ELVETIA (tara cantoanelor) (11)
Raspunsuri - Pagina 5
dutzica spune:
Buna fetelor din Elvetia,
Stiti cumva daca un cetatean canadian isi poate deschide un cont la o banca din Elvetia si care ar fi conditiile? Adica daca trebuie sa te prezinti in persoana, daca trebuie sa faci un depozit si tot ce e legat de subiect. Multumesc mult...
pistachio spune:
mira, ar fii ceva sa fie fetita pana la urma! cred ca as muri de ras!!
danelutza, dupa cum se pare o sa nasc de ziua ta...nu are nici un gand de iesire deocamdata...beau ceaiuri care cica ar grabi nasterea, urc scarile de la bloc in fiecare zi...aiurea..nimic nu merge! disper!
va pup
40+ Lukas si Alex nazdravanu'
Danelutza spune:
Anita ai nascut sau astepti ziua de miine ?
Dutzica nu ma pricep sa raspund la intrebarea ta, in principiu cred ca da, am sa-l intreb pe sot sa vad daca stie ceva de conturi in banca.
pistachio spune:
LA MULTI ANI, DANELUTZA!
la mine se pare ca nu vine nici azi..nici un semn...
va pup
40+ Lukas si Alex nazdravanu'
miraklucker spune:
Danelutza "La multi ani" sa fii sanatoasa si fericita alaturi de fetita ta si sotul tau.
Noi ne pregatim de vacanta. joi pentru cateva zile in Austria. Vreau doar sa pot dormii mai mult dimineata, dar cu ai mei copii matinali cred ca doar pot visa la asa ceva.
Va pup,
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Danelutza spune:
-ici si multumesc de urari, am implinit venerabila virsta de 40 de ani.
Anita hai sa facem galerie, poate nasti mai repede
Mira vacanta placuta, cit despre dormit, daca sint obisnuiti sa se trezeasca devreme, asta este. Eu imi doresc de vreo doi ani si ceva sa dorm o tira mai mult, ca nu apuc sa ma odihnesc bine deloc.
Dutzica nu stie sotul meu, imi pare rau, noi avem cont in banca in Italia, ca el e italian. Dar cred ca daca intri pe forumul elvetienilor, sigur o sa-ti raspunda fetele de acolo. Uite ca am gasit si adresa http://www.casa-romanilor.ch/forum/
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by dutzica
Mersi Danelutza, esti o dulce...
... cu placere
miraklucker spune:
Hai sa va dau eu vestea.
Ieri la 2.47 , 20.05 a nascut Anita, un baietel Lukas Daniel de 3.400 si 50 cm. Lukas vine ai venit pe lume!!, Anita felicitari.. am gasit aseara cand am ajuns acasa SMS.
Va pup.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi