Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by andrutzac

Acum am vazut ce prompte sunteti fetelor! Va pup! gata m-am programat!,,
vineri voi fi z10, z12 va pica duminica , oare cum voi face monitorizarea?

Multumesc si eu, tocmai ce am vorbit cu Ramona, nici nu m-a intrebat cum ma cheamaStai linistita ca si duminica dimineata ne cheama, fie la spital, fie la cabinet. Poate ne intalnim ca si eu tot de vineri incep monitorizarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Caaaalmm... inca nu am luat rezultatul!!! Acum nu mai pot sa plec... Sper sa reusesc sa plec un pic mai incolo, dc nu, o sa mearga sotul la 7... adica la 19, adica tot azi...
Si ziceti ca Ramona raspunde, in sfarsit, la telefon?!?! Nu pot sa cred... Astept rezultatul si dup-aia o sa sun si eu pt o programare, dar deocamdata nu stiu pt ce sa ma programez...
Hai, va tin la curent...

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si eu am reusit sa vb. pt. o programare ,pentru peste 2 sapt!Adikatelea,liber n-a mai gasit decit fix pe 13.04.2007!!!

Teodora 10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hai mai Alexelaaaaaaaaaaaaa!
Ne bagi in sperieti!

Teodora 10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Pai ce sa fac, mai fetelor?!?!?! Chiar nu pot sa plec... Si astia de la IDS, acum s-au gandit si nu mai trimit rezultatele nici prin fax, nici prin e-mail... Doar personal, sau, ma rog, cineva cu o copie dupa buletin... Credeti ca eu nu fierb?!?!?
Am scris un text de 15 ori pana acum, n-am nici un spor...

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Eu plec acasa, m-am saturat de munca!!
Alexela: Maine dimineata cand deschid calculatorul sper sa gasesc vestea cea mare!!
Pup!

Mergi la inceput

Doamne ajuta!
Va multumesc mult, fetelor!
Astept si eu cu sufletul la gura... Acum ma chinui sa mananc o salata cu morcov si mar, care imi intra cu noduri... Oricum, daca nu sunt , ceva clar se intampla in organismul meu.
Intrebare: Betahcg nu poate sa de agres, nu?!?!? Adica dc nu iese nimic, sa nu imi mai fac sperante, nu?!?!
Aaaa, si cat tb sa iasa, mai mare de ce valoare?!?!??!
Poate ma ajuta o care si-a facut-o cand a ramas.
Pupicei turcoaz dintr-o redactie mizerabila de televiziune...

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexela trebuie sa fie valoarea > 50,nu da gres stai linistita.....astept alaturi de tine,dar sunt f. optimista in ceea ce te priveste

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora, , sper sa ai mana buna!!! Mai tii minte ce am spus la inceput, cand am intrat pe forum?!?!? Ca am o presimtire, ca o sa-mi aduca ... Iti spun, ar fi prea frumos sa fie adevarat!!!
La voi cat e ceasul?!?! Mai e mult pana la 19, nu?!?!?

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexela e 17.25,inca un pic...acum Zenobia a deschis capitolul asa ca ea te va trece pe listuta gravidutelor

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput