La Elvetzieni (10)

La Elvetzieni (10) | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Aici gasiti:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23692" target="_blank"> Prima parte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28052&whichpage=1" target="_blank"> Partea a 2-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31080&whichpage=1" target="_blank"> Partea a 3-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41396&whichpage=9" target="_blank"> Partea a 4-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41396&whichpage=9" target="_blank"> Partea a 5-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43005&whichpage=10" target="_blank"> Partea a 6-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50423&whichpage=11" target="_blank">Partea a 7-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58452" target="_blank">Partea a 8-4
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63613" target="_blank">Partea a 9-a

quote:
Originally posted by Danelutza

... iaca v-am gasit. E drept ca n-am trecut de mult pe aici, dar... recuperez daca mai scrietzi si voi.
Ana de la Isabella, esti prea dragutza cu atitea laude, astept Malina, tu si... cine mai vrea, haidetzi lista e deschisa.
Aaaa, Iren hai ca acum chiar am facut rost de caldura, roieste lumea pe aici de n-ai unde sa te invirtzi, dar acasa la mine e locshor destul.
Ramona chiar daca-i mai tirziu, itzi urez si eu din suflet "La multi ani !". Cind spuneai ca deschizi salonul in Italia si mai ales unde, ca ma inscriu pe lista. Nu le am cu cosmetica, dar sprincenele tot mi le vopsesc.
Gata, scris suficient.
la toate si Iren deschide alt capitoliu, ca asta-i gata

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Nah, iete, vezi cum itzi satisfac io tzie toate dorintzele?
Azi fusei in Z�ri, in centru veki, c-o noo prietena, shi tare bine fu, cre c-o sa mai repet, ca-i mijto fara plozi la plimbare

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si o saptamina cit mai frumoasa si cu soare.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai sa inaugurez si eu noul capitol.
noi ne laudam din nou cu 3 copii plangaciosi si bolnavi.... numai unul. Daria e de vineri cu febra care nu-i mai scade. duminica am ajuns la urgente la kinderspital dupa 2 ore de la paracetamol avea 39.5 . Verdictul otita,...a patra pe iarna asta, rosu in gat, amigdale inflamate si cu puroi....si imi da supozitoare si picaturi in nas!!!. duminica la control cica e mai bine... de unde bine frate!!!! ca o tin din supozitor in supozitor intre cu febra aprope 40!!! Sa mori cu zile. Asa ca azi de la mine putere am inceput antibiticul... traiasca Romania... bine ca m-am aprovizionat.
In rest David ingrozitor de rau, a se citi rasfatat.... Selin cu dureri de burtica si nefacut kk.
Si cred ca ajunge... m-am plans destul!
Dar las` ca trece!!!
V-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

miraklucker sanatate Dariei, si copii cumintzi, ceilaltzi doi, asha ca Isa mea, care nu mai sta intr-un loc.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mira, itzi doresc multa putere shi optimism
Dane, las c-o sa vezi tu d-aci incolo care-i treaba cu plimbaretzii
Aci e soare, frumos shi cald, deocamdata, da parca vaz ca acu, acu se innoreaza shi-i toarna, ca deh, asha-i aci...
Maaa, shi-am vazut un magazin cu päpuci mijto shi scumpi redushi rauu, shi nu mai am bani de risipit, ma rog de barbat de aseara sa-mi dea bani, da nu vrea, mah, ca cica am destui! Pai e frumos?? Hm, are termen pina miine, ca p-orma...
Adeluuu, lasa greava shi da cu nasu p-acilea!

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Anita LA MULTI ANI sa_ti dea Dumnezeu sanatate, sa ai parte numai de bucurii alaturi de Alex si sotul tau,...si in curand sa vina si fetita. sory de intarziere!!
Daria s-a pus pe picioare azi am terminat si cu antibioticul dar nu mai manaca nimic ea care manca mai bine ca David. Binenteles ca nici el nu vrea nimic. Vad ca lor le ajunge aerul... si laptele altceva nu le trebuie. Cel putin cu asa copii nu ti-e frica ca vei da faliment...
Dane, tot asa sunt si ai mei, si se cearta mai tot timpul . Cand era mica Daria, David ii dadea tot ce avea, mai tot timpul era plin la ea in patut de masinutele lui, abia astepta sa creasca sa se joace cu ea. Acum ii i-a tot, tot e a lui, ea nu are voie... si ar vrea si ea sa se joace dar nu stie... si de aici iese cu scantei. Stai sa vezi ce o fi la anul cand mai vine una

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

miraklucker, mamaaaa cum o sa te descurci cu totzi trei ?

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor, va salut cu drag. Am la mine pe Madalina, care-a sosit in seara asta cu fetitza ei cu avionul. Yupiii, vom trage cateva zile de distractie pe ciiiinste!
Mira, sa-ti traiasca puishorii, i-am vazut in poze si sunt superbi! cel putzin Selin e duuulce rau de tot, s-o mananci nu alta
Irenu' cade din pacate varianta cu miercuri, trebuie sa ne intoarcem la 4, ca merge sotziorul la beut (discutia era ca sotzul sa se intoarca acasa cu fetele, iar noi gagicile toate eventual sa ne intlanim la o bere in zürich). din pacate nu prea o sa avem timp in rest, ca o sa fim doar pe drumuri.
Dane, ne vedem martzi dupa-amiaza- pe la 1 in parc- uraaaa
Anita, ce mai faci? ce mai face Alex?
Ramo, unde-ai disparut?
Haideti fetelor la un pahar de vorba, ce tot dorimti atata?
Noi maine avem program de cinema- la Imax, combinat cu o plimbare prin Luzern.
Va pupic pe toate si va urez o duminica superba

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Buna dimineatza si o duminica placuta
Ana, pricepui ca ai mosafiri importantzi, dar mai dormi si tu mama noaptea... sau nu-i soatza acasa si de aia faci noapte alba . ... ne vedem martzi , gata sintem toate gagicile

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

'matra, ata ete, mie-mi pleaca sortzu vineri dimi in Ro, asha ca joi e ocupat cu bagaje...in w-end is singura.
Aci le ploo rau, uite-asha ramin pantofii mei nou-noutzi, ca n-am cum sa-i port...
Restu va pupic pe nas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

buna fetele!
Ploua ,ploua ,ploua!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt super amarata ca m-am saturat ca de mere padurete de vremea asta!Ieri un pic de soare iar azi...
Vine primavara anul asta sau nu?????
In rest nimic nou...Stam in casa si ne apuca nervii
Sper ca sapt viitoare sa fie frumos afara trebuie sa ma duc la cumparaturi pt ca are comuniune Loredana cu fetita in Lucerna.Asa ca ...Trebuie sa vad ce imi cumpar de imbracat pt Fabi la fel.
Va salut pe toate .Weekend placut!

Mergi la inceput