ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Am o mica nedumerire, daca ma puteti edifica: de ce nu pot folosi fonturi si culori diferite? Selectez textul si fac tot ceea ce trebuie dar, cand postez, e ..."default". Multumesc anticipat! Va tzuc!

Mergi la inceput

Doamnelor, ce faceti, mai traiti? Buna dimineataaaaaaaaaaaaaa... Haideti, iesiti "sa radem la soare"! Va doresc multa voie buna si sper sa ne mai vedem pe aici. Eu in curand plec pentru o luna in Romania, unde nu o sa am net, dar am sa va cicalesc la intoarcere! Va tzuc!

Mergi la inceput

Buna ziua!
Buna ziuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....zice ecoul. Nu pot sa cred : chiar nimeni, pustiu? Vai...vai... vai... Eu, oricum, va transmit tzucaturi!

Mergi la inceput

E subiect inchis si eu scriu aiurea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna fetelor!!!!
Mamamia ce tristete!!!Ai dreptate Abra!
Chiar nimeni nu mai da nici un semn de viata?A iesit soarele si fetele sunt la plimbare!
Eu sunt fericita caci azi vine mama si fratelemeu din Ro.Asa ca de acum am ajutor caci ma simt f obosita!
Teoretic mai am 3 sapt pana nasc cu toate ca eu sper sa vina mai repede
Retin f mult lichid!Am picioarele si mainile umflate deja dimineata.Asa aveam si la Fabiana dar parca mai putin...Cam asta e cu mine...
Abra vacanta placuta in Ro!!! Te invidiez caci eu nu am mai fost din 2005!Dar la primavara am intentie sa ma duc 3 luni ca sa scot parleala .Apoi daca Fabi incepe kindercarte nu mai pot pleca mult timp in vacanta.
Va pup pe toate si weekend placut!

Mergi la inceput

Ramo, poate eu nu o sa mai pot intra pe net, plecam luni seara, asa ca iti doresc nastere rapida si usoara. Sa fiti sanatosi amandoi si sa va bucurati toti impreuna. Sa nu ma invidiezi ca merg in Romania, merg mai mult pentru bunicul meu ca in rest...parca nu mai e la fel... Prietenii, care lucreaza, nu prea au timp de taclale - ca altadata - lumea pe care am cunoscut-o e plecata din tara asa ca nu a mai prea ramas nimic... Asa cum spuneam merg mai mult pentru Tete, bunicul meu, sa isi bucure ochiul cu Sasha ca nu oricine are timp si noroc sa devina strabunic, nu? Din pacate, bunica-mea s-a stins inainte sa o cunoasca pe Sasha. Mi-as fi dorit tare mult dar... asta e viata... Acum, cand merg acolo ma napadesc amintirile fiindca ea m-a crescut, e a fost MAMA... Ce sa ii faci? Eu va doresc o primavara incantatoare si sanatate tuturor. Va tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Abra, saluta Timisoara si pentru mine. Nic noi nu am mai fost de muuuult, tot din 2005 ca si tine Ramona. Vom merge primele 2 saptamani din iunie. Scurt dar asta e. Eu am intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii.
Ramona, ma gandesc la voi, la tine si la Anita!!! , mai aveti asa putin!! i-ati gasit nume la baietel???
Va pup pe toate....sunt la sevici si am colegi curiosi!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

BUna!
CE mAI Faceti?Eu sunt fericita caci sambata a venit mama si fratele meu.Acum sunt m,ai odihnita...
Mersi de urari Abra si vacanta placuta!Te inteleg f bine cand vorbesti asa de bunicul tau...Al meu are 97 ani...Sper ca la anul sa ma pot duce si eu la el cu copiii mei sa se bucure de ei...Pana acum nu am fost pt ca eu sunt din Pitesti iar el locuieste in Pascani langa Iasi.Asa ca ...distanta este cam mare...Dar sper ca la anul sa mai fie acolo
Mira mersi ca te gandesti la noi...
Pe baietel cred ca il vom chema Dario!M-am gandit f mult la nume si acesta l-am ales...
Va pup pe toate si va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bau

Cind intru si eu sa salut, voi plecati in vacante, va vin mamici, frati, rude, nasteti, sigur ramin singura la subiect. Va pupicesc pe toate

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

danelutza, nu esti singura, sunt si eu pe aici dar sunt la munci!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput