La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sal'tare!
La circ fuse mijto, ma mai duc shi la anu numa sa vad www.knie.ch/de/tournee.php" target="_blank">Fratzii Navas-Velez
Ieri seara am fost la IKEA, sa luam nejte cutii shi alte kestii pentru depozitat jucariile, da cre c-am luat prea putzine...Acu ne pregateam sa ieshim la plimbare in padure, ca-i la 10 minute de noi, da ploo, asha ca s-a dus ora de fitness a barbatului, ca el are cea mai mare nevoie

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ramona sa-tzi fie de bine ca vine mami tau, iote asha esti in vacantza. N-o trimitzi si la mine un pic ?
Iren da ce de fratzi in poza aia ! Moammmaaaaaa... Daca ploaua, vin' la mine, fitness poate face soatza ta cu a mea in gradina, adica la un hirletz si pus salaturi...

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Uitai sa zic, poza e a treia de pe primu rind Pe sotz il trimit cu prashtia, e bine?

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna si de la mine!!
Ralucoantza, merci chair ca aveam nevoie de ridicare de moral!!
Azi e mai bine, dar doua zile mi-a mancat copilul asta zilele, topaia intr-un picior pe aici prin casa si urla au, aua au, de m-a inebunit. Il inteleg ca-l manca pielea dar chair asa.... suna la doctor dar nu e, intr-un final am convins-o pe doctorita de la kinderspital sa-mi dea un alt antialergic, dar cica sa nu vin cu el.... da un` sa-l las?? Asa ca nu m-am mai dus sa-l iau. A doua zi sun din nou la doctor... cica nu exista alt antialergic care sa mi-l dea..... la farmacie bineteles nu primesc nimic fara reteta..... si copilul ma intreba intr-una " mama trece?? Cand trece?"
E inca tare marait si prost dispus dar banuiesc ca sunt numai fite sau gelozie.
Ramona, ce bine de tine!! stiu cume cu mama, cat a fost la mine nu am pus mana pe mai nimic, a facut mai toata treba in casa. Acum cica sa vina iar..... de parca n-ar stii ca nu poate inca venii. Sau s-o trimita pe matusa-mea!! eu tot sper sa-mi gasesc ceva de lucru macar1-2 zile pe saptamana sau sa fac vreun curs si atunci as avea mai mare nevoi de ele decat acum.
Maine vrem sa mergem la iarba verde daca ne-o lasa vremea... la Walensee..... popa de aici organizeaza.
A, si daca veni vorba de intalniri, se mai tine intalneala de la Conny Land? Ca vad ca nu aminteste nimeni nimic??

Ma duc ca am pus sa fac o prajitura cu mere dar am lasat untul pe abur si s-a facut zama,.
Na, ca am adus si eu subiectul pe prima pagina!!

Si daca vreti sa mancati mici si aveti chef sa va plimbati stiu ca sunt ceva restaurante romanesti in Germania pe la Konstanz, eu nu am ajuns dar e o familie de romani aici cu mine in Arbon si ei au fost. II intreb daca va intereseaza!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Buna ziua la sfirsitul saptaminii. Iar linisthe pe aici sau sintetzi la...
La multi ani celor care sarbatoresc Elena si Constantin

Iren trimite-l cu prashtia, important e sa si ajunga...
Mirackucker da-mi si mie o adresa de ristiorant mai aproape mami, cind ajung eu in Germania pentru mititei ?!

Salvat din nou onoarea elvetziencelor, iote asha pe prima pagina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Sal'tare, fetele!
Da, Conyland se tzine, duminica viitoare e.
Mira, multa bafta shi rabdare itzi doresc Ia intreaba prietenii, te rog, de restaurantele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

[Buna fetele!!!
Ce mai faceti? ce mai ziceti?
Mira mersi de urari!Te cred ca ai avea nevoie de ajutor.Eu nu stiu cum te descurci cu 3???Eu am una si abia asteptam sa am ajutor ca am innebunittttt!Mare curaj ai avut!!!Te admir pt asta!Ai reusit sa gasesti ceva de lucru?Tare as vrea sa lucrez si eu dar ce sa fac daca vb putina germana.Vb franceza ,italiana dar cu germana...Ce sa gasesc de lucru???Asta e...
Va salut pe toate !O saptamana placuta!
Plec ca ma chiama mama la masaCiorbita romaneasca

Mergi la inceput

Neatza la www.rphoto.ro/Poze/Lectia%20de%20patinaj/cafea.jpg" target="_blank">cafea shi-o dedicatzie pentru cumatra

Mergi la inceput

Multzumesc de cafea...
Vazut dedicatzia pentru Ana, frumos spune Bogdanelul tau.
Dar unde-i nanutzaaa....
Anaaaaaa
Adelaaaaaa
Gata, nu mai strig, c-am ragushit

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

danelutza, unde esti?? ca iara suntem pe pagina 4.
eu m-am apucat de facut chitantele sunt ingropata pana in gat abia gasi tastatura sa scriu doua randuri.
Danelutza, nu stiu nici macar adresa asta de restaurant, sa intreb, dar-mite pe langa tine..... doar iti iei condimente de mititei din Ro si ti-i faci singurica..... si asa e bine!
In rest ma bucur ca e gata saptamana!!! sotiorul e acasa pana luni!!
Ramona, de unde gasit de lucru??? Degeaba , eu stiu germana.... franceza jale, engleza yoooc, italiana si spaniola o inteleg bine dar nu vorbesc deloc!! Peste niste luni primesc cetatenia....multi imi spun ca o sa fie mai bine..... dar nu mai cred nimic. As vrea totusi ceva in sanatate macar cat de cat in domeniul meu... am zis ca si la Altersheim as accepta pentru inceput am inceput sa trimit CV dar nimic.
As iesi si eu din rutina asta de zi cu zi.... poate intr-o zi!!!
Va pup si vacanta placuta!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput