...Va fii un bb mare dar nu ma ami simt in stare sa infrunt o nastere normala asa ca...
Nu imi este teama din contra mi-i se pare mult mai simplu decat la nast normala.Stiu ca recuperezi mai greu dupa dar o am pe mama aici asa ca nu ma voi omor facand treaba.
Sunt un pic preocupata sa o las pe Fabiana singurica(ca mama)E obisnuita cu ea dar mami e mereu cu ea mai ales dimineata...
Asta e...Va pup pe toate si mai vb cand sunt acasa cu bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ramona deci maine iti vezi baietelul!!... nastere usoara si bebe sanatos. eu am 3 cezariene, nu e f greu, dar tot mai greu decat dupa o nastere normala...cred. Prima noapte e grea,....numaram de fiecare orele pana se face dimineata si-mi spuate perfuzia si sonda. dar dupa ce te ridici din pat merge.
Anita, tu??? nu mai zici nimic. Eu astept SMS tau
Va pup pe toate, nu am chef de lucru....ma conversez prin e-mai cu colega mea romanaca.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
uite si eu tot pe aici...pe acasa!!! numai pot dar asta e, bebe se lasa asteptat...si alex a venit o sapt mai tarziu, peste termen...
maine e termenul meu si o sa merg la spital sa ma controleze si apoi o sa merg la ramona la spital sa-l vad pe micutul dario
eu nu-mi mai gasesc o pozitie confortabila, numai pot dormi, nasol...
va pup si va spun maine ce-a facut ramona

40+ Lukas si Alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salutare!
A NASCUT RAMONA!!
azi-dimineata la 8.02 s-a nascut DARIO ANTONIO, prin cezariana. are 51 cm si 4120 kg!
il puteti vedea aici: http://www.frauenklinik.ch/index.taf?id=001kab_0502&lang=de&_function=detail&EG_INSERTION_uid1=20070509082945979757000000&_UserReference=AC100D3846B4690398B73BC19809464194FD
felicitari mamico, refacere rapida si un bebe cuminte si mancacios!!

40+ Lukas si Alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dario, bine ai venit pe lume!!! Ramona felicitari!! ce baietel mare, si ce dulce e, deja l-au pus pe net?!!! ....refacere rapida.
Tu Anita?? ce zice doctorul, Lukas nu se grabeste??....acum vreo doua nopti te-am visat ca ai nascut...o fetita.

Va pup

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Ramona felicitari, sa-ti traiasca flacaul, sa fie mincacios si mai ales sanatos. Refacere grabnica si tie si mult laptic la titica, sa-i dai asa, pina pe la vreo doi ani ca mine

Anita daca zici ca mai astepti, macar sa nasti pe 14, sa am si eu cu cine bea un pahar de vin, de ziua mea

Mergi la inceput