Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Eu nu sunt prea activa pe forum, dar va marturisesc:
Zenobia,
Cand am, descoperit acest forum tu te pregateai pentru laparo, si datorita in mare parte tie, sunt acum foarte convinsa ca daca va fi asa si in cazul meu, voi urma un tratament homeopat. Am aflat atat de multe lucruri de cand va citesc!
Ioana, iti doresc din toata inima sa se intample minunea.
Kora, tu faci din acest topic o fratie; sunt alaturi si eu de tine si urmaresc cu mare interes toate postarile tale. Sunt sigura ca va fi un succes !

Alexela, m-a induiosat ultima ta postare. Am urmarit cu sufletul la gura povestea ta. Trebuie sa fii puternica si INAINTE !!!Te incurajez si eu din toata inima.

Pup toate fetele !

Eu luna aceasta am avut cel mai mare CM de pana acum (37 zile). Nu stiu ce s-a intamplat de m-am dereglat asa. Nu am luat decat vitamina E 10 zile.
Ce este ciudat ca de vreo 3 luni CM a scazut cantitativ si este inchis la culoare a 2a zi. Din cate stiti voi acesta ar fi un simptom de enometrioza?
As mai avea o ? pentru fetele care au facut laparo. Pentru analizele de sange care se fac cu o zi inainte de operatie, trebuie sa fiu nemancata ? ( eu voi veni direct de la GL si voi ajunge pe la 10.30 dimineata)
Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc mult pt raspuns Alexela si imi pare rau pt tine pt z1, dar cu Dumnezeu inainte totul se va rezolva, zic eu. Asa imi zic si mie, dar cine stie. Cand va vrea Dumnezeu va veni si bebele nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

cine imi spune si mie va rog care este site-ul dr T? multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Asa e! O sa vina si ziua noastra, sunt sigura! Pentru unele mai repede, pentru altele mai tarziu, poate pentru unele nu pe cale naturala, poate pentru altele prin adoptie... Dumnezeu o sa ne arate cum e mai bine pentru noi, iar copilul, indiferent de modul in care ajunge in familia ta, e copilul tau si trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu ca intr-un fel, cumva, aceasta problema nu are cum sa ramana fara solutie!

Alexela

Mergi la inceput

Alexela tu de cat timp de chinui sa ramai?

Mergi la inceput

Era reclama, dar vad ca acum nu mai functioneaza.

Mergi la inceput

Nu stiu de ce mi-a scris cuvantul reclama in locul site-ului. Il mai scriu odata reclama

Mergi la inceput

Nu stiu ce are. Imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Salutare, tutunici!

Azi am fost foarte ocupata, abia acum am reusit sa ajung la net.

Alexela, imi pare rau pentru z1. Insa o noua luna este un nou inceput si, dupa cum bine spuneai, le aranjeaza Dumnezeu pe toate cum este mai bine! M-ai impresionat foarte tare cu gestul tau. Am modificat diagnosticul sotului.
Hera, am adugat si la tine. Felicitari pentru rezultat!
Machus, ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor, insa m-as bucura si mai mult sa nu fie endometrioza sau sa nu mai ai nevoie de laparoscopie!
Ioana, iti tin pumnii sa fie cu okisori de Paste!
Iyoana, lasa-l naibii de stres si bucura-te din plun de locurile pe care le vezi!
Kora, mult a fost, putin a mai ramas! O sa fie bine.
Alexia, mamidevladut, nicole, liliana, teo, feli, kitty, lauricile, marina si toate celelalte tutunici... un gand bun pentru voi!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Machus, pentru analizele pre-laparo nu tb sa stai nemancata. Pe mine Tutu m-a chemat la internare in aceeasi zi in care m-a sunat, asa ca... Bafta!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput