La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Danelutza, daca vreodata iti dispare fata si n-o gasesti, sa stii c-am furat-o io! m-am indragostit iremediabil si irevocabil de micutza printesa (multzumim mult pentru tratatie, Danelutzo )
Fetelor, azi am fost in Melide la swissminiature.ch si tare-a fost frumos. pacat ca batea un vant de ne dadea jos, nu alta. da intr-o ora am vizitat toata elvetia
Continuam distractiile, pan-aku raportam: duminica imax-ul, luni - alpamare, azi tessin, maine shoping (la fabrica triumph)
Bine c-a mai stat ploaia si cica de maine se incalzeste, uraaa!
Irenu, maine nu mai venim in zürich, ca nu mai avem timp tre sa mergem la shoping.
Ramo, Fabiana are comuniunea? daca da, atunci felicitari si sa va traiasca
Va tzuk pe toate si ma duc sa ma culc, ca-s moarta de somn.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
mai intrai si eu sa va spun ca la paris a fost super!!
am mers atat de mult in alea 3 zile ca am fost terminati cand ne-am intors!! dar a meritat!
pe alex l-am lasat cu socrii si bine am facut, nu se putea sa vedem tot ce-am vazut si sa mergem atat daca-l avea si pe el cu noi..ar fii fost mult prea mult pt el..ati avut dreptate sa nu-l luam!
soacra-mea l-a dus pe alex sa-i ia sange sa-i faca niste analize si au descoperit ca are lipsa de fier...trebuie sa-i dau niste picaturi pt asta dar au zis ca nu e problema...si a mai zis doc aia ca are mai multe celule albe decat rosii in sange si ca nu e infectie sau anemie...atunci ce???!
am fost foarte preocupata si speriata, imi faceam numai ganduri negre dar am sunat-o pe doctora acasa si ne-a zis sa nu ne speriem ca nu e nimic...ca a fost pe baza de stres...ca la copiii mici stresul face ca celulele albe sa creasca extrem de mult si rapid...si soacra-mea l-a dus chiar in a treia zi cand noi eram plecati si el era intr-o stare de stres din cauza ca noi nu eram acolo...oricum, pe 1 mai ma duc din nou cu el la doctorul lui sa-i repete analizele si mai vedem...
voi ce mai ziceti?
mai e un pic si plecam acasa in romania! pe 7 mai!! abia astept!
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ana imi pare rau ca n-a fost vremea buna. Ai vazut, doar de soare am facut rost, dar vintul a venit cu voi de pe zapada. Dar de miercuri si pina vineri, a fost calddddd de sa stai in mineca scurta. Isabella a stat in gradina, s-a dat puternic la mincat iarba si floricele, ce mai, tzine la silueta, nu vrea sa se ingrashe. ... cind mai ai drum pe aici, sint acasa, poate totushi e frumos si punem de-un gratarel in gradina.
Pistachio fier i-au gasit si Isabellei putzin, asha ca dupa o cura de o luna cu picaturi din alea amare, la analize a ieshit hemoglobina buna, dar fier doar putzin s-a mai ridicat, asha ca ... ne-a mai dat doua luni de fier. Deci pina cind face Isa un an, ii dam inainte cu picaturi, o sa traga la cintar tare mult cind i-oi lua din motz.
Fetelor, stiu ca majoritatea petrecetzi pashtele catolic, asha ca profit de ocazie sa va doresc
"Paste fericit"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

buna fetelor!
Ce mai ziceti, ce mai faceti????Noi am petrecut pastele super cu prieteni care au venit de la Milano .Au 2 fetite asa ca Fabi s-a distrat...Ce inseamna mai multi copii!Nici nu am stiut de ea...S-a jucat si mai venea din cand in cand sa imi zica "mami mie dor de tine"In rest totul ok.Voi?
Ana ,nu Fabi are comuniune(are nici 3 ani)ci fata Loredanei prietena mea de la Lucerna .
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ce mai faceti fetelor??
noi suntem bine.... Selin e putin racita fonfaie pe nas, ceilalti doi s-au insanatosit. Acum ne pregatim sa mergem afara la spielplatz ca e frumos si soare.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

mira, ma bucur ca sunteti mai bine!
fetelor, paste fericit pt toate care il simtiti ca este acum, al nostru...
va

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

PASTE FERICIT !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor, care vine in noaptea asta la biserica?
Va urez paste fericit si multa lumina in suflete si in viatza

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

am crezut ca a disparut subiectul de tot, l-am gasit undeva depaaaarte!! pe la coada!
Ce mai faceti?
noi asa si asa, Daria e din nou bolnava.... ca parca n-a fost suficient din oct pana in mai.... a facut magen-darm grippe... o placere, o zi intreaga a tot vomitat a doua zi a avut diaree. Astazi ceva mai bine, dar totusi m-am dos cu ea la doctor. Mai are 8 kg amarate Acum vreo luna avea 8.250.
Selin e tot cuminte, doarme de uneori uit ca mai exista, doar seara ii place sa fie tinuta in brate pana adoarme....
Inca cateva zile mai e la mine pacticanta, nu e cine stie ce ajutor dar decat nimic...
Samabata a trecut sora-mea cu fetele pe la noi. A fost o vreme mizerabila....am stat toata ziua cu gradinita in casa. Sa-ti dai cu capul de pereti nu alta!!! dupa ce au plecat ei a iesit si soarele. Parca e un facut de cate ori vin e urat
eu stau cam in aer, al meu sot vrea sa ne mutam, nu conteaza unde doar sa fie deasupra de ceata, eu nu prea vreau sa plecam de aici.... vreau sa lucrez si ma tot refuza, .... ata ete!!!
Gata eu am terminat, mai ziceti si voi fetelor, cate ceva
v-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mira, il intzeleg pe sotz, ca io vreau in Spania, acu adun informatzii Tot o sa plecam de aici, prea mult imi doresc asta ca sa ma las pagubasha...Nu ma pot acomoda shi pace, asta-i tzara de zombies, se scoala dimi, merg la servici, la 6 seara baga-n ei shi la 10 sint in pat, iar daca faci ceva galagie la 10 juma itzi bat in peretzi Am ajuns la concluzia ca-i tzara comunista, nu pe fatza, da cu aceleashi stratageme...
Nah, bine c-a dat o tzirshica de caldura, ca imi inghetzasera ciolanele

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput