Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)
Raspunsuri - Pagina 22
merdan spune:
tutunici!
Alexela desi imi pare rau ca inca nu ai un raspuns clar, eu cred ca 2 teste pozitive si betaHcg de 11 nu pot aparea din senin(mai ales ca n-ai facut pregnyl)asa ca nu-ti pierde speranta;daca faci test de sange peste 2 zile valoarea ar trebui sa se dubleze(cel putin.Tin pumnii in continuare.
Ioanatugs frumoase valori, mari sanse sa primesti un dar frumos de la
Iyoana da pe unde umbli fata frumoasa?(cred ca am pierdut cate ceva din urma si de-aia nu stiu).Da nu e cazul ca daca a fost vreo ov. luna asta s-a intamplat cam prin z.39-40 si am ratat momentul ca incepusera petele si eu credeam ca-mi vineasa ca "no chance" luna asta.
Vali desi ai mai scapat tu cate una mica tot meriti stiu cat e de greu sa te lasi de tot; eu as fi fericita si sa le raresc dar la cat de stresata sunt cam greu.
Kora AMR=5! si ma sa fie bine.
ysa,alexia bafta la monitorizari!
O zi excelenta va doresc tuturor!
LoredanaG spune:
Buna dimineata dragi tutunici! Am si eu o intrebare:stie cineva daca maine il pot gasi pe dl. dr. la cabinet? Si cam de la ce ora?Multumesc!
LoredanaG
http://bd.lilypie.com/7owUp2.png
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by ysa26
fetele harnicute. Citesc din urma si revin.
Alexia si eu vin pe 30 tot fara programare, sper sa fie T la cab. Prima pe scari era Alexia cu sotul. Cand am intrat in curte erau decat ei,dar stiu k au mai fost vreo 3 pers.care asteptau in masina. Stiu k se iscase o cearta micuta si cred k tu i-ai spus unei pers.k toate am venit pt acelasi lucru si dak se grabeste sa intre inaintea ta.Poate fac o confuzie...
Cred k vineri ma voi duce pe la 12,tu?
ce memorie ai...da eu eram. Mie Ramona mi-a zis sa vin cand vreau deci o sa merg seara ca sa nu ma mai invoiesc de la serviciu. Dar probabil ca duminica ne intalnim sigur.
Ioana m-am gandit la tine ieri, ma bucur ca a iesit bine totul si sa vezi ce cadou frumos primesti tu de la iepuras
Teo pentru tine si burtica
Merdan, Iyoana multumesc mult, sa fie ca e ultima inainte de laparo
Marinaaa nu mai intri pe la noi? Ce face Emma?
KoraPop spune:
'Neta fetelor!
Alexela ieri a trebuit sa ies urgent de pe net,dar acum am citit tot ceea ce ai scris,eu tot cred ca esti graviduta,fetele te-au sfatuit f. bine sa refaci maine bhcg si incepe sa pui utrogestan si ia acid folic si vitamine!La eco nu cred sa vada T inca ceva,sarcina pare sa fie mai micuta,dar daca nu ai luat pregnyl eu zic ca e de bine!
Tin pumnii fata draga!
Merdan asa e au mai ramas 5 zile si apoi sa vina CM,sa refac in z2 hormonalele si daca ies ok sa incep distractia cu "intepatul",abia astept ( de parca ar fi o placere ),dar numai gandul la bebe si totul pare sa fie placut,suportabil si nu am sa ma plang deloc,promit!
Kora
CARPE DIEM!
mamidevladut spune:
neata fetele,
Ce imi place atmosfera din clubul nostru!!!!!!!Suuuper.
Ioana cat ma bucur pentru tine!!!Ieri m-am gandit la tine si m-am rugat sa se intample minunea. In ziua de Paste sigur va veni iepurasul cu vestea cea mare!!!!!!!!!!!!
Iyoana,multumesc mult ca te gandesti la mine, as fi vrut eu sa fie prea devreme dar nu, era z 12 asa ca........nici o sansa, mai ales ca la capitolul teste de sarcina sunt experta.
Alexela te asteptam maine cu rezultatul la beta
Zeno, Alexia, Nicole
Lauravoinicuuuuuuuuuuuuuu, ne e dor de tine!
Iyoana spune:
Buna dimineata!
Si pentru ca sunt in tara lui Balzac, o sa va servesc astazi o cugetare a celebrului scriitor francez:
"Ura este viciul sufletelor înguste; ei o hranesc cu toate meschinariile lor si o folosesc ca pretext pentru tiranii josnice."- Honore de Balzac
Mamidevladut , dar tu ai facut testul in z12? Eu stiam ca se poate face cel mai devreme la 7 zile dupa ovulatie, daca nu inceand cu prima zi de intarziere de CM. Dar tu stii mai bine, mai ales ca zici ca esti experta in teste de sarcina!
Va pup pe toate, scuze ca nu va numesc pe toate acum, poate intru diseara de la hotel.
O zi frumoasa tuturor!
iyoana
Avalon spune:
Buna fetelor! Multumesc tuturor de incurajari, sunteti foarte dragute, Kora, Mihailescuteodora, Ralu_t, Felicia, Ysa
Alexia28 am primit PM-ul tau si iti voi raspunde astazi sa-ti dau datele mele (numele si nr de telefon), trebuie sa suni "mai pe dupa-masa, asa..." asa mi-a zis tutu. Daca nu vrea Miki, desigur.
O zi buna tuturor!
Alexela spune:
fetele mele dragi!
Va multumesc mult pt mesajele dinurma, de ieri seara n-am mai apucat sa intru deloc. Azi am plecat cu noaptea in cap de-acasa, pe la 6 a.m., am fost la Biserica Sf. Anton. Acolo m-am rugat pt VOI, toate tutunicile mele dragi! Dup-aia am stat la un cappuccino de post cu o prietena, dup-ai ne-am plimbat pe la Unirii, la tarabele cu kitsch-uri de Paste... Si-acum am ajuns acasa, vreau sa ma bag putin in pat, dar inainte trebuia sa vad ce mai faceti voi.
In primul rand, vreau sa va ofer inca un lucru la care sa va ganditi: m-au invadat uratzii!!! Ce sa zic, daca chiar vrea Dumnezeu sa fie bb, inseamna ca sunt tare ciudatzica... Asa ca, in conditiile astea, o sa merg sa imi fac listoiul de analize si o sa le cer, daca tot imi iau iar sange, sa imi repete si bhcg... Desi incep sa ma indoiesc. Pana la urma poate chiar nu a insemnat nimic cea de-a doua I, mai ales ca, dupa cum stiti, a aparut mai tarziu...
Dar nu-i nimic! M-am hotarat ca, incazul meu, orice ar fi, o sa rezolv. Acum trebuie sa fiu tare ca sa imi sprijin sotul, care se framanta tare rau cu rezultatul de ieri de la spermograma... Asa ca mi-am promis mie ca o sa-mi pastrez energia pentru el, oricum eu acum trebuie sa fac analizele, si din Z10 o sa merg din nou la monitorizare...
Si ca tot veni vorba, am o intrebare: daca tb sa merg la monitorizare, sun pur si simplu si spun ca mi-a venit si ma programeaza automat pt Z10, nu?!?!
Ce faceti voi?
Iyoana, pe unde te plimbi?!?! E frumos pe-acolo?!!?
Ioanatugs, iti tin pumnii stransi sa fie bine cu inseminarea, sa iti dea Doamne Doamne ochisori de Pasti!!!
Kora, Zeno, Lucialu, Merdan, Maria08, Mamidevladut, Alexia28, Ysa26 si toate celelalte ...
Zeno, cand ai timp si chef, poate modifici si la mine diagnosticul la spermograma: astenoteratozoospermie moderata, care inteleg ca e oarecum mai rau decat ce era inainte, dar...
Prietena mea imi spunea azi ca Dumnezeu ne da intotdeauna atat cat putem duce, nimic mai mult sau mai putin!!! Uneori am impresia ca ma considera prea puternica, dar nu ma dau batuta! Asa va sfatuiesc si pe voi!
Si de final, ca iar am scris un roman, va propun ceva. Daca vreti, dat fiin faptul ca eu merg in fiecare marti la Sf. Anton, daca vreuna din voi vrea sa ii las acolo un acatist, va rog sa imi scrieti pe mail, cu numele vostru exact, si textul, daca vreti, daca nu doar numele, si va scriu eu pe acatistul meu. Dar imi trebuie numele vostru, ca nu pot sa va trec cu nickname-uri, ca nu figuram asa in baza de date din ceruri...
Cam atat din partea mea. Va
Alexela