La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Iren iti dau intr-u totu dreptate!!!
si pe deasupra si idioti.....unii... fara suparare.... si eu parca ma lupt cu morile de vant!! Imi trimit diploma de asistenta sa mi-o echivaleze o gramada de hartii, telefoane ca sa-mi zica ca pot sa-mi fac completarea la studii la locul meu actual de munca.... si apoi la telefon "aaaa, pai daca nu lucrati nu se poate"!!!! si trimit la hartii si vorbesc cu ei din octombrie!
Si eu vreau in Spania.... daca ar fi sa plec de aici tot acolo m-as duce.... unde e cald si bine!
Sa stii ca nu m-am putut abtine sa nu zambesc pe sub mustata cand am vazut ca iar ai ganduri de duca...

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mira, pai urmereshte subektu meu, cine shtie, poate-l convingi pe sotz...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

ma, fetelor, pai voi toate vreti sa plecati si pe mine ma lasati??!!!
ma luati si pe mine cu voi in spania ca daca nu...
eu glumesc cu voi ca de plecat de aici inca nu mi-a venit...
eu mi-am facut bagajele, gata, duminica decolez spre romania! abia astept sa-i vad pe ai mei!
aaa, si acuma sar de la una la alta: am fost luni cu alex la doc lui si i-a luat sange din nou si a zis ca nu are nimic copilul!! auziti voi?! dupa ce ne-a bagat in sperieti doc aia la care l-a dus soacra-mea acuma nu are nimic!!! nici macar lipsa de fier!! nici nu pot sa va spun cat ma bucur ca e asa si ce usurata ma simt...mi-era un pic teama...dar am zis ca la doc aia la care l-a dus soacra-mea nu mai punem piciorul! azi se duse soacra-mea la ea si zise ca,(ca fac cacofonie) cum e posibil sa zica ea ceva si acuma doc lui altceva?! si zise ca ea asa "a crezut" ca e o problema cu fierul dar nu era sigura!! dar atunci a zis ca e nu ca "crede"!!!
ce sa mai, ce conteaza e ca e copilul bine! atat ma intereseaza!
gata, hai ca va scrisei un roman!
va

poze

Mergi la inceput

Pistaciu, ma bucur ca sintetzi bine
Io vreau sa-mi altoiesc masculu, mama lui de capos!! Nu-mi lasa nici o portitza, l-a luat pe nu in bratze, shi acolo-l tzine!

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti? Eu decand a venit vremea frumoasa nu prea mai am timp de computer dar azi din nou nori
Apropo de plecat din Elvetia!Si eu abia astept sa treaca timpul ca sa plecam de aici¨!inca vreo 2 ani si gata!Si mie mi-i s-a luat de singuratatea pe care o simt aici!Munca ,munca si iar munca...Giu lucreaza f mult mai ales acum ca este vara¨!Iar noi ne omoram timpul pe aici
Asa ca abia astept mutarea in Italia!!!!!
In rest totul ok!Mama vine peste 2 saptamani pt 3 luni asa ca sunt super incantata,iar pe 25 .05 plecam la Roma pt 4 zile!Traiasca vacantele!
Va urez un weekend placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ramona unde in Italia, poate sintem vecine, eu sint la granitza , te gasesc repede, repede.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna fetelor!!!!
Ce se intampla nu mai intra nimeni pe aici!!!
Danelutza din pacate o sa fim departe si atunci pt ca noi vom pleca in Sicilia la soareeeee!
O saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Danelutza, dupa cum vad eshti cam singura dintre noi care sta in partea italiana, da-mi, te rog, un numar de tf, ca am intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ramona lasa ca vin acolo, avem prieteni si noi de obicei mergem in concediu la mare in Calabria, de acolo-i al meu sotz.
Iren vorbesti serios ca vrei nr. de tl sau glumesti ?! Ca daca-i serios, imi dai un semn asha mai sanatos si se rezolva . Aaa, si inca ceva, is singura care scriu aici, ca romanii in partea asta vad ca se inmultzesc.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Cum sa glumesc, arunca-l incoa in pm, ca poate ne facem vecine, vaz ca barbatu nu-l urnesc inca in Spania, da macar mi-a promis o vacantza acolo in august- sept

Mergi la inceput