Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor am intrat doar sa va pup, nu ma pot concentra la nimic, am un gol in stamc gandindu-ma la laparo, multumesc pentru urari Kora, o sa mai scriu probabil maine cand ma intorc de la analize. acum trebuie sa pun lucrurile la punct la birou, sa-mi permit si eu o pauza de 4 zile. am niste gretzuri de la stres, mai ceva decat daca as fi gravida

avalon, doamne ajuta sa avem vesti bune, si chiar daca sunt mai putin bune, macar o sa fim rezolvate dupa treaba asta

http://community.webshots.com/user/ralu_tempea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Lucialu AMR=6 zile de AC
ralu nu te stressa ca nu ai de ce,ai sa dormi bustean si cand te vei trezi ai sa afli verdictul,simplu,clar si concret!Sa nu uiti sa ii spui sotului sau cine va fi cu tine sa iti trimita mobilul la reanimare cand te vei trezi si astfel vei putea sa vb cu dr. T!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata, fetelor!
Eu ma apropii clar de ziua 1 (dupa petele maronii care vestesc asta) si fac destule eforturi sa ma pastrez tare, dar nu prea reusesc.
Alexela, astept sa citesc o veste buna despre tine dupa-amiaza, da?
Felicia, Iyoana, Mamidevladut, Kora, Liliana, Zeno, Nicole, maria si tuturor tutunicilor dragi va urez o zi buna!
Ralu, multa bafta si vino cu un rezultat bun dupa laparo. O sa vezi ca nu e nici pe departe asa greu cum crezi. Senzatia de gol in stomac inainte o cunosc si eu prea bine...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna ziua, tutunici dragi...sa aveti o saptamana minunata!

Kora...AMR 6...tin pumnii si sunt cu ochii pe postarile tale!
Iyoana, bafta multa si asteptam sa ne scrii diseara!
Alexela, simptomele sunt de , sper din tot sufletul sa-ti iasa pozitiv testul de sange. Bafta, sper sa te vad pe listuta de gravi curand!
Kristind, pup finuta mea draga,da-ne vesti mai des despre tine!

Fetele, va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine in incercarea de a ma lasa de tutun...dar, cu riscul de a va dezamagi, trebuie sa recunosc ca am mai luat cate una...e greu, mai ales cand in casa sunt fumatori.E adevarat ca nu fumez ca pana acum o saptamana, dar se pare ca nu am destula vointa. M-am inscris la cursul de renuntare la fumat, fac sport, nu numai , dar... .
Asta e...sunt cam in butoi pt. asta, asa ca azi o sa stau deoparte, sa-mi treaca supararea.
Va pup pe toate.

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Alexela si eu astept si stau cu emotie sa vad daca mai apare o Alessia ca fetita mea draga (a ramas Alessia Maria - Maria a aparut ulterior e adevarat)

Va pup pe toate si va urez o saptamana excelenta - fetita mea e miscacioasa, e cuminte dar balerina presupun si am si identificat caruciorul minunat si perfect pentru ea.

Pupilici

Clau

22+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!

Eu nu prea am ce vesti sa va dau - in afara de faptul ca bebelina

mea e fotbalista - ma bombardeaza si in culcare si in sculare [:D,

poate sa va spun doar ca vomit in continuare, aproape in fiecare zi,

chiar daca am 5 luni! Speram eu ca dupa ce va misca, gata, voi

scapa - dar n-a fost asa.

Pupici nasica mea - vali- si sa itidea Domnul putere sa renunti la fumat!!

kristin 20+

Mergi la inceput

Valisor drag eu te inteleg perfect....si eu am in casa doi fumatori inraiti sotul si socrela...,ne mai vin si musafiri care fumagesc la greu si tot asa...dar daca in curand am sa fiu "nevoita" sa renunt la "iarba" asta cred ca am sa ii izgonesc pe balcon,ar trebui sa fie mai intelegatori cu noi,nu atat de egoisti,am sa fac un consiliu de familie dupa Pasti si am sa ii pun la punct si punctul pe "i" Sa nu mai aud de nici o lacrima de la tine,uite ce frumos e afara soare...,de cate ori te enervezi sau simti ca pici in butoi...inspira adanc ,gandeste-te ca exista oameni mai suferinzi decat tine,roga-l pe DD sa iti dea putere si nu uita ca viata asta care ne-a fost daruita e atat de frumoasa,iar fiecare obstacol peste care trecem trebuie sa ne determine sa o pretuim si mai mult!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Tutunicile mele dragi,
imi vine sa-mi dau pumni!!!!
Tocmai azi, cand trebuia se merg la analiza, am treaba de nu imi vad capul la servici... Ma c.c in ele de filmari, de corectat textele altora, de montat... Si, colac peste pupaza, lipseste si cealalta colega cu care fac editare... O astept pe ea sa vina si fug repejor dup-aia, ca IDS-ul e aproape de TVR... Si eu stau ca pe jar!!!!!!
Va pupik si va tin la curent!
Va doresc o saptamana frumoasa, plina de lumina si de vesti bune!

Alexela

Mergi la inceput

Alexela...asa e viata mai frumoasa cand este palpitanta ,tin pumnii si fugi cat mai repede la IDS!Sa nu uiti ca suntem alaturi de tine si suntem aici asteptand vestea cea mare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ralu, sa nu-ti fie frica de laparo, ca n-ai nici un motiv, nu stii nimic, iar cand te trezesti esti gata, nu mai ramane decat sa faci bebe Iti tin pumnii.
Vali, este normal ce ti se intampla, tutunul este cel mai rau viciu dintre toate, nu se compara cu alcoolul, de exemplu, plus ca si ravagiile sunt mai mari. La asta trebuie sa te gandesti cand pui tigara in gura, mai ales ca dauneaza foarte tare fertilitatii. Insa eu am incredere in tine ca vei reusi pana la urma.
Maria, relaxeaza-te in continuare si va fi bine.
Feli, pupicei pentru tine.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput