Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)
Raspunsuri - Pagina 23
Alexela spune:
DE CE O IUBESC PE MAMA
Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus,” Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce in pat.”
O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.
Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata.
Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.
Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.
Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.
Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.
Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei.
Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.
Tata ii striga,” Credeam ca te duci in pat.”
“Sunt pe drum,” raspunde ea.
Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.
Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile.
In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.
Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.
In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in particular,” Ma duc in pat.”
Si o si face … fara nici un alt gand.
Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult?
PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA…( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)
Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va multumeasca pentru asta. Eu tocmai am facut-o.
SI APOI DUCETI-VA IN PAT!
Alexela
maria08 spune:
Alexela: Eu sunt aici, citesc postarile tale frumoase......cata dreptate ai in ceea ce ai scris mai sus.....
Imi pare rau ca au venit uratii!!! Dar poate luna viitoare va fi cea norocoasa! Sa stii ca eu tare as vrea sa ma treci in acatistul pe care il duci! Frumos gand si gest.....
Ioanatugs spune:
Mamidevladut, Iyoana, Alexia28, Alexela, Merdan va multumesc mult pentru incurajari fetelor!! O zi buna va doresc la toate!!
maria08 spune:
Alexela: Am trimis PM!
Ioanatugs: Eu azi am aflat ca ai facut si inseminare! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu mult asteptatul cadou de iepuras!!!!
alfa_anca spune:
IoanaTugs sa dea Dumnezeu sa fie o inseminare reusita si sa ai de Paste cel mai frumos cadou : un test de sarcina pozitiv.
Anca 7+
Hera25 spune:
Salutare fetele,
Am fost aseara la dr.T si m-a programat la laparoscopie pt 20 iunie.
Si-a facut si sotul spermograma si a iesit normospermie (din cate am inteles e ok). Zenobia dc esti draguta poti sa-mi completezi si mie acolo.
Fetelor imi puteti trimite si mie cateva detalii despre laparoscopie pe PM?Cum o sa fie, cam cat se da?Intelegeti voi. V-as fi recunoscatoare. Multumesc.
Maria08, am vazut ca urmezi tratamentul lui Andritoiu, in ce consta?Sau cum ai luat legatura cu el?Are cabinet aici in bucuresti?Din cate stiu eu se bazeaza pe apiterapie.Probabil ti-a dat un tratament personalizat pt problemele tale nu? Dc ai putea sa-mi trimiti mai multe detalii pe PM sau aici pe forum cum doresti.
Mamidevladut am citit pe forum ca vei fi laparoscopiata pe 15 iunie. Vei fi inaintea mea . Dc tu stii mai multe despre operatie si dc ai mai multe detalii care m-ar interesa te rog sa-mi trimiti si mie pe PM. Multumesc mult.
Va pup fetelor.
Alexela spune:
Hera25, din cate stiu eu, pt PM trebuie sa ai in jur de 20 de mesaje postate, dupa care intri in profilul tau si cred ca exista pe-acolo niste setari. Mai scrie pana la 20 de mesaje, si dup-aia mai vedem, ca acum nu imi aduc aminte exact eu cum amprocedat. Poate te ajuta fetele mai vechi.
Bafta la laparo!
Alexela