ELVETIA (tara cantoanelor) (11)
Raspunsuri - Pagina 13
madutza13 spune:
Buna fetelor!
Iata ca am ajuns in Zurich de duminica!
Pana acum sunt placut impresionata de tot ce misca pe aici doar ca e mai greu decat in Cipru unde mai aveam amici romani.Aici in afara de net....mai greu,deocamdata!
In rest imi place ca este curat,civilizatie,nu este o atmosfera 'rece' asa cum credeam!
Sunteti careva dintre voi si in Zurich sau doar pe teritoriul Elvetiei?
Mi-ar face placere sa comunicam daca nu va deranjeaza:)
Acum trec un pic la gatit ca asta este una din pasiunile mele si aici chiar am cu ce fata de Cipru unde era lipsa de varietate!
blue eyes spune:
Madutza, bine ai venit! Vad ca te-ai acomodat repede la elvetieni; ai scris la orele 15.00+14 secunde.
Ma bucur ca-ti place in Tara Cantoanelor. Am o prietena care ar schimba maine Elvetia cu Ciprul, dar nu sta in Zürich. Si nici eu; eu stau in...San Marino.
Varietate in bucataria elvetica zici? Norocul lor cu bucataria importata de la mediteraneani si de la asiatici, ca altfel ar fi mancat carnati, cartofi si Geschnetzeltes. Nu te speria de ultimul cuvant! Germana, cu dialectele elvetiene cu tot, se poate invata.
Pana una alta, uite ceva pentru tine: www.casa-romanilor.ch
Schös Wocheneand! "Un placut sfarsit de saptamana", in dialect de Zürich. Ah, inca un cuvant care-ti va fi util: Grüezi.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
miraklucker spune:
Madutza bine "ai aterizat". In Zürich sunt mult romani. Anita e cea mai aprope, dar vad ca ne-a parasit si ea. Eu stau la vreo 100km langa St. Gallen, pe malul lacului Bodensee.
Sigur o sa mai cunosti romani, inceputul e greu. Exista si biserica romaneasca, vezi pe seitul care ti l-a dat blue eyes gasesti adresa.
...si mai stiu ca deobicei de 8 Martie se organizeaza o intalnire asa intre femei in ZH....poate ne intalnim acolo, daca se mai tine si anul acesta.
Danelutzooo tu ce mai zici?
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
madutza13 spune:
:)
Buna fetelor!
In afara de limba germana pot sa spun ca e imi place mult aici.
M-am si acomodat foarte repede.Am reusit in 3 saptamani sa si inchiriem apartament dupa ce am vazut 10:)
BlueEyes,nu m-as mai intoarce in Cipru decat in afara lunilor iulie si august si in concediu ,asa cum vom si merge.E mult mai civilzat aici si nu pare lumea asa rece.De invatat germana....o sa invat in secolul asta:)
Miralucker,nu mi se pare asa greu cum ma asteptam.Este ok pana acum si am fost uimita de preturi care ma asteptam sa fie mai mari.Este rezonabil.
Intrebare:
Care este cea mai buna varianta de a suna in Romania?Am sunat de pe mobil(sunrise) si este 1 CHF minutul.Cam mult la capitolul telefonie.Aveti idee de alte variante?
miraklucker spune:
Madutza cu Raptel poti vorbi ieftin. Nu stiu cum functioneaza de pe mobil dar de pe fix merge. Acum vad ca au oferta la 3 Rp/min pentru fix si 35 pentru mobil. formezi 0840 733 733 incepe sa-ti vorbeasca cineva apesi pe steluza si formezi nr de Ro
http://www.raptel.ch/index2.php#R uite aici lista de tari si preturi.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
pistachio spune:
salutttiii!
iacata ca mai intru si eu....
am scuza...am fost in vacanta la ski o sapt!
a fost super fain , vreme superba!
singura problema e ca...am racit toti 4 in ultimele zile!!
asta e..se mai intampla...dar a meritat iesirea la munte! mergem si la anu', am rezervat deja
madutza, unde stai? in zürich sau pe langa?
o sa-ti dau nr meu de tel daca vrei sa mai vorbim sa nu fii singurica
ma duc sa ma culc ca sunt obosita...
va pup, noapte buna!
madutza13 spune:
Stau chiar in Zurich.Ma bucur ca am pe cine in zona.Nu iti dai seama cat de mult.Trimite-mi nr tau.De pe 3 martie o sa ne mutam si noi in chirie si o sa am telefon.
Danelutza spune:
La multi ani, doamnelor !
Va doresc o primavara minunata, sa fiti fericite si mai ales iubite !
Danelutza spune:
... bau... dar multa linite mai e pe aici, doar eu intru citeodata, unde sinteti...
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella