Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Tutunicile mele dragi,

tocmai m-am intors de la Mr.T.Vizita a fost un deliciu:dr. fff bine dispus,simpatic,cu mare chef de echografii si de aratat detalii,cum ar fi :,,degetelele de la picioare''!

In premiera am avut parte de o echo abdominala,spre incintarea mea,si-a doctorului ,cred!Inaintea mea avusese un tuseu vaginal si ce-o fi zis bietul om:,,hai lasa,mi-ajunge!''

BB si-a incintat mamica cu tumbe,scarpinat la okisori si supt de degetel.Un scumpic,cum alerga el de zor cu cordonul ombilical dupa el!

Azi voi face ultimul pregnyl,sa nu influentez rezultatul la TT si peste 3 sapt morfo fetala la Iosup sa vedem si noi ce carucior vom avea!

La cabinet am intilnit-o si pe Ale,moderatoarea de pe DC,saraca era distrusa sangera si avea contractii,maine ii va face cerclaj!Dar macar bebelushul ei era bine!

Alexela,scumpo,asteptam cu sufletul la gura rezultatul de la 16!

Zeno,don't worry......

Mamidevladut,stii cum e:pina nu vezi roshu,mai e sperantza!

Aaaaaaaaaaaa,mai am un motiv de bucurie:azi dimineatza m-am cantarit si am acelasi nr.de kg ca inainte de a ramine gravidutza!Eu ma vedeam umflata rau,dar cintarul zice ca e ,,inca bine''!

Teodora 10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetelor! Am o mare rugaminte.... imi puteti da si mie nr de tel a lui T?
dar il vreau pe cel de la programari. Eu am facut laparo cu el si acum sunt hotarata sa fac inseminarii cu el! L-am sunat si m-a chemat vineri , dar sa ma programez si nu am nr. de tel de la programari!
Va pup si merci mult! Este urgent ca zi tb sa sun pt programare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor aceeasi rugaminte o am si eu. vreau si eu un nr de tel unde ma pot programa la dr tutunaru si eventual adresa cabinetului.
tocmai am pierdut o sarcina gemelara oprita in evolutie la 10 sapt si 3 zile, vreau sa o iau de la capat peste 2 luni si vreau sa imi spuna ce analize sa imi fac inainte de a ramane insarcinata iar ca pe mine nu ma multumeste explicatia asta cu : a fost doar un ghinion, mai incearca ca esti tanara.
si inca ceva care este pretul consultatiei. multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boreal_1974 spune:

Nr. de telefon pentru programari este: 0720.099.299, iti va raspunde asistenta d-lui dr.Tutunaru, o cheama Ramona Voicu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Andrutza tel pt programari este 0720 099299 dar suni degeaba iti zic eu ca am sunat zilele astea de mi s-a facut rau, inclusiv acum, ba nu raspunde, ba imi respinge....As avea si eu o intrebare pentru draga noastra Ramona, cum o vrea sa se respecte programarile la cabinet, cum sa nu fie nebunie acolo si sa se stea cu orele cand ea nici nu raspunde la telefon? Na ca m-am enervat acuma..si se mai vorbea pe aici de o suprataxa pt cei fara programare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

fetelor aceeasi rugaminte o am si eu. vreau si eu un nr de tel unde ma pot programa la dr tutunaru si eventual adresa cabinetului.
tocmai am pierdut o sarcina gemelara oprita in evolutie la 10 sapt si 3 zile, vreau sa o iau de la capat peste 2 luni si vreau sa imi spuna ce analize sa imi fac inainte de a ramane insarcinata iar ca pe mine nu ma multumeste explicatia asta cu : a fost doar un ghinion, mai incearca ca esti tanara.
si inca ceva care este pretul consultatiei. multumesc mult

Irina, imi pare tare rau pentru sarcina pierduta, cabinetul este pe Sandu Aldea 86, inainte de Institutul Agronomic, iti doresc sa ai multa putere sa treci peste asta si sa o iei de la capat

Mergi la inceput

Alexia28 merci muult! Sa stii ca am sunat chiar in acest moment si am vb cu Ramona! Chiar m-am programat ! Suna si tu chiar acum!
te pup!

Mergi la inceput

Acum am vazut ce prompte sunteti fetelor! Va pup! gata m-am programat!,,
vineri voi fi z10, z12 va pica duminica , oare cum voi face monitorizarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc fetelor. si eu am facut programarea pt 2o aprilie.
alexia28 multumesc. singurul lucru care imi da putere acum e speranta de a ramane din nou insarcinata cat mai repede. acum inca ma rog sa nu apara ceva complicatii in urma chiuretajului pe care tocmai l-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

eu am fost la monitorizare pe 24 decembire, intr-o duminica. tutu are o disponibilitate extraordinara, de neinteles pentru mine, care sunt foarte patimasa in ceea ce priveste timpul petrecut cu familia. sotul meu l-a intrebat daca vine la cabinet si in ziua de craciun, iar el a raspuns saracu: sper sa nu nasca nimeni maine, sa stau si eu linistit...
deci nu-ti face griji cu monitorizarea.
pup fetele dragele pentru incurajari

http://community.webshots.com/user/ralu_tempea

Mergi la inceput