La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Daniela, multa sanatate si fericire, sa-ti traiaca printesa si sa-ti aduca numai bucurii!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare la toata lumea!
vaaaleeuu... sa vezi ca trece saptamana si ramanem cu ochii-n soare gandindu-ne la mititei dolofanei daca nu primim repejor adiresa...
lorelei, multam fain de intrebare... merge,merge...is foarte ocupata sa-mi croiesc un drum in viata...
la voi care mai e treaba? iren, cum a fost la circ? (n-apucai sa te sun azi.... stiu ce m-asteapta )
LA MULTI ANI, Danelutza!
pupi multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Scuze ca nu am mai intrat ca sa va dau adresa de la restaurant!Nu mi-am dat seama ce pofta v-am facutEu vazusem de acest restaurant pe siteul casa romanilor in Elvetia asa mi-a venit ideea sa ne ducem acolo!
Insa acum nu mai dau adresa evenimentului iar eu nu imi amintesc cum se chiama restaurantuldar maine la prima ora o sun pe Lori si o intreb.Ea fiind din Lucerna sigur stie .Iar apoi intru repede sa va spun.Promit!
Danelutza in legatura cu plecarea noastra definitiva in Italia...E o decizie atat de grea...Sa ramanem aici sa plecam...Nici eu nu stiu cum e mai bine...Astazi de ex am fost sa vedem o casa de vanzare dar nu mi-a placut.Era prea veche!Deci nu suntem inca hotarati 100%!!!Nu mai stiu ce sa mai zic!
Apropo,Danelutza,multa sanatate!
Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza, uite asha imi place, sa se mai umple paginutzele si la noi.
Multzumesc pentru urari
Miraklucker sanatate multa si sa scapatzi cit mai repede de bolile astea urite, uite aici ca sa va vindecatzi mai repede
Ralucoantza si eu am ramas cu gindul la mititei, dar o sa-mi treaca cind ma duc in tzara, adica pe la toamna... Noroc ca nu am nimic in burtica, ca altfel ... pofte si iar pofte.
Ramona iote-te parerea mea, stai aici, de cind s-a schimbat guvernul in Italia, e ca la nebuni. Acum o sa fie bine in Elvetzia, ca italienii fug cu banii in bancile elvetziene, ca altfel platesc taxe de nu se vad.
Iren cum a fost la circ ?!
Cumatra o zi buna, daca nu-mi botezi tu,
Dar vecina mea din tirgul Ieshilor, unde a disparut ?! Adelaaaaaaa, Adelaaaaa
Va doresc o zi buna, vreme frumoasa ca la mine-i innorat, copii sanatoshi si tot ceea ce va doritzi voi.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

acum am dat de prietena ca sa imi dea adresa.Nu stiu daca mai aveti vreo sansa dar eu va dau adresa.Tipa care organizeaza aceste evenimente lucreaza acolo ca ospatar si e romanca.In fiecare an organizeaza.Deci,rest.Zunfthaus zu Pfister str.kornmarkt 4 tel.0414103650.Puteti suna!
E f simplu de ajuns pt cine cunoaste cat de cat Lucerna.Dupa podul vechi este un altul de fier.Din partea cu banhf treceti podul de fier si pe partea dreapta imediat este rest!
Iar pt cele interesate in magazinele iugoslave gasiti mici care se aseamana la gust cu ai nostri!
Un pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

mii de multumiri, ramona71!
o zi faina tuturor!

miraklucker- multa sanatate la puiutzi si tie! si o cu scop de ridicare de moral...

Mergi la inceput

Iote asha pe prima pagina trebuie sa stam, nu pe a patra...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

sa aduc din nou pe prima pagina!!!
Daca va duceti la Lucerna la rest sa imi spune-ti cum a fost!!!
Pupici!

Mergi la inceput

Salvat paginutza , vretzi voi sa ajungem pe ultima, dar nici o shansa...

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Danelutza ce nebuna esti!!!Ai dreptate caci daca nu intram noi vad ca nu mai e nimeni pe aici!
Eu sunt bucuroasa caci maine vine mamaE deja in bus!
Asa ca de poimaine vacantaca daca vine bunica...
Apropo ,nu stiu cine intrebase de Anita?!Ea e in vacanta in Romania de 2 saptamani si sta o luna asa ca o sa mai lipseasca.
Va doresc un weekend placut si cu soare !!!

Mergi la inceput