ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Blu oaaaau ce apart. frumos si mare. sigur, ca trecem cum sa nu. Si la dane am vrut sa mergem dar s-a ascuns de noi

.noi obisnuit. sunt franta, al meu sot de plecat pentru 3 zile in germania iar eu alerg intre servici, copii dusi la gradi, la tanti, luati inapoi si facut treba prin casa. abia in ultima sapt din ian am vacanta. Plecam in südtirol la ski (ca parca n-am avea destule partii aici) mergem intr-un kinderhotel cu weelness. Mai vine o familie cu copii prieteni cu noi. abia astept.

pana una alta uitati niste poze din Klosters din weekendul trecut.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Blue frumos apartamentul, spor la mutat si bun venit in Ticino . Cica de la Melide la Belinzona sint 20 de km, deci sintem vicini-vicini

Mira nu m-am ascuns, avusei probleme de fire/cablaje , dar tura viitoare nu te ratez

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Dane, mai e un pic si suntem vecine. Iuhui, abia astept sa plec! Noroc in ghinion, bine ca s-a intamplat totul repede, intr-o luna am totul in spatele meu. Apropo de spatele meu, ma doare... Azi, in ajun, eu o sa impachetez. Nici brad nu am, unde sa-l pun? Casa mea e un caos... De pe 25 pana pe 27 sunt in Giubiasco, la prietena mea de acolo. Ea a ramas singura aici, sa astepte raspunsul de la un posibil angajator. De 3 saptamani tot sta si asteapta, si asteapta... Cica elvetienii sunt rapizi si corecti; nu mereu.
Mira, fain ca plecati la schi in Südtirol (Alto Adige pentru Dane). Nu stiu cum sunt acolo, dar in Austria sunt mult mai prietenosi cu copiii decat in Elvetia.

Inca nu am numarul de telefon din Giubiasco, am anuntat la Swisscom mutarea. O sa va dau pe pm adresa si numarul de telefon.

Va urez de pe acum Craciun fericit cu multa pace, sanatate voua si familiilor voastre si spor la desfacut de cadouri.

Va

ps. cum vedeti, mi-am pus deja locatia cea noua la profil, desi abia pe 17 ianuarie sunt acolo.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

"Craciun fericit, plin de sanatate, bucurii si mai ales pace !"

Blue, doamne ajuta sa rezolvati repede si cu mutatul si cu serviciul

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Craciun fericit, fetelor frumoase, de pe langa voi, din Geneva
suntem in vizita la rude si de Rev vom fi langa Gstaad...

so, Sarbatori fericite si numai bine!

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Craciun fericit si tie, speram sa-ti placa in tara noastra de adoptie

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

La multi ani, fetelor! Eu sunt pe aici la ora asta, sunt cu ochii pe o oferta pe Ricardo; cat p'aci sa mi-o sufle unul de sub nas...mai sunt 2 minute, apoi mancam desertul. Azi am nuncit de m-am cocosat, in doua saptamani sunt ticineza.

Din nou La multi ani!

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

LA MULTI ANI noul an sa va aduca multa, multa sanatate si fericire

Blue si eu sunt pe aici, ma uit la Tv ro., dar cred ca capitulez in curand.

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput