ELVETIA (tara cantoanelor) (11)
Raspunsuri - Pagina 18
Danelutza spune:
Mira m-am uitat la poze, dar ce domnisoara ai tu acolo si ce par superb are ... si flacaul e frumos tare, de mezina nu mai am cuvinte. Ai niste copii minunati, pacat ca nu am reusit sa-i vad live
Am vazut si florile soacrei, ti-ai cerut voie sa le pozezi ?
Elvetia in miniatura
blue eyes spune:
Hai mai, Mira, ca ne cunoastem... Stau la o aruncatura de bat de tine.
Am venit acum o ora din vacanta: Ticino+zona Lago di Garda. Suntem rupti! Piticii dorm, eu bat campii pe internet. Cand am coborat la Giubiasco m-am simtit ca acasa. Acolo este locul meu!
Mai vorbim, sunt rupta, nu nimeresc nici literele...
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
miraklucker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Hai mai, Mira, ca ne cunoastem... Stau la o aruncatura de bat de tine. Am venit acum o ora din vacanta: Ticino+zona Lago di Garda. Suntem rupti! Piticii dorm, eu bat campii pe internet. Cand am coborat la Giubiasco m-am simtit ca acasa. Acolo este locul meu! Mai vorbim, sunt rupta, nu nimeresc nici literele... |
chiar???, ne cunoastem??......daca ne cunoastem inseamna ca stiu cine esti!!....de fapt banuiesc..
si eu sunt rupta, ma termina servicil asta al nou, aseara am ajuns la 10 acasa. Nu a mai circulat trenul cu care vroiam sa ma intorcsi am asteptat prin gari, numai grupuri de dubiosi pe langa mine. Prima si ultima oara. Alta data nu ma mai prind la ore din astea inaitate la servici. Sa li se darame pravalia cu totul ca nu-mi pasa.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
blue eyes spune:
Mira, daca banuiesti cine sunt, cred ca eu banuiesc la fel de corect ca a ta banuiala se intersecteaza cu banuiala mea, ca banuiesti bine.
Valeu, ce frig si umed e aici...
Danelutza, la tine cum e? Paradisiatic? Prietenele mele se bucura ca vor avea unde trage in Ticino.
miraklucker spune:
Dragelor
, va poftesc la chef.
cam tarziu dar eu va astept, si daca va grabiti va servesc nu numai o prajitura virtuala ci una de-adevarata-lea.
Blue daca toti zici ca suntem vecine, poti da fuguta in weekend. De fapt la o adica nici Daniela nu e la capat de lume.
Poze noi.....cu noi
blue eyes spune:
Daniela e in paradis.
Pai poate vii si tu la concert duminica, la Mörschwil; e aproape de tine. Intreab-o pe Cornelia.
miraklucker spune:
blue spune repede ce concert. eu nu stiu nimic. si asa nu aveam program pentru duminica. Din pacate eu nu stiu tel lui Cornelia.
Va doresc un weekend minunat. Ma duc sa-mi hranesc piticotii!
Poze noi.....cu noi
Danelutza spune:
... bau , va invit la mine in paradis, e atit de frumos si soare ...
Va doresc o duminica placuta si "La multi ani !" sarbatoritilor de astazi
Elvetia in miniatura
blue eyes spune:
Soarele a reusit sa treaca de Gotthard/Gottardo si a ajuns si la noi; in sfarsit. Ieri vorbeam cu prietena mea din Giubiasco; ea era in maneca scurta si eu ma caiam ca nu luase manusile si un fular! Hai ca nu mai e mult, si plec si eu de aici. Caut apartament.
O zi buna.Ah, ce sarbatoare e azi?
Danelutza spune:
Te astept, sa dea Doamne-Doamne, sa-ti gasesti apartament repejor.
E sf.Dumitru astazi
Elvetia in miniatura