ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mira, Isabella merge la gradinita, deh sintem mari. Deocamdata sta de la 8.30 pina la 11.30, cica din noiembrie ii tin sa manince, deci va sta pina la ora 13, iar din ianuarie, probabil , va sta pina la 15.45. Datele sint scrise asa ca sa fie, ca nu-i nimic sigur. Sint si copiii care stau deja program normal, dar eu sint casnica si imi pot permite sa o iau acasa si probabil statutul meu va ramine de casnicuta .
Te pupicesc, sper sa mai apara si alte fete, ca pe forum le-am mai zarit.

elvetience, la apel...

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Daniela, gradinita, gradinita??? si nu platesti nimic?
...ca aici se merge de la 5 respectiv de la 4.5 ani (daca implineste copilul pana in 30 aprilie 4 ani)unde e program numai de 8.30 la 11.30 si restul e kinderkrippe (adica cresa) unde patestti, pe zi pana la 50% si in functie de salar peste 50%

...eu am inceput azi serviciul cel nou. Deocamdata este destul de aiurea cu orarul. Incep pe la 8-9 am pauza de pranz 1,5 ore si apoi termin la 6.30-7. Cand ne vom muta acolo va fi bine. sunt dimineata si ajung si la pranz acasa. In rest munca cam la fel, ceva mai multa, si colege dragute.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Mira, se plateste 600 de franci pe an, indiferent de bugetul familiei
Si ce ocupatie ai acum, de lucrezi asa multe ore ? Si unde va mutati ? Ce de-a intrebari pun

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Mai, Daniela parca vorbesti de alta lume. eu cred ca nu mai exista tara cu atea legi si reguli pentru fiecare. aici poti sa uiti. Am asteptat luni bune pentru locuri la cresa. Platim 750 pentru amandoua pentru jumatate de saptamana....si e putin, altii platesc cu miile.
...pai tot ocupatia aia o am, si tot cam acelasi lucru il fac, doar firma e mult mai mica decat cea din Frauenfeld. sper sa ne cumparam in sfarsit casa, acolo unde e seviciul asta. Langa St. Margarethen la granita cu Austria. Defapt de und am plecat acum 6 ani aici in Arbon. Asa a fost sa fie, nu am cautat anume

...la noi a venit iarna. E frig rau. La voi??? .....

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Mira, pai fiecare canton cu legile lui , cite bordeie atitea legi
Si eu care ma gindeam ca te muti la linga mine, ca te italianizezi, dar tu mai ai o tira si te gasesc prin Austria
La noi vineri a plouat toata ziua, a fost grindina de puteam sa o matur de prin curte, iar seara era un frig de inghetau toate cele . Astazi vad ca e frumusel si soare, de fapt pina la prinz se sta bine in fiecare zi, doar seara bag cite un brat de lemne in semineu, ca sa ne prostim, ca inca nu am dat drumul la caldura.

O zi buna si o saptamina minunata

PS: cred ca o sa schimb titlul subiectului in "cele doua elvetience"

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

PS: cred ca o sa schimb titlul subiectului in "cele doua elvetience"

Non c'e due senza tre! Stiu ca sensul e altul, dar il preluam.
Valeu, ce vreme e la tine, Danelutza! Mira nu vine mai la vale, dar eu vreau sa iau bilet doar dus pentru Ticino; mai exact pentru Giubiasco.

In Ticino sunt mai umani si mai organizati in ceea ce priveste ingrijirea copiilor in afara familiei. M-am interesat si eu, ca doar o sa am nevoie.

Mira, la umezeala te duci? Ca eu de ea fug!

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Aha, incep sa va scot de la naftalina, adica sa apareti la subiect

Blue eyes te astept sa vii in zona mea, e mai calduroasa, e mai latina si dupa cum spui tu, se ingrijesc mai mult de copii, ma rog eu stiu cum e cu odrasla mea, in celelalte cantoane nu stiu cum este.
Si gasisi bilet pentru Ticino ?

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Ei, Danelutza, as veni fuga fuguta acolo la tine, dar ce ma fac cu neamtu meu ca nu se lasa deloc clintit de aici. Tot pentru el mi-am schimbata serviciul si ...sper sa ne mutam. Sa fie mai aproape de locul de unde vine....doar ca mare branza n-a facut ca nu-s decat 30 km mai incolo.
..umezeala e oricunde pe aici. De fapt ceata aia la altitudine mare care incep in oct si nu dispare pana in mai

...chestia cu sistemul de scolarizare nu l-am stiut. Stiu doar ca fetita Adelei care in iun nascuta a mers la 4 ani la gradi. Si David al meu care e in aug a asteptat un an in plus

Mai striga Danelutzo poate mai apre vre-o elvetianca ca uita Blue aparu

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Hai sa-ti spun de vecinul meu neamt . Lucreaza la Zurigo (nu stiu daca am scris corect , am scris in italiana ) si el si nevasta. Au doi copii, fata de 9 ani si baiatul de cinci, s-au mutat aici anul trecut in primavara si... fac naveta, pleaca lunea si se intorc joia. Probabil e mai bine pentru copii in zona asta, unde sintem de toate rasele si culorile, iar copilasii lor sint de culoare, sotia fiind brazilianca. El nu stie nici o boaba italiana, copiii au invatat sa vorbeasca binisor, mai ales fetita, sotia mai vorbeste si ea, iar dadaca nu stie o boaba de italiana .
Asa ca... convinge-ti neamtul

Aici merg la gradinita de la trei ani daca sint locuri, daca nu mai asteapta un an, depinde in ce luna e nascut copilul si citi sint inaintea lui pe lista. Stateam si eu la pinda cind auzisem ca nu sint locuri suficiente, dar am fost norocosi ca Isabella e de iunie si au primit pina la cei nascuti in septembrie, altfel... o mai tineam un an

Despteptareaaaaaaaaaaaaa.... haideti fetelor la povesti, ca a venit frigul si poate punem si o tira de must in pahare

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Dragele mele... eu va urmaresc in tacere... ca ...de zis...zat...nu prea am ce... Personal, ma gasesc in aceeasi zona... la Cucuietii din Vale dar inca am speranta ca o data cu primavara ne-om muta si noi...
In rest... am copil mare... mai un pic si facem 3 ani... imi mananca zilele si nervii ... Asa cum am mai spus.. am vrut baiat... Acum am un baiat, dpdv al caracterului, dar cu putza de fata

Asta e...cred ca trebuie sa ma pun pe studiat psihologia copilului ca asa nu mai mere...

Cam atat pentru azi... ma duc sa pun de-o "zupa"... Fetelor carora le-am dat ID-ul meu de mess... Va vad mereu on line dar mereu ocupate de aceea nu am indraznit sa va apelez... Cand aveti timp si chef... nu ezitati: la noi, calculatorul mere all day...

Va tzuc, sa aveti o saptamana faina!

Mergi la inceput