ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

buna!

tocmai am facut rezervari de vacanta in nordul italiei si imi vine intrebarea "noi avem voie sa trecem prin elvetia fara viza?".
noi suntem cetateni romani si locuim in belgia, deci drumul cam prin elvetia trece - mergem cu masina.

editez: am citit ca nu e nevoie de viza. insa probabil la intrare e nevoie de pasaport sau buletinul e suficient?

multumesc de raspuns!

ALRA

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alra poti trece linistita, ca viza la elvetieni e ridicata de vreo patru ani, deci nu mai e nevoie de viza. Vacanta placuta

Editez si eu:
E suficient buletinul sau pasaportul

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blue eyes

intre 10-12 mai; pe 11 e si ziua mamei in partea germana. Nu stiu cum e in Ticino cu ziua aceasta. Sau e valabila data de 8 martie?

Aha, pricepui cind este. Ziua mamei aici e pe 8 mai

Mona prin partile mele pe aici, se aude ca vor ajunge casele la jumatate de pret din valoarea, cica nu sta lumea bine cu banii si scad foarte mult. Deci, te asteptam in Elvetia, in oricare colt vreti voi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Danelutzo sunt si eu pe aici....cred ca numai noi doua am mai ramas!!..............mai putin si ne vedem!!

Mona si eu stau in partea germana, Vad ca ti-au explicat fetele cum e. Zürich-ul e scump, chiriile sunt mult mai scumpe decat in alte parti dar si salariile sunt pe masura.As mai adauga si eu cate ceva au un sistem de scolarizare foarte prost. eu am 3 copii, cand am inceput eu sa lucrez a renuntat sotul la job si a ramas el acasa cu copii. Nu au gradinite decat de la 5 ani si atunci numai 2-3 ore /zi, nici la scoala nu e mai bine. la Krippe atunci cand gasesti loc, daca-l gasesti sunt foarte scumpe....O prietena de aici tocmai a schimbat Elvetia cu Canada, dupa vreo 5 ani de stat aici. sotul ei a venit din Ro tot ca informatician.

..........altfel noi suntem bine. Miercuri seara plecam in Ro.Vom merge cu masina ca de fiecare data. sper sa doarma piticii ca altfel nici in 3 zile nu suntem acasa.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
[
Mona prin partile mele pe aici, se aude ca vor ajunge casele la jumatate de pret din valoarea, cica nu sta lumea bine cu banii si scad foarte mult. Deci, te asteptam in Elvetia, in oricare colt vreti voi.

....pai atunci ne mutam si noi in Tessin...............ce mi-ar place!!

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Mai sunt si eu pe aici, desi cu ochii pe Ticino. Mira, eu studiez posibilitatea de a ma muta acolo, din mai multe motive; cel mai important e sanatatea, pe care mi-am nenorocit-o aici.
Acum avem soare, s-a deschis sezonul la strand, trebuie sa duc haina de iarna la curatatorie, sa scot imbracamintea de vara si sa o pun pe cea de iarna la naftalina. In sfarsit, e cald!

Mira, drum bun si vacanta placuta. Sa ne povestesti la intoarcere cum a fost.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

oauuuu, din 30.04 nu a mai scris nimeni aici.
Hai ca poate va ambalez eu...
Danelutza imi pare rau ca nu am ajuns sa ne vedem. am fost sau am trecut mai in fiecare zi prin Melide, de fiecare data ma gandeam la tine...."oare unde o fi casuta ta galbena de pe deal??"

...ce mai ziceti fetelor?, chair nu mai aveti nimic de povestit,??
Atunci hai sa va povestesc eu cate ceva.
am fost si in ro, a fost bine, a trecut repede ca deobicei, am fost si in vacanta de vara, a trecut si asta la fel de repede. O saptamana in Tessin si una in Klosters pe munte la cabana. Sotul a trebuie sa-i ajute pe socri ca si-au schimbat ferestrele la casa, asa ca am fost mai mult singura cu toti 3 piticii. Ne-a plouat destul de mult, ce sa faci cu ei intr-o cabanuta mica pe munte cand ploua o zi intreaga???
copii sunt bine cresc sunt nazdravani. Din aug-sept am inscris si pe fete la kinderkripe pentru 50%. Sper sa le faca bine si lor si noua
Altfel eu tocmai mi-am dat demisia....din oct voi incepe un alt job mai apoarpe de casa (aprox 30 min), pur si simplu nu mai suportam cele 3 ore/zi de naveta. Si cum sotul m-a asigurat ca nu va face un pas mai inspre serviciul meu.....n-am avut de ales. Eu sper sa fie bine mai ales ca e destul de motivant si din punct de vedere financiar, iar munca pare a fi aceeasi cu ceea ce fac acum.

V-am pupat.....si va astept la povestit.

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

... bau si ziua buna la elvetience

Mira lasa ca ne vedem tura viitoare, ai sa vii altadata, ca tocmai au terminat saptamina trecuta de asfaltat straduta care duce la casuta noastra

Acum sa ma laud si eu, bineinteles cu odrasla din dotare. A inceput pe 15 sept. gradinita, bucuroasa nevoie mare, nici o lacrima, nik, nik, probabil asta m-a ajutat sa nu pling nici eu prea multe minute . A inteles din prima, de fapt am pregatit-o bine inainte, ca la gradinita sta cu copiii si maestra. A avut in prima zi o tentativa de "stau cu mami", dupa care, i-am spus ca mergem acasa... Ne-a dat pupici la amindoi (mami si tati), ne-a salutat si s-a dus la copii cu educatoarea de mina. Dimineata m-a trezit la ora 6.30 ca vrea la gradinita si ca ea a facut nani. A vrut probabil sa recupereze cele doua zile cit a stat acasa .

In rest, voi ce mai faceti, nu mai zice nimeni nimic, nu mai locuieste nimeni in Elvetia ?

Daniela, mami de capsunica
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Tot eu , am adus pe prima pagina subiectul, poate... poate... or veni si vremuri mai bune sa mai scrim si noi cite ceva ...

Daniela, mami de capsunica
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Hallo, lume.
Daniela tu stii ca eu sunt prin preajma, dar celelate au dispartu cu toate.
Isabella merge la cresa? cat merge? Si fetele mele au inceput de o luna merg 2 zile intregi si una jumatate. Puteam organiza cum vroiam eu, dar asa am preferat sa stea ziua intreaga.

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput