Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)
Raspunsuri - Pagina 21
ysa26 spune:
Alexia acum am citit k ai reusit sa-ti faci programare pt vineri. La ce ora te-a chemat?
ysa26 spune:
Iyoana ne-ai lipsit fata draga.Ne-ai invatat cu maxima zilei... Toate te asteptam cu drag
Alexela poate este o implantare tarzie si de aceea nu este o valoare mare. Tin pumnii sa vi cu vesti bune de la T.
Alexela spune:
Fetele, va lamuresc dilema. pe 4 martie, duminica, eu si sotul meu chiar am fost primii la cabinet, la Tutu, eram chiar in capul scarii, am ajuns mai devreme, pt ca eu trebuia sa ajung fugutza la servici...
Va pupik!
Alexela
mihailescu teodora spune:
Alexela,sustin si eu teoria emisa de fete,aceea ca ai ovulat f tarziu.Sa stii ca si eu am avut simptome cu cel putin 1 sapt inainte de testul pozitiv;si daca n-ai facut nici pregnylnu vad de unde 11.
Si sa-ti mai dau un licar de sperantza,este o mamica la FIV,care in z 12 de la ET a avut valoarea 11 pt.beta HCG si acum e o mamica fericita de baietel;daca nu ma insel Veronici e mamica si era insarcinata cu gemeni!
Teodora 10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
lucialu spune:
Pupez fetele!
Alexela daca exista o graviduta proaspata, nou-nouta la tutunici, apoi aia numai tupoti fi!Stai linistita si asculta fetele, sigur ai ovulat tarziu, de aici dilema.Eu nu doar ca sper si-ti doresc, dar ceva mic mic in cap imi spune ca chiar esti!Ai toate sansele!Ai grija de tine!
Kora mai un pic!
Vali tine-te tare!stiu ca este greu, dar vezi si tu ce poti face!
O seara placuta fetelor!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Iyoana spune:
Buna seara tuturor tutunicilor de la vreo 3000 km departare!
Ma iertati, dragele mele, ca v-am facut sa va beti cafeau fara maxima zilei, dar recuperez acum, pe seara si vom incepe saptamana tot cu trandafiri:
Sunt oameni care Il critica pe Dumnezeu pentru ca a pus spini pe tulpina trandafirilor; altii Ii multumesc ca a pus trandafirii pe ramurile cu spini.
Alexela, am citit tot din urma si am vazut ca te-ai intristat pt valoarea de 11 a BetaHcg. Si eu zic ca ar trebui refacuta analiza, daca vrei tu sa fii mai linistita, du-te si la Tutu maine dimineata, n-are ce sa fie rau. Iti tin pumnii ca nelinistea ta de zilele astea sa se transforme intr-o maxima bucurie!
Si am mai inteles din postarile fetelor ca trebuie sa ii tinem pumnii prietenei noastre, fosta tutunica, Ioanatugs. Din cate am inteles, astazi s-a intamplat ceva important pt ea in drumul catre bebe.Ii spun si eu "Mult succes!" si sa dea Dumnezeu sa-si vada visul cu ochii, ca prea s-a chinuit si ea!
Ysa, multumesc pentru strigare! Te-ai programat pentru monitorizare pe 30 martie, asa-i? Tin pumnii sa fie super-bune valorile!
Merdan, nu prea mai stiu ce sa-ti spun cu intarzierea asta a ta!...Imi pare rau ca te mai streseaza si asta acum...Banuiesc ca nu e cazul sa-ti faci un test, nu? sau....Ai trecut cu bine peste week-endul trecut, singurica?
Kora, AMR 6 zile, fata draga...or sa iasa bine analizele, fara indoiala si apoi o sa treci la consumarea rezervei din frigider...
Ce sa-ti spun eu despre mine: sunt un pic cam obosita si necajita ca sunt singurica printre straini...dar trece si vineri seara sunt acasa! Mai vin maine niste colegi iar miercuri seara revad o prietena draga, asa ca o sa ma simt mai putin singura. Scuze..sunt off topic!
Cat despre bebe, vineri trebuie sa o sun pe dr. Matei, sa-i aduc aminte sa discute cazul nostru cu un dr. israelitean, cu care va face zilele astea un FIV la Sabyc. Sa vedem ce zice, poate ne cheama la Bucuresti sa stam de vorba! Poate zice nenea dr. ala ca nu aveam nici o sansa nici macar cu biopsie testiculara, ca sa vezi ce batuta ii dau eu lui si ii zic sa stea la el acolo in Israel si sa nu mai vina aici sa ma necajeasca pe mine! offf....
Vali, este normal sa fii tentata sa fumezi, important este sa te lasi treptat, pana la eliminarea totala! Eu nu fumez, dar cred ca este foarte dificil sa te lasi de viciul asta brusc, oricta vointa ai avea...Trebuie totusi sa te gandesti ca tutunul face rau la fertilitate
Teo, ma bucur ca ai reusit sa te delectezi cu asa imagini, ale bebelusului cel frumos si plimbaret! Ma bucur pentru tine si iti doresc multa sanatate si sarcina usoara in continuare!
Zenobia, ai dreptate sa o lasam mai moale cu stresul asta al nostru, ca nu ne face deloc bine. Uite, eu am reusit performanta (ca eu eram ceas inainte) de a-mi deregla CM-ul in asa hal ca, nu numai ca mi-a venit la 18 zile ci si ca azi sunt Z8 si tot mai am scurgeri . In plus, dentistul meu s-a mirat ca mi s-au patat dintii intr-un fel ciudat pentru mine, eu care nu aveam astfel de probleme.
Alexia, din cate am inteles, continui monitorizarea? Super, tin pumnii sa fie bine luna asta!
Claucia si Kristind, va doresc sarcini usoare in continuare, fara varsaturi si greutati! Doamne ajuta si bebei sanatosi!
O seara frumoasa tuturor si o saptamana usoara!
iyoana
Ioanatugs spune:
Buna dragelor! Vin si eu cu vesti din cand in cand!
Tin sa va anunt ca am facut si eu azi o inseminare, in z12 si sunt fericita ca endometrul meu a crescut pina la 8.5, iar foliculuii aveau dimensiunile:24, 26(pe stangul) si 25, 23(pe dreptul), dar la mine conteaza doar cei de pe stangul unde e trompita buna. Ma simt cam balonata de la foliculii astia si ma inteapa din cand in cand, cred ca se sparg acum, dupa pregnilul de ieri. Tin sa va anunt ca dr. Ion Ionut nu mi-a facut doar monitorizarile, ci si inseminarea propriu zisa, iar ca biolog am ales-o pe dr. Cocei. Spermograma sotului nu a fost deloc stralucita, chiar mai slabuta decat data trecuta, doar 6 mil., iar dupa centrifugare au rezultat 10.5 mil., insa sper sa se gaseasca macar unul mai vioi. Acum am de asteptat 14 zile si cand credeti ca ar trebui sa fac un test??? Chiar in prima zi de Paste, atunci se fac 2 saptamani de la IA. Dar cred ca voi astepta pina dupa Paste cu testul, ca sa nu-mi stric sarbatoarea in caz de nereusita. Asa ca, acum nu mi-a mai ramas decat sa ma rog, ca sa fie bine si sa se prinda vreun puiut. Va pup pe toate!
Laura69silk, Alexia28, Teo, Felicia, Iyoana va multumesc ca mi-ati fost aproape azi!
Amely, Marinar, Mamidevladut mi-e tare dor de voi! Ce mai faceti???
Iyoana spune:
Si Mamidevladut, in ce zi ai facut mataluta testul ala de a iesit negativ? Nu cumva era prea devreme? Chiar nu ne lasi deloc sa-ti facel galerie, ca ai vazut ce poate iesi daca ne punem toate mintea...
iyoana
Iyoana spune:
Ioanatugs, deci asta se intampla astazi???
Doamne ajuta, tin pumnii sa se fi prins "cel putin" un puiut, pentru ca meriti din plin aceasta bucurie!
Si ce cadou frumos ti-ar face Dumnezeu, sa-ti dea puiul dorit tocmai de Paste! Iti doresc din toata inima sa fie asa, acum stai linistita si evita efortul sustinut, ai grija de tine si de burtica!
Numai bine!
iyoana
Nicole31 spune:
Buna dimineata, fete dragi! Am recuperat din urma si iata-ma-s!
Kora, AMR 5 zile, nu? Pai mai e fff putin!
Alexela, fata frumoasa, am citit cu emotie fiecare postare a ta de ieri. Si eu zic ca esti dupa valoare BetaHCG. Eu luna trecuta, in Z12, am avut valoarea 1, deci clar negativ, pe cand 11...e cu totul altceva! Du-te si mai fa-ti o data, sa vezi daca a mai crescut! Iti tin pumnii!
ralu_t, bafta multa maine la laparo! Sa nu-ti fie frica! De fapt o sa vezi ca (cel putin asa mi s-a intamplat mie) in momentul in care intri in sala o sa uiti de frica si de emotii si DD o sa te intareasca!
ana_p, inca nu ai de ce sa fii suparici! Mai ai putintica rabdare!
Vali, fir-ar ele sa fie de tigari...Uite asa le-as face ca sa le sperii si sa-ti dea pace...Lasa ca le vii tu de hac, te stiu fata hotarata!
Teo, lume noua! Ce ma bucur ca vii numai cu vesti bune, cum s-ar putea altfel! Ti-am zis eu ca BB vrea sa o impresioneze pe mami, si vad ca reuseste...bine, nici nu e nevoie sa se chinuie prea tare, nu? Si mai suntem si in forma! Super! Ce pacat ca nu am ajuns si eu la Tutu ieri, ne vedeam!
Ioana, ma rog la DD sa fie cu noroc si peste 2 saptamani sa ne dai vestea cea mare, ca meriti tare mult la cat te-ai chinuit!
Iyoana, frantuzoaica mica, atat ii trebuie lui nenea din Israel, ca vin si eu si te ajut sa ! Dar o sa vezi ca nu o sa fie cazul!
Feli, mamidevladut, marinar, claucia, Kristind, Amely, lucialu, merdan, ana_id, alfa anca va !