ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va astept la povesti

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti?Nu prea mai intra nimeni pe aici?Ati vazut ce zapada?Noroc ca astazi a iesit un pic soarele .Speram sa se termine...Oribil!Daca era in ian nu ma deranja dar acum...
Noi astazi am facut ultimele cumparaturi pt bbDe maine incep sa pregatesc si camera pt ca timpul trece si vreau sa am totul in ordine
In rest...ma simt destul de obosita...Am 80kg!!!Doamne,nu stiu cand am sa scap de ele!!!!Ce sa ii faci...
Va astept sa mai povestiti si voi ce mai faceti.
Va pup si weekend placut !

Mergi la inceput

Ramona eu am avut 76 kg, pusesem in timpul sarcinii 9 kg. De alea am scapat, dar aveam deja 10 kg in plus, colectionate in primul an de casatorie. De alea nu scap. La noi nu a nins, dar a batut vintul si friggggg, doamne, toata iarna a fost cald, iar acum e frig. Felicitari pentru cumparaturi, de luni poti trece la aranjat camera, miine te odihnesti ca-i duminica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Buna fetele!
Nu am mai intrat pe aici pt ca am fost cam ocupata cu aranjarea camerei
Acum am terminat totul dar sunt franta!Am zis totusi sa dau o tura sa vad ce mai faceti!Dar vad ca eu si Danelutza ce mai scriem pe aici.
Danielutza ce sa zic...si eu am luat 11kg pana acum dar ca si tine aveam destule cand am ramas gravida.Si eu am luat 10 kg in primul an in Elvetia si cu toate ca m-am mai straduit dar mare lucru nu ma reusit sa mai dau jos...
Sper sa reusesc dupa sarcina aceasta...
La noi de azi a fost cald si sper sa ramana asa.Voi ce faceti de Paste?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Buna seara, Doamnelor...
Eu nu am mai scris fiindca am vazut ca subiectul e inchis si mi-am zis: Asta este! Dar nu scapati asa usor de mine! Oricum, greu va mai gaseste omul! Invatati-ma, domne', si pe mine cum se navigheaza pe site-ul asta fiindca de fiecare data cand deschideti o alta pagina, va pierd! In speranta ca nu v-am obosit prea tare, va tzuc, multa sanatate Ramona si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

...si eu
noi suntem bine, fetele s-au pus pe picioare. Tragedia cea mare la noi e mancarea, mai ales cu David care e tare, tare mofturos. Avem circ de fiecare data cand e vorba sa vina la masa.
Maine sunt acasa si am planuri mari, parca vad ca iar nu fac nimic, noroc ca vine iara femeia sa ma ajute.
De Paste nu avem inca nici un plan.fix...poate vreo 2 zile in Klosters la socrii si poate o zi, sa colindam pe undeva (asa am o idee), poate ii convingem si pe cumnati. sper sa fie frumos ca, daca nu televizorul e al nostru!!
burticile ce mai fac???
AbraMack, fetita ta ce face?? nu ne povestesti nimic de ea?

Gata, va pup e timpul sa merg si eu la culcare.!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Buna seara, Doamnelor...

Mira, ce sa spun de Sasha?! Am ajuns in perioada in care imi scoate tot din sertare, din dulapuri... Si executa aceste miscari dibace din patru labe. Ma gandesc cu groaza la ce va fi cand are sa fie ... "bipeda"?! La inceput ma gandeam ca e micuta si nu intelege. Ei, as! Sa vezi cum se opreste si se uita la mine inainte de a face o prostie... Ea se uita la mine, eu ma uit la ea, ii zic nu e voie, ea se intoarce si face. Am incercat varianta disperata de a o lovi peste manuta cand merge la aragaz. M-a durut sufletul. Nici macar nu a schitat vreun gest ca ar vrea sa planga. S-a intors pe fund, a plecat si cand nu eram atenta tzusht! la aragaz...Si mai ziceam sa incercam sa facem un baiat??? Daca o sa aiba acelasi caracter, adicatelea al tatalui, m-a batut cucu'. Cam asta e rutina zilnica a mea si a Sashei dar banuiesc ca voi stiti deja... Nu am zis nimic, Mira, fiindca ma gandeam ca si voi, mamele, le aveti pe ale voastre ce sa mai... Oricum, ma sperie faptul ca o sa creasca si eu am sa fac erori. Ma sperie faptul ca nu stiu cum sa ma comport cu ea, sa nu o rasfat prea tare dar nici sa nu ii creez traume... Sunt o mie una intrebari care ma framanta vis a vis de Sasha si care tin de un viitor nu foarte indepartat... Nah, sa nu ma injurati ca s-a spart conducta acum la mine... Fiti sigure ca peste ceva timp am sa incep sa va cicalesc cu intrebari si nedumeriri ca, slava Domnului, am gramada... Pana atunci insa, profitati de liniste...Hihihii... Eu va tzuc si va doresc o noapte faina!

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetelor?Eu ascult radio 21 din Romania si mor de ras de farsele lui Buzdugan(nu stiu daca cunoasteti)Sunt niste nebuni!
In rest nimic...oboseala! In seara asta am o petrecere la rest in Zurich ,sper sa nu ma simt prea obosita si sa pot sta cat mai mult
Mi se umfla tare mainile si picioarele...Asa eram si la Fabiana!
Amba,cunoastem sentimentul...cred ca toate am trecut si inca mai trecem prin asta.Recunosc ,insa,ca Fabi nu scotocea prin sertare dar in schimb face acum si pt atunci
Mira si eu probl cu mancarea cu Fabiana dar numai in ceea ce priveste fructe si legume!Nu le mananca nici moarta...de aici e constipata si asa mai departe...
Weekend placut si pupici la toate!

Mergi la inceput

" Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire. Sarbatori fericite!"

Va doresc din suflet "Paste fericit !"

Mergi la inceput

Doamnelor,

Sarbatori Pascale pline de Lumina, Belsug si Sanatate va doresc. Sa fiti, atat voi cat si ai vostri dragi, verzi precum iarba proaspata si frumosi ca florile de primavara. Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti si sa petreceti zile insorite si minunate. Va tzuc!

Mergi la inceput