Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)
Raspunsuri - Pagina 15
Zenobia spune:
liliana, pe unde circuli?
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
mamidevladut spune:
Alexela vrei sa vin eu sa-ti tin locul pana te duci la IDS? Chiar cunosc pe-acolo, doar sunt mamica de vedeta, nu oricum.
maria08 spune:
Zenobia: Ma relaxez, cum sa nu.... Sigur bb nu vrea o mama stresata!!
Alexela: Cum ne tii tu pe jar!! Pentru asta trebuie sa ne dai vesti bune!!!
Alexela spune:
Fetele, acum m-am intors. Pe la ora 16 am rezultatul. Intre timp, am luat rezultatul de la spermograma sotului. Am o intrebare ... intrebatoare: de la astenozoospermie moderata la astenoteratozoospermie moderata ... e o imbunatatire sau nu?!?!?
Asa vad ca mobilitatea e mai mare, dar imi vine sa , ca tocmai azi am schimbat geanta si nu am rezultatul vechi la mine...
Astept un sfat de la voi... Again!
Alexela
KoraPop spune:
Alexela mai bie roaga-te la DD si gandeste-te numai la rezultatul bhcg care la ora 16 iti poate schimba viata ....lasa alte ganduri,poate nu e cazul,eu cred ca esti graviduta si abia astept sa te felicit si sa te sarbatoresc virtual!
Kora
CARPE DIEM!
Alexela spune:
Kora, ma rog cu cerul si pamantul... Crede-ma!!! Dar nu m-am putut abtine sa nu va intreb si celalalt lucru!!!
Acum astept rezultatul si astept sa va felicit si eu pe voi!!!
Pup!
Alexela
ralu_t spune:
fetelor intrebare:
caseta video(de care mie tutu nu mi-a zis abs nimic) pe care se poate inregistra laparo, cand ati dus-o? in ziua operatiei sau cu o zi inainte? si cui anume ati dat-o? si inca ceva: e caseta vhs sau minidv?
pupici
ralu-panica mare
http://community.webshots.com/user/ralu_tempea
KoraPop spune:
ralu e caseta normala video,o aduci in ziua operatiei si o dai rezidendului ( sau rezidendei) in drum spre sala de operatie!
Kora
CARPE DIEM!