ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Danelutza eu sunt pe aici!!
sunt fericita ca in sfarsit mi-am reparat sunetul si pot asculta colinzi, si ca in sfarsit dupa mai bien de 1 an de zile imi e pe vine cetatenia
.....ce-ti pasa tie da, la tine e cald, dar la mine nu. eu ii dau dreptate lui blue eyes se imbraca fad fara gust. La firma unde lucrez, cu cateva mici exceptii, colega mea romanca si cu mine suntem cele mai bine imbracate, si suntem o mutimeeeee de femei
........da, si sistemuld e scolarizare. Un dezastru.

in rest astept Craciunul. am liber din 24 pana prin 7 ian. As vrea sa mergem la socrii pe munte dar sotul inca nu s-a anuntat asa ca nu stiu daca mai avem vreo sansa, ca asa-i moda trebuie sa-ti faci rezervarea din timp, ca de, oameni ocupati si fara chef de musafiri.
V-am pupat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mira mie nu-mi place programul de la scoala, cica dimineata de la 8.30 pina la 11.30, apoi de la ora 13.30 pina la 15.30 , asta ca sa nu se odihneasca bietii copii deloc. Cit despre imbracat , odrasla mea e cea mai eleganta cind o duc in parc la joaca, toate ma intreaba, mai ales vara, de ce ii pun rochitele elegante si deschise la culoare. Dar daca sint deschise sau inchise la culoare, tot le spal cind ajung acasa, iar daca sint elegante, copilul creste si-i ramin mici.

ce-mi place chestia cu... sa te anunti la socri ca mergi in vizita. De noi trag neamurile barbatului sa mergem la Aosta-Italia, undeva la granita cu Franta, nu stiu daca mergem, ca deja se autoinvitase cineva in vizita la noi si daca n-am chef, plecam la rude

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor:)E careva din Zürich printre voi? Mi-ar fi de folos citeva info din acea zona. Cam ce statiuni, resorturi sunt in apropiere de Zürich? Si la ce departare si daca se poate ajunge usor cu trenul. Undeva la 30min-1h. Vreau sa vin vreo 3 zile cu baiatul meu sa vada ceva zapada si muntii de aproapeAnul trecut stiu ca nu prea a fost zapada prin europa, la voi cum a fost? La inceputul lui ianuarie e riscul mare sa nu prind zapada?Danke sehrVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
noi suntem bine, crestem
lukas are deja 9.1 kg si 70 de cm, are 2 dintisori, sta in fundulet(aproape bine )...ce sa mai, baiat maaare!!!
alex este un scump cu fratiorul lui, se joaca cu el, ii da jucarii, sper sa o tina asa...
vikinga, eu stau langa zürich, adica in kanton zürich...statiuni in jurul zürichului nu prea sunt...adica unde poti vedea muntii si zapada de aproape(anul trecut nu am avut deloc zapada in zona asta..si nici acum nu e deocamdata..)..
ce as putea sa-ti recomand este cam la o ora de zürich cu trenul in kanton appenzell, adica aici: http://www.appenzell.ch/
acolo este munte si zapada cu siguranta!
este foooarte frumos acolo sus,am fost si eu pt ca socrii mei stau aproape de zona aia
am pus si cateva poze la semnatura...am pus link-ul ca nu stiu sa scriu "poze" si sa bag link-ul acolo (sper ca ati inteles ce vreau sa zic )
va pup, o seara buna!

Mami de Alexli-Ballexli si de Lukas-Lukis
http://picasaweb.google.com/anitasteven2001/Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Danke PistachioCe imagini superbe!! Frumusete pura!Sa-ti traiasca puii, scumpi foc, da' de poze cu muntii nu am datVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

Bitte, vikinga!
singura poza de-a mea cu muntii care -mi place este asta: http://picasaweb.google.com/anitasteven2001/Noi/photo#5145086524666125442

Mami de Alexli-Ballexli si de Lukas-Lukis
http://picasaweb.google.com/anitasteven2001/Noi

Mergi la inceput

Craciun fericit !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Salutare, fetelor, ce mai faceti? Cum ati petrecut craciunul?
va pup pe toate si va urez o zi frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La multi ani!! in 2008!¨

ce mai faceti fetelor?
Anaaa ce mai zici tu?? nu te-am mai "vazut" de mult.
Noi am reintrat in normal. David a reinceput de joi gradinita, eu abia de ieri munca. De sarbatori am fost in Klosters la socrii, de fapt am stat singurei in apartamentul bunicilor sotului care sunt la Altersheim. a fost mult mai bine asa nu am deranjat pe nimeni si nimeni nu ne-a deranjat pe noi. A fost foarte frumos, multa, multa zapada, si soare. David a invatat sa skieze, din prima zi deja nu-i mai trebuia ajutor. Daria tot vrea si ea, pacat ca nu am avut echipament ca precis ar fi invatat si ea. Asa noi fetele ne-am dat cu saniuta, ne-am bronzat si am topait pe trambulina.
Vikinga uite niste linkuri cu statiuni din regiunea Zürich-ului si din Ostschweiz unde ti-a recomandat si Anita..........sper sa nu fie prea tarziu.
http://www.20min.ch/news/wetter/schnee/?region_id=3&view=1&resort_id=0

http://www.20min.ch/news/wetter/schnee/?region_id=2&view=1&resort_id=0

Daneluzta ce mai faci?? am citit patania ta!!........ai mare grija. ff, bine ca a fost numai atat. Isabella ce mai zice? A venit mosul??...........de pe 5 iulie venim o saptamana in Tessin. sper sa ajungem si in Melide............punem de o intalneala?

V-am pupat, ma reapuc de munci!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

... La multi ani, va doresc un an nou cu bucurii, fericire, noroc si mai ales sanatate !

Ana cu intirziere iti spun "La multi ani !" pentru ziua ta .

Mira punem de intilneala cum sa nu

Dispar, o sa mai apar

Mergi la inceput