ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Abra daca te incalzeste cu ceva, si a mea e tot baiat cu puta de fata . si-mi maninca zilele, n-am cum sa vad singura, dar sigur am fire de par alb si nu doar din cauza virstei ... Mai ales acum de cind merge la gradinita a devenit si mai bandita, cica "mami nu trebuie sa certe reclama - reclama mascata i", daca-i spun ca nu are voie sa puna mina pe cite ceva, raspunde "si, copiii possono", amesteca romana cu italiana, de intelegem numai noi doua, ca tat'su are nevoie de traducator
Ti-am vazut motata in poze, e scumpa tare si se vede pe fata ei ca-i smechera. Sa stii ca daca era baiat, era mai linistita, cel putin eu asa vad baietii mai cuminti.

Va doresc o zi buna si poftiti la...

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

scrisesem mai sus, "mami nu trebuie sa certe copiii", copii scrisesem in italiana si cica e reclama mascata

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E un mesaj setat automat pe server pentru anumite cuvinte. Din punct de vedere practic," b.a.m.b.i.n.i" este extrem de uzitat comercial dscutand. Asta e. Folositi cuvinte romanesti pe cat posibil.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Multumesc, gata vorbesc numai romaneste

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ok, o sa folosim varianta bimbi.

Iuhui, am terminat ultimele 2 examene! Acum sa astept rezultatele. Am facut o greseala de care mi-am dat seama dupa 2 ore. Nu am facut ochii mari pe foaia cu tema. Acum sa vad ce zice profa.

Am oaspeti din Ticino, familia de prieteni care ma va ajuta sa ma mut. Au ajuns ieri pe la 19:30 si m-au intrebat daca am avut soare ieri. Raspunsul meu a fost o intrebare:"ce e ala soare?" I-a pufnit rasul si mi-au zis ca la ei stateau in maneca scurta. Aici a fost ceata. Na, ca azi a trecut Maria Sa Soarele de Gothard.

Zic sa ma mut in martie, pana atunci mai am de rezolvat una-alta pe aici. Sper sa nu ma chinui mult pana voi gasi de munca: m-am interesat, cu germana intri mai usor pe usa angajatorilor. Ticino, mai ales Lugano, colaboreaza mult cu Elvetia germana, iar eu am facut scolile aici, cunosc mentalitatea elvetianului germanic; cu bune si rele.

Abra, pai da-mi si mie ID-ul, daca vrei. Fa-o pe pm. Danelutza, poate ajung in Ticino saptamana viitoare. Daca da, iti dau un pm.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Sa inteleg ca te muti in zona mea ?
Sa stii ca aici si la alimentara trebuie sa stie sa vorbeasca italiana si germana
Astept pm daca vii la Melide

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

In zona Giubiasco. Acolo am prietenii si e bine plasat intre cele trei orase mari ale TI. Din Giubiasco pot munci fie in Lugano, Locarno sau Bellinzona. Sunt multi romani in TI? Aici sunt, dar au luat mult din mentalitatea elvetica. Am impresia ca suntem singura comunitate din diaspora care comunica cel mai putin pe forumul acesta. Nici Casa Romanilor nu e prea populata.
Vin miercuri pana vineri/sambata. Iti scriu pm.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Sint suficienti romani, e drept ca am putini prieteni de aceeasi nationalitate -
De obicei ne intilnim cu romanii la biserica ortodoxa de la Lugano, preotul fiind roman din Cluj, un om foarte de treaba. De fapt, majoritatea sint de treaba, dar ne intilnim rar, asta este. A fost aici in localitatea mea, o romanca, care vorbea mai mult italiana si stia de toate , nu prea m-am bagat cu forta in viata ei, desi am invitat-o de citeva ori. Oricum, persoanele sint de treaba, sint latini, nu prea am intilnit persoane, ma refer la cei de aici nu la romani, care sa fie cu nasul pe sus. Daca-i sus nasul lor, il ridici si tu pe al tau, sau mai bine ignori
Gata, te_am lamurit

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

...mai da ce miscari pe aici!!
Blue dar acum pe unde locuiesti?, ce scoala ai facut?. Felicitari pentru examene. Sigur vei gasi servici. Eu am gasit muuult mai repede decat ma asteptam....defapt nu ma asteptam deloc sa-l gasesc. eu vroiam sa-i demonstrez la barbat ca nu-mi gasesc si pana la urma a fost exact invers.

....mai baiat din asta am si eu. Barbatu-meu ii zice catodata "tu fetita car trebuia sa fi baiat". La noi mai e si lupta pentru supravietuire....daca e cea mai mica!!

Abra si noi tot aici, acusi sunt 3 ani de cand am hotarat sa ne mutam. Cred ca o sa explodez daca nu se intampla in curand

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

...si niste poze noi din weekend http://picasaweb.google.com/miraklucker/Oct2008#

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput