ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

unde ati disparut

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ne-am congelat! Nu stii tu ce e pe aici! E ultima mea iarna aici! Iuhui!
Apartament caut, dar acum e perioada neprielnica pentru a gasi ceva corespunzator. O sa ma apuc sa caut si de munca; orasul preferat e Lugano, desi la Bellinzona ar fi mai aproape si mai comod.
Mira? Cum mai e? Ce copii frumosi ai! Sa-ti traiasca si sa creasca! Ah, uite www.casa-romanilor.ch/spectacolul-de-teatru-decalog-limba-romana-rorschach-2008" target="_blank">aici!. Vii si tu?

Ma duc la ale mele acum.
ps. poate schimbam titlul in "Cele 3 Heidi ( ratacite pe forum-asta facultativ)"

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

ps. poate schimbam titlul in "Cele 3 Heidi ( ratacite pe forum-asta facultativ)"

haha....ai dreptate.
stiam de teatru dar vineri in 21 merg cu colegii in Apenzell sa mancam ...macaroane cu branza, asa ca de data asta sar peste! Maine e si slujba la biserica in St Gallen dar eu am un curs in ST Gallen asa ca sar si peste asta.
Multumesc de aprecieri....si ai tai sa fie sanatosi.

Hai ca va invit la o , eu ma sarbatoresc iara....singurica fiindca barbatu, ...sarbatoritu a plecat la o intalneala de SVP. Si cum bona n-a putut veni tot din caza de sot sarbatorit, am ramas acasa. . Ramane de vazut daca mai ajung in pat dupa paharul de vin pe care tocmai l-am golit

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Mira cu intirziere ma prezint la baut . Dar ce ati sarbatorit ?!

Titlul o sa-l schimb in "cele 3 iade" ca nu prea sintem iezi

Blue bafta la gasit si casuta si serviciu.

La noi tot ploua, nu-i nici frig dar nici cald, eu m-am ales cu o raceala zdravana, dar important e ca Isabella se simte bine, in afara de faptul ca-i curge nasul si ma omoara cit e de zbintuita.

Ufff, dispar sa o pregatesc de nanita si sa-i citesc o poveste

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Ei,Daniela pai ne-am aniversat noi!!! Am inceput eu, zilele trecute barbatu si saptamana viitoare printesa! .....la noi asa merge.
...la noi s-a facut de azi frig. Dar nu ma plang ca a fost frumos pana acum

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

La multi ani, Daria !
Mira, sa-ti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa, norocoasa, iar fericirea, zimbetele si bucuriile, sa o insoteasca mereu pe drumul lung al vietii !

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Multumesc Daniela, multumesc. si tie sa-i traisca printesa.

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Eu astept de beut, chiar daca e post

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

.........pai vin-o incoace. cu ocazia asia mergem si pe partie, facem oameni de zapada, ne dam cu saniuta, schiurile cu ce vreti voi, Stiu ca de astea nu prea aveti voi parte acolo la sud. Daca vreti puteti sa luati si cativa burgari sa-i puneti la pastrat in congelator.........David s-a asigurat din prima zapada chiar

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Elvetiencele, hibernam? Eu sunt in febra (stressul) mutatului. Am o luna la dispozitie, pe 17 ianuarie sunt ticineza! Iuhuiii . Dane, cat e de la Melide la Giubiasco?
Mira, te las aici, dar nu esti singura; s-apoi, toate drumurile spre Ticino trec prin Bellinzona/Giubiasco. Daca treceti prin zona si vreti sa veniti la o cafea, sunteti bineveniti. Uite adresa si apartamentul http://www.homegate.ch/homegate/detail?lan=i&advertisementid=102901125&level1=Mieten

Ma duc la ale mele, pe curand

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput