La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Ce mai faceti?
Eu sunt amarata ca mi-i s-a a luat de timpul asta nenorocit!!!Numai frig si ploaie!
In legatura cu mutatul ma.s bucura sa ne vedem in Italia daca aici suntem asa departe¨
Apropo Andreea nu ti-am zis...Poate te intereseaza sa stii ca eu fac cosmetica acasa.Ma refer la tratamente si epilat.E valabil pt toate cele interesate!Daca va uniti 2 sau mai multe(poate sunteti vecine)vin si acasa la voi(dar in weekend)Va anunt aici pt ca nu am facut-o pana acum si m-am gandit ca poate va intereseaza!
Va pup pe toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ramona iote ca veneam si eu sa ma vopsesti la sprincene, dar esti prea departe

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

mamamiaaaaa!Fetelor tocmai pe pagina a 6 a!!!!

Nu mai scrie nimeni pe aici?
Unde ati sarbatorit ziua mamei?Noi am fost in gasca la Lucerna la un restaurant unde in luna mai se mananca romanesteAm mancat sarmalute si mititei!Foarte buni!Va recomand sa mergeti dar mai este doar sapt asta
Danelutza imi pare si mie rau ca nu pot sa te fac frumoasa!
Va pup pe toate o saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

quote:
Originally posted by ramona71

mamamiaaaaa!Fetelor tocmai pe pagina a 6 a!!!!

Nu mai scrie nimeni pe aici?
Unde ati sarbatorit ziua mamei?Noi am fost in gasca la Lucerna la un restaurant unde in luna mai se mananca romanesteAm mancat sarmalute si mititei!Foarte buni!Va recomand sa mergeti dar mai este doar sapt asta
Danelutza imi pare si mie rau ca nu pot sa te fac frumoasa!
Va pup pe toate o saptamana buna tuturor!

salutare! unde mai exact in lucerna? evtl un website...? sau macar numele restaurantului te rooog... ca deja mi s-au aprins beculetele cand am auzit de mici... eu oricum is alergica la aproape tot ce-i de mancare, da` pt un mititel ma sacrific cat ai zice "peste"!
a! si... am inteles bine? mai e valabil doar pana pe 22.5?

Mergi la inceput

Mamaaaa, Lucerna, ce-mi place, am fost doar o singura data, dar imi place ca-s deschise magazinele si duminica, orash mare cu tramvaie ca Iashul meu drag.
Io am petrecut ziua mamei acasa, am dublat sarbautoarea, eu soatza si Isa, iote-asha, capoasa ce sint, pentru ca era primul an in meseria de mamica, n-am vrut la restaurant si pe deasupra dupa cum spuneam eram dubla, adica mamica si aniversarea zilei de nastere. Iaca asha, am mai imbatrinit cu un an , dar cind ma uit la minunea de linga mine ma simt...
Gata, am scris suficient
Dar nu facem si noi o listutza cu cele care locuim in Elvetzia, ca pe la inceputurile mele pe forum, era o gashca taaareeee frumoasa la elvetzience, acum s-a spart si au disparut fetele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Gata, ma simt, ete, scriu!
Da mare lucru n-am de spus, decit ca ma doare capu de la ploaie, iar miine merem la circu Knie, mi-a luat o prietena bilete de la coopu de pe bahnhofstr., erau cu 4-7 fr pt plozi, asha ca miine ma dixtrez
Daca-shi da fiecare datele, fac lista.
Danelutza, LA MULTZI ANI FERICITZI shi sanatoshi!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Danelutza la multi ani fericiti si sanatosi, sa fii iubita, sa-ti traiasca papushica si sa ai parte numai de fericire. Te tzuk cu mult drag si dor, Ana

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Lucerna e si orashul meu preferat, fain ca noi avem doar vro 20 min cu masina pana acolo. e superb, intr-adevar.
Si eu acasa cu famelia de ziua mamei, sotzioru' mi-a luat cadou un lantzisor de aur cu un medalion tare frumos, iar Malina mi-a facut o chestie la scoala din ton superba, rotunda ca o coroana si cu flori adevarate, lumanari, apa, pietricele, melci din ton si pitici tot din ton, foarte vesela si frumoasa. M-a vrajit, nu alta
Fetelor, eu mi-am schimbat biroul in bern si am o multzime de treaba si akushica iar plec in delegatie.
Ramo, voi vreti sa parasiti elvetia definitiv? ar fi pacaaaat.
Irenu'- multa distractie la circ cu puii, pacat ca n-am cum sa vin si eu, dar tare ash fi savurat bucuria din okii lor, uitandu-se la toate animalele alea.
Danelutzule, mai fa un bebelush- si da-mi-l sa-l botez . dupa aia o sa te simti mai tanara. Hai, mai, ca intinerim si suntem pe zi ce trece mai frumoase
Ralu', te inteleg cu pofta de mici, si mie-mi sclipesc okii [olala]Anita, tu ce mai faci?
va pup dragele mele si va urez o zi minunata.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Buna dimineatza
Si... la fete pentru urari
O zi frumoasa
Lasa Ana ca urmatorul, daca iese, il botezi tu . Eu am o vorba cu soatza, daca e baiat il botez ortodox, ca daca vrea sa se faca popa ?! Cum adica sa nu se insoare feciorul lui mami ?! Iote asha...
Iren distractzie placuta astazi
iote-ma pe lista cu catzel, purcel... tot tacimul:
Daniela - 14 mai 1967
Isabella - 5 iunie 2005
Tito (soatza) - 13 ianuarie 19... toamna
Ramona dar de ce vrei sa pleci tocmai in Sicilia, e frumos, caaaallllddddd, dar eu nu m-as duce asha departe, ca e mafiaaaaa mareee acolo. Acuma nu vreau sa te sperii, vorbesc serios.
Si daca tot ai spus de mici, vreau si eu restaurantul, adica numele, poate-mi car soatza pina acolo sa pap mititei, ca n-am mai gustat de acum doi ani cind aveam burtica mica si eram in Romanica.
Dar de ce nu mai e valabil decit o saptamina ?!
Spune repede adresa, ca am o prietena care s-a dus la fiicasa la Lucerna, vine joi acasuca, o trimit la restiorant sa vina cu micii in dintzi
Gata, vorbit suficient pentru astazi.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai, ca daca tot v_ati pus pe vorbit, ma infintez si eu!!!
noi obisnuit.... bolnavi. Ieri m-am trezit cu David pin de bubite, a facut varicela. Acum nu-i bai ca a facut-o dar sunt iara cu toti trei acasa.... plus ca peste 2 saptamani ne astepata si pe noi fetele. Poate macar selin o scapa ca e tare micuta, dar nu stiu cum daca nici eu nu am avut!!
Azi am terminat cu carantina cica pot iesi pe afara numai nu la copii.
Azi sunt trista, am trecut acum de dupamasa pe la vecina mea careia i-a murit fetita de 6 ani acum o luna, si am bocit amandoua de ma doare acum capul. Ce nedreapta poate fi uneori viata.... a murit la o operatie de amigdale la anestezie doctorul i-a bagat sonda prin care respira in stomac in loc de trahee. Hai ca nu vreau sa va mai intristez si pe voi!!
Va pup

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput